🌺11.

1K 71 4
                                    

Bong....nyugodj le. Gyere alrébb állunk!-mondta. Mosolyogva követtem. A szemeimmel SooJunt kerestem de már nem találtam. Francba.....

Alrébb mentünk és egy szimpi csaj állt mellettem és a kezében pia volt.

Szia.-kiabálta.

Csá! Do BongSoon vagyok. -mutatkoztam be.

Én Kimiko. Jó a koncert!-üvöltötte.

JA AZ!! Ihatok a piádból?-kérdeztem.

PERSZE! -mondta majd átadta nekem az üveget persze NamJoon egyből kivette a kezemből.

Látom nem bírsz magaddal...vigyázz mert a végén még megbüntetlek...-suttogta a fülembe én pedig lefagytam és csak meredten bámultam előre. MI A SZAR......

SooJun szemszöge:


Imádtam a koncertet. Agyon pattogtam magam. Daesung a biasom és kiáltottam is neki hogy "SZERETLEK" de szerintem nem hallotta. Taehyung egész végig ott állt mellettem . Mondtam neki ha esetleg nem akar itt lenni menjen nyugodtan, de ő nem mozdult. Valahol örültem neki hogy itt van mert legalább nincs egyedül....másrészt viszont nem. Azt vettem észre, hogyha sokat vagyok Taehyunggal...akkor róla álmodom esténként. Ez engem az őrületbe fog kergetni. Már este van és Jay azt mondta hogy visszafele már egyedül megyünk a szállodába. Gondoltam hogy ez lesz. BongSoon tuti hogy NamJoonal van. A többiekkel még most sem találkoztam de mindeggy...nem haragszom mert végülis nem vagyok egyedül. Remélem azért jól vannak.
Taehyunggal már elindultunk haza de hiretelen megláttam egy churros-os bódét. A nyálam elkezdett csorogni és Taehyungnak is feltűnt hogy megálltam.

Mi a baj? Mit látsz?-kérdezte majd arra nézett amerre én.

Churrost....veszünk?-boci szemekkel néztem rá de ő egyből rábólintott.
Gyorsan odamentünk és már senki nem volt ott.

Szereted az epreset?-fordultam felé.

Az a kedvencem. -mosolygott. Már nyúltam a táskámba hogy kivegyem a pénztárcám de Tae közbevágott.

Majd én kifizetem. Tudod....jól mondtad. Tényleg megakartalak szivatni a hullámvasúton de azért nem volt olyan vészes. Szóval hadd kárpótoljalak egy finom churros-al. -áh tudtam én hogy szivatott. Kis huncut...

Hm...jolvan elfogadom. De ha mégegyszer megszivatsz nagyon mérges leszek!-néztem rá csúnyán de valószínűleg nem sikerült mérges képet vágnom mert elnevette magát.

Nem tudsz mérges képet vágni! Ahhoz túl cuki vagy.-utóbbi mondatától elöntött a pír.... Fogalmam sincs hogy miért viselkedem így. Nem vagyok egy pirulós típus....na jó lehet hogy mégis.
Amíg gondolkodtam Tae megvette a churrost. Egyből elkezdtem enni. Tae is evett belőle.  1 adagot vett így közösen ettünk. Egyedül úgyse bírnék megenni ennyit.

Mmmm ez nagyon finooom!-nyammogtam. Közben elindultunk.

Igen az. -Taehyung is jóizűen ette a finom churrost. Lassan visszaértünk a szállodához. Addigra már elpusztítottuk a churrost. Bementünk és hívtuk a liftet. Csöndben vártunk, majd mikor megérkezett beszálltunk. Megnyomtam a gombokat majd ismét nekitámasztottam a hátam a lift falának. Nagyon elfáradtam. Tae hirtelen elém állt és olyan közel volt hogy alig maradt köztünk hely.

SooJun.....mondd mit gondolsz rólam?-szinte suttogta a szavakat.

Én....sz-szerintem kedves vagy és....és nem olyan mint amilyennek lát-látszól. -nagyot nyeltem. Kicsit megilyeszt hogy ilyen közel van.

Biztos vagy benne hogy a barátom akarsz lenni? Mivan ha hazudok? Vagy más vagyok mint akit te látsz....akkor is barátkozni akarsz majd velem?-kérdezte.

Mi....? Mit értessz ez alatt?-kérdeztem félénken. Nagyon furcsán viselkedik.

Csak válaszolj a kérdésre. -nézett szemeimbe de én nem mertem felemelni a fejem, mert akkor összeért volna az orrunk.

Azt hiszem....i-igen. -válaszoltam. Tae vett egy mély levegőt.

Jolvan. Egyébként....maradt egy kis eperszósz a szádon. -mosolygott majd letörölte az ujjával aztán pedig lenyalta.  Kikerekedett szemekkel néztem végig ezt a folyamatot. Ezután elkezdte vizslatni az arcomat. Már úgy éreztem hogy mindjárt felrobbanok. Végre megállt lift majd Taehyung hátra lépett.

Jó éjt Soju. -kacsintott majd kiszállt. Kiengedtem a tüdőmben rekedt levegőt. Mégis mi volt ez az előbb??!!??! Tényleg kezdek megőrűlni.... Ha visszamegyünk Koreába elkell mennem egy pszihológushoz.....

Itt az új rész remélem tetszett és köszi hogy elolvastátok😊🥰❤

Gyilkos jár a gimibe (Kim Taehyung ff.) - Átíras AlattWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu