🌺16.

1K 64 5
                                    

Tesi órán nem bírt velünk a tanár, ezért szabadfoglalkozás volt. Szegény kiadta a feladatot, de mi nem bírtunk magunkkal. Mindenki mást csinált. Volt aki aludt a matracon, vagy éppen olvasott, valaki kajált pedig azt tilos... Mi pedig most kihasználtuk a helyzetet. Hiroko bekapcsolta a hangszóróját és elkezdtünk táncolni. Nyílván kpop-ot hallgatunk. Először is a Something ment a Girl's day-től. Az az egyik kedvenc számom. A táncunkba Jungkook is csatlakozott amit nem bírtam nevetés nélkül. Jobban táncolta a koreo-t mint mi. Ezután jöhetett egy kis Big Bang. Ebbe még JiSeok tanár is beszállt. Utána  pedig Girls ' Generation. Szeretek táncolni, mondjuk nem vagyok benne valami jó. De azért néha jól esik kitáncolni magad.

Jungkookie....-sétált oda hozzánk SeoWong. Ő az egyetlen személy akit nem bírok. Régen kedves volt de mostmár olyan mint egy k*rva. Khm...khmm.... Jungkook megállt a táncolásban és a lányt figyelte.

Tudod kicsit feszűlt vagyok. Menjünk be a szertárba ott nem zavarnak. -fogta meg Kook kezét majd húzni kezdte, de Jungkook megtorpant. Ezt nem hiszem el. Van bőr a képén előttünk mondani ilyet? Ez kicsit undorító....sőt én minden dologtól undorodom ami a közösüléssel kapcsolatos.

Öhm...nem megyek. Egyébként is...nem vagyok a baszópajtid. Keress más fiút. -rántotta ki kezét a lány szoritásából. Ő csak tátogott mint egy hal és teljesen lefehéredett. Kedvem lenne képen röhögni de Bong megelőzött.

De múltkor...-

Az múltkor volt. Fogd már fel hogy az csak EGY alkalom volt... Nem sajátíthatsz ki magadnak. És amúgy se kellenél. -hoppá...erre azért nem számítottam. Azt hittem Jungkooknak az a lényeg hogy legyen kivel "mulatni" az időt. De úgy látszik nem csak nekem van elegem ebből a csajból. A csaj hisztérikus nyafogott eggyet majd sarkon fordult és eltipegett. Jungkook felsóhajtott majd elmosolyodott. Közben mindenki szakadt a nevetéstől. Kivéve engem. Ugyanis nekem elterelte a figyelmem egy véres kéz, ami Taehyunghoz tartozott. Ott ült a padon és nem vette észre hogy véres a tenyerének az oldala.

Hahó...Junie itt vagy? -legyezgette a kezét az arcom előtt Kook. Megráztam a fejem.

Uhm...persze itt vagyok. Mit is kérdeztél? -emeltem rá szemeim.

Azt hogy folytatjuk e a táncolást. -mosolyogva bólintottam majd már neki is álltunk egy újabb dalnak.

🌺


HoSeok szemszöge:

Megdörzsöltem az arcom majd fusztráltan sóhajtottam. Felálltam és átmentem Jinhez. Még mindig nem tudunk semmit azokról a gimnáziumos esetekről. Szerintem egy időre bekéne záratni azt a helyet.

Jin van valami ötleted? -ültem le mellé.

Nincs. De mostmár lépni kéne. Addig ameddig kinem derűl hogy ki gyilkolászik. -ez teljesen igaz.

Rendben. Csak ez így baromi nehéz hogy semmi nyom. A késeken sosincs egy ujjlenyomat se. De mindenképp diák a tettes. Most mit csináljuk? -dőltem hátra a székben.

Hm....mi lenne ha kihallgatnánk őket? Csak pár diákot akik értelmeseknek tűnnek. Meg néhány tanárt is. -állt elő Jin egy remek ötlettel.

Na ez király! Végre valami. Jolvan akkor holnap bemegyünk. -mosolyogtam.

Okés. De most viszont...EBÉDSZÜNET! -kiáltotta majd rohant is az étterem felé én pedig fejemet rázva követtem.

SooJun szemszöge:

Már vége a tesi órának és tök jót táncoltunk. Ma a Big Bang-es  pólómba jöttem amit Taehyungtól kaptam. Visszavettem a nadrágomat is, ami szintén fekete volt és buggyos. BongSoon szerint néha olyan furcsán öltözködök hogy még egy buckalakó is jobban néz ki nálam. Az öltözőben odajött hozzám Hiroko és magafelé húzta a pólómat.

Hát ez? Kicsit nagy rád. Inkább tűrd be. -megforgattam a szemem majd betűrtem.

Nyugi én is így gondoltam. -nevettem fel- és egyébként Taehyungtól kaptam. -mosolyogtam mint egy kisgyerek. Hiroko lefehéredett és azt se tudta mit mondjon.

M-mi?....Szóval ti...ti most...izé...-mutogatott a levegőbe mire én felkiáltottam.

JAAH!! Dehogy is....te megvesztél?!?!?!!! -kezdtem el csapkodni.

HÉÉJ!!! TE MOST ELPIRUTÁL OHMÁJGÁD!! SOOJUN SZERELMES!!! -kezdett el kiabálni mire én befogtam a száját de ő megharapott.

Nem vagyok szerelmes te hülyeee!!! Hányszor mondjam még el? -nevettem fel de ez inkább átment egy nagy sóhajba.

Én most megyek és szétkürtölöm az egész sulinak! -rájött az 5 perc és kirohant. Gyorsan utánna rohantam.

Héj!!! ÁLLJ MEG! -Hiro lekanyarodott az egyik folyosónál én pedig nem lasítottam le. Ennek következtében nekiütköztem valakinek. Ez a valaki Taehyung volt. Erősen visszacsapódtam és már vártam hogy elessek de Tae gyors volt, és a karomnál fogva visszarántott és szorosan megtartott a karjai közt. Emiatt a művelet miatt a kezeimet vállára tettem. Persze nem akaratosan csak tudjátok na....

Jól vagy? -emelte fel a fejét hogy rám tudjon nézni de ezt NAGYON nem kellett volna. Az orrunk összeért és nagyon mozdulni se tudtam mert erősen tartott. Tae arca teljesen megváltozott. A szemei olyan tekintettel néztek mint még soha. Én nem tudtam megszólalni...sőt azt se tudtam hol vagyok. De aztán észbe kaptam és megszólaltam.

Én...igen jól vagyok kössz. Engedj el kérlek. -néztem oldalra mert ez eléggé kínos volt. Ő egyből elengedett és hátrált is egy lépést.

Legközelebb....-

Figyelj oda! Igen tudom...már elég sokszor hallottam ezt egy bizonyos személytől!-céloztam rá, hisz mindig ő mondja ezt. A csengő fülsüketítően megszólalt. Már mindenki bevonult kivéve minket.

Nem jössz órára? -kérdezte hátrafelé mutatva nagy szemekkel, ugyanis én a másik irányba mentem.

Nem!-fordultam kissé hátra.

Akkor hová mész? -kérdezte kicsivel hangosabban.

A PSZICHOLÓGUSHOZ! -kiáltottam és elindultam a megfelelő irányba.

Haliii😊 Itt az új rész remélem tetszik. Már nem bírtam magammal ezért gondoltam írok egy új részt xd. Köszi hogy elolvastad^^ Ha minden jól megy akkor nemsokára hozom a következő részt addig is byebye❤

Gyilkos jár a gimibe (Kim Taehyung ff.) - Átíras AlattWhere stories live. Discover now