🎄23.

1K 59 11
                                    

SZIAZTOOK!!!
Tudom eltűntem és sajnálom, de nem kaptam ihletet, viszont most hoztam egy karácsonyi részt és már amúgy is terveztem hogy elérkezzünk ide, mert a sztoriban már december van szóval remélem tetszeni fog nektek! :) (bocsi ha van benne hiba)

Végre eljött a karácsony amire már ideje nagyon várok!! Igaz még nincs szent este, de kimiko meghívta az egész osztály magához hogy bulizzunk egy jót. Nem vagyok egy bulizós tipus, de a többiek kedvéért elmegyek. Ugyanis Sana, Bong és Baek azt mondta ha nem megyek akkor ők se mennek. Szóval megyek hogy jól érezzék magukat. Fogalmam se volt hogy mit vegyek fel, ezért belemásztam a szekrényembe hátha találok valami csinit meg elegánsat egyben.

Ez lett

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ez lett. Nekem tetszik, tisztára én vagyok. Baekhyun mondta hogy értem jön hogy együtt menjünk oda. Olyan jó legjobb barátom van. Raktam fel kicsi sminket amit nem akartam de BongSoon azt mondta hogy megpofoz szóval muszáj volt. Már hallottam is hogy dudál valaki. Felkaptam a táskám és rohantam is le.

Szia anya és apa és tesókám!-köszöntem el szüleimtől és igen a tesómtól, ugyanis anya időközben terhes lett. Mindig is akartam kistesót remélem fiú lesz, de igazából mindegy az a lényeg hogy egészséges legyen.

Héjj vigyázz magadra, semmi pia és semmi sze....-

JÓ APA ÉRTETTEM! -kiáltottam.

Érezed jól magad szivem. És ha találsz valami helyes palit akkor vesd rá magad. Oh Taehyung ott lesz? -kérdezte anya csillogó szemekkel.

Anya....nem tudom, nem is érdekel. -fújtattam.

Na de megyek, szeretlek sziaaa! -kirohantam az ajtón aztán már meg is pillantottam Baekhyunt. Gyalog megyünk mert ő szeretne inni.

Szia Bacon!!-öleltem át.

Szia bubu! Mehetünk? -karolt belém.

Hát hogy a viharba ne. Induláás!-najó néha tényleg nem vagyok normális. 

🎄🎄🎄🎄🎄

Szerencsére Kimiko nem lakik messze, szóval fél óra múlva meg is érkeztünk. Már kihallatszódott a zene meg kicsit sötét volt, de volt ilyen party világítás. Kis hangulatos volt. Hiába csöngetünk, úgyse hallják meg szóval csak simán benyitottunk. Kimi már jött is oda elénk.

Hát sziaztoook!! Gyorsan vegyétek le a cuccaitokat. Mármint ne az egészet csak a kabátot. -tettük amit mondott majd beljebb invitált minket. Volt egy nagyobb tér, ahol a többiek táncoltak.


Csá Soo!!!-rohant le Hiroko és már látszott hogy részeg volt. Megse lepődtem😂.

Szia szivem. -öleltem vissza.

Gyilkos jár a gimibe (Kim Taehyung ff.) - Átíras AlattWhere stories live. Discover now