12.Kıskandırma planı

11.2K 394 60
                                    

Çok ama çok kısa bir bölüm biliyorum özür dilerim...

İyi okumalar .😻

Ebrar'ın ağzından

Yüzüne bön bön bakmaya devam ettim ne demişti abine mi  gidiyoruz demişti ?  Bu şapşik şey ne demişti daha deminden ?

" Sen harika bir  adamsın " dedim ve boynuna atlayıp sımsıkı sarıldım  ona beni abime götürüyordu. Belime ulaştı koca kolları ve oda bana sarıldı kafasını saçlarıma gömdü .

" Sen hep böyle mutlu ol ." diyerek kulağıma fısıldadı. O an ne kadar doğru bir adamı sevmişim dedim  içimden . 3 ? 5 ? 10 bilmiyorum ne kadar süre sarıldık ama en sonunda kollarını  benden çekip uzaklaştı.

" Yolumuz uzun " dedi gülümseyerek Balıkesirdeydi abim aslında çok uzak bir yerde değildi lakin tek başıma hiç il dışına gitmemiştim. 

" Evet 2 3 saat falan oldukça uzun " dedim kıkırdayarak

" Bak bak laflara bak gidemedin ama her zamanki gibi kahramanın Baran Yiğit seni götürüyor. " dedi onun bu kendini övme olayına dalgasına gözlerimi devirdim.

Arabayı çalıştırdı ve sürmeye başladı elim radyoya gitti " ilk açılan şarkı bizim şarkımız olsun " dedim

" Olsun bakalım.

Jehan barbur - Al yazmalım selvi boylum 

Bu  şarkıyı o kadar severdim ki. Kafamı hafifçe yana çevirdim birkaç kere dinledigine denk gelmiştim oda seviyordu bu şarkıyı . Şarkının o ilk sözler kısmı  geçtikten sonra şarkıya başlayınca ağlamamak için kafami cama döndürdüm. Kadının sesi insanın ruhunu okşuyordu adeta.

" Bu şarkıyı çok severim. " dedi elleriyle direksiyonda ritim tutarak.

" Bende, güzel bir  tesadüf oldu o zaman " dedi

" Evet güzel bir tesadüf " dedim kafamı cama yaslayarak.  Sabah erken kalktığım için uyku tüm bedenimi esir almıştı .

□■□■□■□

Saçlarımı okşayan parmaklarla, gözlerimi kırpıştırdım en son ne zaman  böyle güzel  uyanmıştım bilmiyorum.

" Uyan hadi güzelim geldik ." Diyen Baranın sesi kedi  gibi ona yanaşasım getirmişti.  Ulan insafsız hayallini kurduğum anı yaşıyoruz ben kalkar mıyım kolay ? Az daha yalvar banane!

" E hadi ama kızım ! Ayı gibi uyuyorsun " dedi gözlerimi hızla açtım  hatsiz!  En güzel uyanışlarımın katili .

" Ben bir kere çok güzel uyurum bebek gibi " dedim göz devirerek göz kırpıp arabadan indi . Acaba benden başka kimseye böyle güzel göz deviriyor muydu ?  Yok canım yapmaz .  Pelin ? Belki ona yapmıştı!

Tekrar kıskançlık için bir tartışma çıkarmamak için arabadan indim.  Hiç durmadan gelmiştik ve ayaklarım uyuşmuştu .

" Hadisene Ebrar " die bögüren Barani takmadım oldukça heyecanlıydım sanki yıllardır abimi görmemiş gibi hissediyorum. Yürümeye başladık beraber abimle geceden konuşmuşlardı  abim için süpriz değildi ama olsun.

□■□■□■□■□

Leyla'nın ağzından

Aynadaki yansımama baktım Aras'a şans vermem saçma mıydı bilmiyorum ama sonuçta arkadaşça bir buluşmaydı. Kendisi bizim okulun bad boylarındandı bana karşı hiçbir saygısızlığını görmemiştim.  O 12 .sınıf ben 11.sınıfken tanışmıştık arkadaş çevremiz benzer sayılırdı. Sonra 1 senemiz  okul çevresinde beraber geçmişti abimlerin hiç hoşuna gitmese de yuh artık ! Demiş olaya engel olmuştum sonuçta okul arkadaşlarıma karışmamalırdı . Neyse gel zaman git zaman o mezun olup gitmişti. Geçen gün de beni markette görmüş buluşmak isteğini söylemişti bende olur falan demiş ağzımda birşeyler gevelemiştim. Barış'a kızmam sayesinde onla buluşmayı kafamda onaylamıştım . Düşüncelerden kendimi çekip aynaya baktım fazla süslenmemiştim gerek yoktu .

Siyah bir darpaça giymiştim üzerine salaş bir tişört saçlarımı da hafif dalga yapmıştım birde ufak birkaç makyaj malzemesi ile  kendimi insan görünümüne kavuşturmustum şükür.

Odamdan çıkıp evden çıkmak için haraketlendim şimdi bu buluşmanın bana ne faydası olacaktı bilmiyorum ama şans eseri çok büyük bir tesadüf eseri ben Barış'ın öğle yemeği yediği bir kafede buluşmak için Arasla sözleşmiştim. Nasıl denk geldi bende bilmiyorum .

Kendi kendime sinsice güldüm şu aklı derslere kullansam okul birincisi olurdum yemin ederim ya !

Gazamız mübarek olsun harika bir kıskandırma operasyonu olacaktı bu .

Neşe Mahallesi #Wattys2020Where stories live. Discover now