10. Sürpriz

12K 406 127
                                    

uselesspeople Harika kapak tasarımın için teşekkür ederim emeğine sağlık 🕊

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

uselesspeople Harika kapak tasarımın için teşekkür ederim emeğine sağlık 🕊

İyi okumalar😻

Sinirle kaşlarımı çattım , bu çocuk nereden çıkmıştı şimdi ?  Onu birkaç kez daha görmüştüm ama hiç konuşma fırsatım olmamıştı daha doğrusu abilerim önüme geçmişti. Muhatap bile olmama istememişlerdi.

" Leyla, ne güzel tesadüf seni burada görmek " kaşlarım mümkünmüş gibi daha çok çatıldı. Neresi güzel bir tesadüftü ki bunun ?

" SENİ ÖLDÜRÜRÜM LAN  AĞZINA  ALAMAZSİN LEYLAYI " dedi Barış  oturduğu yerden firlayarak onun bu tepkisine mutlu olmuş olsam da şimdi bunu belli edebileceğim bir ortam yoktu .

" Ne istiyorsun şerefsiz " dedi Çetin abim omuzundan iterek onu

" Aaa ne bu agresif tavırlar " dedi alaylı ses tonuyla aslında dıştan bakınca hiç düşman olunacak bir tipi  yoktu gayet cool efendi tipi vardı . EVET LEYLA ŞUAN ADAMİN TİPİ CİDDEN ÇOK ÖNEMLİ!

" Başlatma lan agresif tavrına seni buraya gömmeden siktir git  " dedi Baran abim

" Ama ben Leyla ile tanışmadım " dedi bana bakıp gülümseyerek

" BAK HÂLÂ LEYLA DİYOR CANINA MI  SUSADIN SEN ?" die bağırdı  Emre abim ve yumruğu suratına çaktı hemen Emre  abimin önüne doğru koştum " Abi dur bak burası cok kalabalık lütfen " dedim

" Çık abinin önünden " diye bağırdı Çetin abim , şuan onu durdurması gerekmez miydi?  Abimlerin her işi yumruk yoluyla halletmeye çalışması aşırı sinirimi bozuyordu.

" Cesaretini sevdim Leyla seninle görüşücez" dedi başka birşey demeden ilerlemeye başladı. Cengiz sen ölmeyi bayılmak sanıyorsun galiba ! Emre abim ile göz göze geldiğimde yer yarılsa  içine girsem dedim abilerimle büyük bir tartışma beni bekliyordu .Ha tabi birde Barış Sancar ile!

□■□■□■□■□■□

Yolda uzun uzun tartışmalar yaşanmış ve ben Ebrarlarda kalacağımı söylemiştim ! Çok sinirliydim herşeye kızıyorlardı çok agresif davranıyorlardı allah korusun onlara birşey olsa beni o kadar mücadeleden uzak hasas yetiştirmeye çalışmalardı ki napacaktım bilmiyorum .  Ebrar'ın kedili  pijamasını  giyip yatağa uzandım oda çilekli bir pijama takımı giymişti.

" Ben bu abimleri asla  anlamıyorum "dedim sinirle elimdeki telefonumu döndürerek

" Bu cengiz olayını öğrenmemiz gerek ."  dedi Ebrar

" Evet haklısın, devlet meselesi oldu bu çocuk "  aşırı sinir bozucu bir hâl almaya başlamıştı.

" Aslında bu işi sen öğrenebilirsin ?" Dedi kaşlarımı kaldırdım " Ben mi ?" Dedim

Neşe Mahallesi #Wattys2020Where stories live. Discover now