30.Akşam yemeği

7.4K 337 242
                                    

60.bin şerefine ❤👌

Aman aman kimler varmış burada Çetin Yiğit ve Elif Kaya

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Aman aman kimler varmış burada Çetin Yiğit ve Elif Kaya ...

Herkes Elifi mi bekliyordu yenge yapmak için ayol cpwmflwks

Yb yb die yazanlar buyrun Yb lütfen yb+ minnoş yorumlarınızıda az gösterin 💞

Yıldızları unutmayalım. 💫

İyi okumalar .🦄💞

Gökyüzüne baktım . Hafif kara bulutlar mesken tutmuştu yağmur yağacak gibiydi hafif esinti omuzlarıma çarpıyordu. Çayımdan bir yudum aldım ve önümdeki kahvaltı tabagından birşeyler attım ağzıma. Bu abilerim olacak beyefendiler sağolsun düzgün yedirmiyordu . Bugün kahvaltıya da bir hayli geç yapmıştık zaten.

Kafamı aşağı doğru çevirdim mahalleye baktım. Kalabalıktı saat aslında erkendi 11 veya 12 olmalıydı telefonum şarzda olduğu için tahmin yürütüyrodum. Derya teyze ile konuşan Elif ablaya baktım . Sinirli bir hali vardı abimin 10 dk önce evden çıktığını düşünürsek kavga mi ettiler acaba die düşünmeden edemedim . Aman durun bismillah!

Önüne gelen saçları sinirle geriye itti bunaldıği her halinden belliydi .

" Elif ablaaa" die çığırdım kafasıyla etrafı taradı ve yukarı baktı.

" Efendim Leyla " dedi

" Abimler gitti gelsene bize kahveye sıkıldım ben " dedim

" Annem bekliyordu " dedi

" Abla hadi ya Fadime teyzeyi ararım ben " dedim

" İyi , geliyorum bekle " dedi neşeyle el çırptım aslında bizim Elif abla ile aramız çok iyiydi . Kendisi mezun olur olmaz atanmış bir öğretmendi . Çok ama çok zekiydi hemen istanbulda evinin dibine atancak kadar . Liseden sonra kendisini derslere kapatırınca arada altın günlerinde karşılaşıyorduk. Yazları genelde çok mahalle buluşmalarımız olmazdı . Eylül ayından sonra hafta da neredeyse 2 gün buluşurduk. Her zaman katılmazdım haftasonu olursa giderdim ama birde okuldan aç dönüyorsam .

Zilin çalması ile hemen kaşuşturdum kapıya . Kapıyı açtığımda bir sarılma hoşgeldin faslı yapıp hemen kahveleri yapıp salona geçtik ..

" zahmet ettin canım " dedi

" Ay abla ayıp ediyorsun ya aklımdaydı Cemrem abla sen ben Ebrar bir buluşma ayarlamak ama fırsat olmadı " dedim Cemrem abla amcasının kızıydı ve ikisi kardeş gibi büyümüşlerdi o biraz daha deli doluydu. Elif abla biraz daha sakin kalıyordu ona bakarak . Elif abla böyle dışarıdan göründüğü gibi değildi kız ortamlarında oldukça çatlak eğlenceli biri olurdu .

Neşe Mahallesi #Wattys2020Where stories live. Discover now