🌺46.

786 42 6
                                    

Miután hazaértünk, mármint hozzám, elvittük Yeontant sétálni. Megmutattam Taehyungnak, hogy mit tanítottam eddig neki. Tud ülni, forogni és pacsit adni is tanítottam, de az nem ment. Ezért most Tae próbálkozik vele.

Pacsit! Pacsit! Yeontan, pacsit! Kapsz jutifalit! -nyújtotta ki a tenyerét Tae, Tannie felé. Olyan aranyos, ahogy a földön ülve tanítani próbálja. Megállás nélkül mosolygok és figyelem őket.

Jó kisfiú vagy ugye? Akkor adj egy pacsit. -fogta meg Yeontan mancsát és beletette a nagy tenyerébe. Ezt újból megpróbálta és a végén Yeontan már magától adta a pacsit. A szám tátva maradt és mosolyogva álltam fel a kanapéról, majd letérdeltem Tae mellé.

Mondtam, hogy nekem sikerülni. -fordult felém büszke mosollyal az arcán.

Nagyon ügyes vagy Taehyungie!! -öleltem át jó szorosan. Tae felkuncogott az édes hangján, amit úgy imádok és ebből az ölelgetős dologból az lett, hogy elborultunk. Mostmár én is nevettem. Kezeit óvatosan a derekamra tette és rám mosolygott.

Jutalmat kérek cserébe! -

Miért? Azért mert sikerült megtanítanod Tanniet pacsizni? És mit szeretnél? Csináljak neked forró csokit? -tettem fel egymás után a kérdéseket.

Igen azt csinálhatsz nyugodtan, de majd később. Most azt kérem, hogy csókolj meg! -kicsit elkomolyodtam. Végülis nem olyan nagy dolog, igaz? Már korábban is megcsókoltam. Mivel rajta fekszem,(ami most lehet kicsit félre érthető) nem kellett semmit se csinálnom, csak lehajolnom az ajkaihoz. Azonnal viszonozta a csókomat. Ajkait lassan mozgatta az enyémeken és mindig boldogsággal tölt el, hogy ilyen figyelmes velem. Az egyik kezét feljebb vezette és elkezdte simogatni a hátamat. Én már kezdtem kifogyni a levegőből, ezért elhajoltam tőle, de Tae egyből az ajkaim után kapott. Meglepett vele, mert még sosem csinált ilyet. Megsimította az arcomat, aztán pedig fordított a helyzetünkön. Én kerültem alulra, ő pedig megtámaszkodott felettem. A szívem hevesebben kezdett verni. Taehyung még sose csinált ilyet. De nekem tetszik! Mert szeretem őt és nagyon jól esik érezni a közelségét. Csak úgy ostromolta az ajkaimat, én pedig esetlenül próbáltam viszonozni. Még egyikünk se olyan tapasztalt ezen a téren, hisz Tae elmondta nekem, hogy neki soha nem volt kapcsolata. Én vagyok neki az első pont úgy, ahogy ő is nekem. Beletúrtam a hajába, mert tudom, hogy nagyon szereti. Lassan elvált tőlem és mindketten lihegtünk. Belenéztem a szemeibe és csak most vettem észre, hogy az egyik szeme alatt van egy anyajegy.

Durva voltam? Ugye nem?!-kérdezte egy kis ijedtséggel a hangjában.

Nem, nem voltál durva, ne aggódj. -kuncogtam fel az aranyosságán.

Akkor jó. -tápászkodott fel a földről és közben nyújtotta a kezét, hogy segítsen felállni. Már megakartam fogni a kezét, de hirtelen elhúzta.

Naaaa!!!! Segíts! -vágtam szomorú arcot.  Mostmár tényleg segített felállni.

Megyek megcsinálom a forró csokit. -indultam el a konyhába, Tae pedig jött utánam.

🌸🌸🌸🌸🌸

Szóval mondanom kell valamit....-néztem a lányokra, miközben a szokásos padunknál ültünk. Kíváncsian néztek rám, hogy még is mit akarok mondani.

Igen? Bökd már ki! -dobold a lábával Hiroko.

Nekem van barátom. -mondtam ki boldogan és már vártam, hogy mit fognak mondani. Hiroko szemei kikerekedtek, Sana sokkot kapott, Bong és Kimiko egymásra nézve röhögtek arcon. Tőlük nem is vártam mást.

