9.Sahil

12.3K 424 118
                                    

Öyle  hızlı  büyüyoruz ki Neşe mahallesi kocaman oluyor  🦄 maşallah tütütü 😍

Yıldızları ve yorumları unutmayalım.

İyi  okumalar 😻

Abimin bana doğru gelmesiyle aklıma gelen tüm duaları okuyordum . Umarım öptüğümü görmemiştir en azından diğer şeyleri toplayabilirim .

" Nereden geliyorsun sen bu kılıkta? " Dedi çatık kaşları ile nereden geliyorum desem daha az kızardı acaba bizi görmemişti bu durum içimi ferahlattı.

" Of abi kocaman kız oldum yeter ya " dedim direk oyunculuğumu konuşturarak kendimi ağlayacak hâlâ getirdim. " Arkadaşımla buluştum Sedef varya sen sürekli bana kızıyorsun " dedim acıklı ses tonuyla ben bile  kendime acımıştım gözümden düşen bir damla göz yaşı ile planım efsane gidiyordu eee azimle sıçan duvarı deler.

" Kızmadım ben sana sadece merak ettim ." dedi ve bana sarıldı biraz vicdanım sızlamıştı ama boşverdim .

" Hadi gel seni hamurgerciye götüreyim " dedi aman be abi ! Doğru düzgün insanın rol yapmasına bile izin  vermiyorsunuz bir yandan ağlayıp bir yandan   kafamı salladım.

□■□■□■□

Abim beni acıtasyonlarımla beni burger'e götürmüştü sonra da eve gelmiştik. Ben eve gelince güzel bir duş almıştım  siyah vazgeçilmez taytımı giymiş  üzerine uzun beyaz tişörtümü giymistim. Gruba gelen mesajlara göre  bugün abimler falan filan bizim çocuklar birşeyler yapacaktık büyük ihtimal  sahile inerdik ama tam bir planda  yapılmamıştı. Her zamanki gibi bizim kapının önünde karar verilirdi büyük ihtimal.

Çetin abim hâlâ eve gelmemişti çok dışarıya çıkan biriydi abilerim ama çetin abim bu sıralar fazla dışarıdaydı birde tuhaftı bunun nedeni bilmiyordum aklıma not ettim soracaktım . Büyük ihtimal beni geçiştirecekti ama ben gene de şansımı deneyecektim.

Abilerimin odak noktası aileydi bu konuda haklarını asla yiyemezdim. Baran abim üniversite 3.sınıfa geçmişti mesela ama o bile işlerin başındaydı . Çetin abim otogalerici yani araba alım satım yapıyordu.  Emre abim babam mesleği olan Emlakçılıkla ilgileniyordu başta tek emlak işimiz vardı ama sonra şansımız yaver gitti ve bir işe daha atıldı abilerim. Elleri bereketliydi . Baran abim bu işlerle şimdilik ilgileniyordu onun hayali farklıydı o daha çok teknoloji olaylarını severdi. Bilgisayar mühendisliği okuyordu.

Teyzem ise Hemşireydi ona abilerim artık büyüdüklerini ve çalışmaması gerektiğini söylesede ben sizden para alamam demiş ve çalışmaya devam etmisti . Aşırı azimli bir kadındı 4 çocuğu büyütmesinden belliydi ne kadar harika bir kadın olduğu zaten .

"  Leyla çıkıyoruz hadi " dien Baran abime baktım odama kapı çalmadan giren tek öküzdü kendisi!

" kapıyı çal diorum sana ya üzerimi giyiniyor olsaydım saygısız!  " dedim yastıgı ona fırlatarak

" Çok konuşma bu yastığı da al " dedi ve suratımın tam  ortasına attı

" En tipsiz öküz abim sensin " dedim bağırarak burnum kırılmıştı yahu !

" En mükemmel demek istediğini biliyorum az ötede havla " dedi ve çıktı

" Bana köpek mi diorsun sen   ? Sensin o tamam mı salak!  " dedim  ve yattığım yerden kalktım kenarda duran siyah kopşonlumu belime bağlayıp . Dalin spreyimi sıktım buna bayılıyordum.

Merdivenlerden aşağı inmeye başladığım da kapıda abilerim beni bekliyordu .

" CANIM ÇETİN VE EMRE ABİM HARİKA GÖRÜNÜYORSUNUZ MAŞALLAH AYAĞINIZA TAŞ DEGMESİN " dedim bağırarak Baran abim göz devirdi

Neşe Mahallesi #Wattys2020Where stories live. Discover now