🌺7.

1.2K 74 9
                                    

Taehyung az nem mentség hogy ilyen vagy! Megtudnál változni ha nagyon akarnád. De ebben is tévedtem. Te nem tudsz változni. Legalább egy olyan valakiért változnál meg akit szeretsz! Vagy közel áll hozzád. De nem.....te erre képtelen vagy!

Kicsit elvetettem a súlykot...... Mi lett velem? Én soha nem szoktam így viselkedni. Ennyire számítana nekem az hogy Taehyung hogyan viselkedik?

Igazad van ez nem mentség....de ha ennyire haragszól emiatt akkor....már bocsánatot kértem, mit tegyek még? Térdeljek le vagy mi?? -emelte magasba a kezeit.

Nem, nem, nem....tudod mit? Én sajnálom inkább hagyjuk ezt az egészet nem haragszok. Felfogtam nem akarattal tetted! És én...nem tudom mi lett velem sajnálom. Most viszont megyek. -tisztára megvoltam zavarodva. Azt se tudtam hova kapkodjam a fejem. Odamentem a barátaimhoz és remélem innentől minden olyan lesz mint régen.

🌺🌺🌺

Na jó akkor ahogy megbeszéltük rendben?? Holnap 9 kor indulunk és mégegyszer hangsúlyozom! Ne jöjjön olyan aki nem bírja a repülőt mert nem fogom azt nézni hogy hánnyátok össze magatokat! Kis parasztok.... Szóval a pénzt holnap reggel kell ide adni és csak 3 napra megyünk szóval lányok kérlek ne hozzátok el az egész szekrényt! - imádkozott Jay.... Japánba megyünk a fesztiválra. Nagyon várom már. Jó lesz egy kis kikapcsolódás a történtek után.

Ja és a kisérőtanár pedig Namjoon tanár úr lesz! -idáig is hallom ahogy csorog BongSoon nyála. Na legálabb ultra boldog lesz.

Ja és SooJun a japán tanárod azt javasolta hogy te mindenképp gyere, hogy gyakorolhasd a nyelvet! -na hogy kapná be az az idióta öreg tata.

Hmm...milyen kedves, majd megköszönöm neki! -vágtam egy nagy grimaszt.

Másnap reggel:

Mindent összepakoltál kincsem?-kérdezte anya.

Igen anya minden megvan. Na és a szörny plüssöd is? -mosolygott anya miközben a ruhámat igazgatta.

ANYA! Már nem alszom plüssel 17 éves vagyok!! -ilyenkor nagyon ki tud borítani....

Akkor oda adhatom az uncsitesódnak?-vette fel a kezébe.

Na még mit nem!-kikaptam a kezéből és a táskámba süppesztettem.

Manó gyere már indulnunk kell!-kiáltott apa a kocsiból.

Anya mostmár mennem kell. Majd hívlak szeretlek. -adtam puszit az arcára.

Jolvan vigyázz magadra szívem. És nehogy össze vissza egyél mert rosszul leszel!-megforgattam a szemeim.

Tudom anya, te is vigyázz magadra szia!-rohantam ki az ajtón.

Apa gyorsan elvitt a sulihoz majd 10 percnyi szabálysorolás után elengedett. A szabályok úgy szóltak hogy "nehogy pasizz mert kinyírlak" vagy hogy "nehogy bedrogozzanak" szóval.....nagyon aggódik értem. De van 3 csodálatos barátom, vagyis már 4 ugyanis Sana is csatlakozott hozzánk. Bementem a terembe és oda adtam a pénzt Jaynek aztán mentem is Baekhyun mellé.

Szóval arra gondoltam hogy betöröm a kisbolt ablakát és akkor kijön a rendőrség és akkor ő is ott lesz és hagyom hogy megbilincseljen!-pattogott Hiroko. Itt meg mi folyik.....

Gyilkos jár a gimibe (Kim Taehyung ff.) - Átíras AlattDove le storie prendono vita. Scoprilo ora