Végre már! Ideje volt! -vigyorgott Sana.

De várjunk. Ki az? Ugye nem Minho??? MONDD, HOGY NEM ŐT VÁLASZTOTTAD!! -Hiroko kishíján átmászott az asztalon.

Mi? Nem! Taehyung a barátom. -pirultam el.

Jaj, de aranyooos!! Ezt megkell ünnepelni! -szólalt meg Sana.
Dupla randi? -erre a kérdésre összeráncoltam a szemöldököm.

Nos...mi nem vagyunk társasági lények. Mármint nem hinném, hogy Tae benne lenne. Tudod nagyon antiszocc. -magyaráztam.

Jaja értem. Akkor majd lesz egy ottalvós buli. -ez az ötlet már tetszett.

Ha-hallod Soo...-nevetgélt Bong. -Ez komoly? Ugye nem szivatsz? -kérdezte.

Igen ez komoly! Ennyire hihetetlen, hogy barátom van? -néztem összeszűkített szemekkel a társaságra.

Csak egy kicsit. -válaszolta. Megforgattam a szemeimet és beleittam a dobozos ivólevembe.

Mióta vagytok együtt? -harapott bele a szendvicsébe Kimiko.

Hm...múlthééét csütörtök óta! -szerelmes sóhaj hagyta el a számat. Kimi csak bólogatott.

És volt már egy kis akció? -hajolt közelebb BongSoon.

Mi? Milyen akció? Bolti akció? Nem voltam a plázában, szóval fogalmam sincs. -vontam vállat.

Jesszus Soo, de idióta vagy! Nem olyan akció! Hanem másfajta akcióra gondoltam. Tudod egy kis...-kezdett el mutogatni a kezével én pedig felcsattantam.

ANNYIRA PERVERZ VAGY! -hesegettem el a kezemmel.

Miért? Ez normális nem? Vagy szűz akarsz maradni még húsz évig? -vonta fel a szemöldökét.

Nyílván nem! De nektek ehhez semmi közötök. Blee. -ráztam meg magam. Erről a dologról nem igen szeretnék beszélni. Úgy érzem ennek még nincs itt az ideje és azt is tudom, hogy Tae nem olyan, mint a többiek. Tudom, hogy neki is ugyan az a gondolata erről a dologról, mint nekem.

Azért már megcsókolt ugye? -tett fel Bong egy újabb kérdést.

I-igen. -néztem oldalra zavaromban.

Na ez már haladás. Büszke vagyok rád! -mondta. Elnevettem magam, majd újból ittam az üditőmből.

Szóval már csak Hirokonak kell pasit szerezni, meg Kiminek. -csapta össze tenyereit Sana.

Nekem már van pasim! Egy helyes rendőr csávó oké? Szóval engem hagyjatok ki ebből! -durcizott be.

Jaj, tudom. Kim SeokJin ugye? -nevetett fel Bong.

Igen! És ne nevess! Ő akkor is az enyém lesz! -fogta magát és felpattant, majd elsétált. Ilyenkor hagyni kell őt, hogy lenyugodjon. Pont az ajtó felé pillantottam és Tae akkor lépett ki rajta. A szívószálat továbbra is rágcsáltam, de mikor felém nézett, gyorsan elmosolyodtam és kilöktem a számban lévő dolgot. Ő színtén elmosolyodott és még innen messziről is elvesztünk egymás tekintetében.

Nézzétek, még ilyen távolságból is flörtölnek egymással. Lehet mindjárt elvonulnak a szertárba. -suttogta BongSoon, de hiába, mert én így is meghallottam. Elrontják ezt a gyönyörű pillanatot.

Borzalmasak vagytok. -ráztam meg a fejem lemondóan.


🌺🌺🌺




Hazaérve ledobtam a táskám és már rohantam volna fel a konyhába, ha nem hallok nevetgélést a nappaliból. Értetlenül néztem magam elé, de aztán lassan besétáltam a nappaliba. Viszont ami ott várt arra tényleg nem számítottam.....



Ahooy! Itt az új rész remélem tetszik! 😁❤ Igyekszem a folytival és köszönöm, hogy elolvastátok💜

Gyilkos jár a gimibe (Kim Taehyung ff.) - Átíras AlattWhere stories live. Discover now