34.Korku

7K 324 328
                                    


Selamın hello ! 

Kitap için bir tanıtım fragmanı yapmak istiyorum yardımcı olabilecek birileri varmı ?

Elif ve Çetin için bölüm isteyenler üç gün içinde bu bölüme  300 yorum ve 100 yıldız gelirse paylaşacağım sınır koymamda ki neden isteyenlerin kendini belli edebilmesi  .💞

İyi okumalar 💞

" Elif abla , allah aşkına söyle sen nasıl ikna ettin ya ? Şuan çıvdıvmak istiyorum " dedim kaseden çekirdek alıp çitlemeye başlarken . Elif ablaların terasındaydık çeşit çeşit şeyler yapmıştı onları yemiş simdi de sabaha kadar devam edecek çay saatine başlamıştık. Cemrem abla sigarasını içiyordu bana göz kırptı sinsi.

" Nasıl ikna edecek ayol! Cilve falan yapmıştır " dedi Ebrarla ikisi biranda göz göze  gülmeye başladı bende onlara katıldım.

" Hiçte bile ! Cilve denmez ona " dedi

" Çetin merhaba... " dedi Cemrem abla onu taklit ederek saçlarını kıvırıyordu parmakları ile ve devam etti " Senden birşey rica edeceğim leyla bize gelebilir mi ? Benim biraz moralim bozuk . Ne yani izin vermiyor musun ? Sana sarma yaparım çok seversin sen benim sarmamı . Evett söz veriyorum yapacağım yaa çok teşekkür ederim öpüyorum kapatıyorum ay tabiki gerçekten değil Çetiin " Ebrar ve Ben Cemrem ablanın taklidi ile yerlere attık ikimizde.

" Abla az taktik ver nasıl yapıyorsun tam olarak ?" Dedi Ebrar sinirle Elif abla elindeki yastığı fırlattı " Alacağınız olsun ! " dedi

" Ne kız yalan mı ? Valla bir cilveler, sarma yapıverecekmiş beyine " dedi Cemrem abla

" Ay yok öyle birşey ya !" Dedi Elif abla utançla

" Abla cidden ben sizin bu düğün olayından sonra bir level atladıgınızı anladım." Dedi Ebrar

" Yani , aramız kötü değil. " dedi elif abla

" Ama korkuyor çünkü Çetin ona hiç bu kadar yakın olmadı ve eğer giderse çetin bu geldikleri yolu kendini terk edilmiş hissedecek. " dedi Cemrem abla duygularına tecrübe oldu.

" Çetin abiyi biliyorum Elif abla o çok mesefali bir adam " dedi Ebrar

" Benim ona gitmem çok kolay olur ama dönüşüm çok zor " dedi ve devam etti " Gururum kalbimden ağır "

" Elif her zaman garantici biri risk almayı sevmez o hayatının en büyük riskini daha lise 2 ye giderken lise sona giden okulumuzun asi çocuğundan kullandı ah tabi unutmamak gerek Çetin Yiğit mahallemizinde belasıydı " dedi abime hakaret mi ediyordu ?

" Elif abla zor oldu mu ? Ne bileyim harika bir kadınsın herkes pervane birine bu kadar bağlanmak " dedi Ebrar sanki kendi kendini sorguya çekiyor gibiydi âdeta.

" Olmadı. Ben fark etmeden kendimi onun için büyüttüm sakın gelip ne kadar aptalsın falan demeyin ! Çocuktum 15 yaşında falandım .
Gözümü ,kalbimi onunla açtım sonra onunla harmanlandım ."  dedi

" Tam olarak istediği gibi birisin herşeyin tarzın bile giydiğin kıyafete kadar " dedim

" Onun için böyle olmadım ben zaten hep böyleydim tabi onun böyle seviyor oluşu biraz gururumu okşamıyor değil  " dedi Çayından bir yudum alarak

"Cemrem abla peki sen ? Aşk hayatın hakkında hiç  bilgimiz yok " dedi Ebrar

" Ben içimde yaşarım." dedi diğer sigarasını yakarak gözlerinde belli olan hüzün  canımı yakmıştı.

Neşe Mahallesi #Wattys2020Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu