🌺21.

971 56 6
                                    

Mivel nincs suli, csütörtök van, és reggel, nem tudom mit csináljak. Sokan hülyének néznének ha azt mondanám hogy hiányzik a suli....szóval nem mondom. Haha.... Hajj de mit csináljak? Unatkozom. Megvaaan. Előbb elmegyek rendbe teszem magam mert még ki se keltem az ágyból. Elmentem a mosdóba, és utánna arcot mostam meg fogat. Kifelé menet, gondoltam egyet ezért visszafordultam és megmostam a hajam. 20 perc múlva kész is lettem és felöltöztem valami kényelmesbe. Ezután visszavágódtam az ágyamba és kapcsoltam valami zenét. Nyílván kpop-ot. Mi mást... Ja és hogy mi van Taehyunggal? Nem tudom. A tegnapi után nem láttam, nem is írt. De nem vagyok emiatt szomorú. Én mindig pozitív vagyok mint az atommagban a protonok töltése! Na jó ez nagyon stréberes volt..... Ez van ha unatkozom. Pfffft...mit csináljak? A szüleim dolgoznak, tesóm nincs szóval....alone vagyok. ÁH MEGVAN! Elmegyek a plázába. Veszek egy vásznat. Ja öhm....azt elfelejtettem említeni hogy van egy titkos hobbim, amiről senki se tud. Az pedig a festét. Nagyon szeretek festeni,csak az a baj hogy nem vagyok benne jó. Ezért is nem mondtam el senkinek. Nem merem. Na de akkor let's go! Lecseréltem a melegítőm egy farmerre majd felhúztam a bakkancsom és egy kabátot. Bizony hideg van már. Hisz mindjárt itt a tél. Bezártam az ajtót majd a kulcsot betettem a táskámba és útnak indultam. Legalább most pihenek egy kicsit. Kemény a suli. Bementem egy pékségbe és vettem sósperecet. A kedvencem. Ám mikor elindultam kiesett a kezemből és még rá is léptem. Ahhhjj csak én lehetek ilyen, komolyan mondom. Visszamentem egy másikért majd már két kézzel fogtam a fincsi perecet. A plázába beérve rögtön a művész boltot céloztam meg. Keresgéltem az ecsetek között is, mert most egy jegesmacit szeretnék lefesteni. Érdekes lesz, mert még sose festettem állatot. De majd meglátjuk mi sül ki belőle. Vászonból csak egy középméretűt vettem. Nagyot most nem akarok. Vettem festéket is hogy azért legyen. Mentem a kasszához amikor is egy ismerős alakot láttam magam előtt. Jungkook mit keres itt?? Beálltam mögé a sorba mire ő megfordult.

Nahát!! Szia SooJun. Te hogy hogy itt? -mosolygott tipikus mosolyával.

Hát...én izé..semmi csak...csak a szomszéd néni megkért hogy vegyek neki pár dolgot. -köhintettem egyet majd kicsit a hátam mögé rejtettem a dolgokat.

Aha, értem. -nevetett fel.

Na és te? -kérdeztem vissza.

Én ecseteket vettem. Szoktam néha festeni. -vont vállat.

Nahát de jó én is....mármint én is vettem ecsetet a szomszédomnak. -néha tényleg eltudnám magam árulni.

Van dolgod ezután? -kérdezte megint mosolyogva.

Nem nincs. Nagyon unatkozom. -sóhajtottam.

Király, akkor velem jössz. Már ha szeretnél. -

Okés persze megyek dance társam. -jungkook ezen felnevetett. Én is nevettem.

Miután végeztünk a kasszánál, megbeszéltük hogy leülünk valahova beszélgetni. Kerestünk egy nyugis kávézót az emeleten. Jungkook erősködött hogy meghív egy forró csokira de én persze nem hagytam. Ezért 10 perces vita után megbeszéltük hogy mindenki magának fizet. Odajött hozzánk a pincérnő és felvette a rendelésünket. Mindketten forró csokit kértünk.

Na és milyen eddig a napod? -kérdezte.

Jó...-válaszoltam röviden. És neked?-kérdeztem vissza. Ez kezd egyre kínosabb lenni....rám is jött a nevetés.

Jó. -ennyi. Eddig bírtuk. Nevetésben törtünk ki.

Na de beszélgessünk már valamiről. -mondtam.

Jólvan....szerintem aranyos vagy. -felkönyökölt az asztalra és rámmosolygott. Elmosolyodtam.

Köszi....-motyogtam. Ez most kicsit furi. Nem szoktam fiúkkal forró csokizni. Na jó azért ennyire vissza fogott nem lehetek. Ki is hozták a rendelésünk és már alig vártam hogy bele ihassak. De ekkor megzizzent a telóm. Kétszer is.
Gyorsan elővettem és megnéztem.

"TaeTea: Soju nem vagyok jól🤧"

Tae írt. Jajj ne!! Vajon mi a baja? Ez most azt jelenti hogy szüksége van rám?  Vagy....csak úgy szimplán írta hogy nincs jól és ennyi. Én...nekem...most mennem kell!

Jungkook mennem kell! Mármint kaptam egy sms-t és nagyon fontos. A kuty...vagyis anyukám írt hogy szüksége van rám de ígérem majd bepótoljuk és mégegyszer bocsi!!- már induláshoz készültem.

De.....-

Tényleg sajnálom Kookie de mennem kell. Szia és mégegyszer bocsi!-és már rohantam is. Na de előbb hazaviszem a cuccaim és futok is Taehyunghoz.

Mikor hazaértem csak felvittem a cuccokat a szobámba aztán futottam is vissza. Miután bezártam az ajtót indultam is. Jó azért nem futottam annyira, de siettem. Mi van ha nagy baja van? Vagy....oké SooJun ne gondolj semmi rosszra. Csak menj. Kis idő múlva oda is értem és elkezdtem kopogni, de semmi. Csengettem is aztán végre kinyílt az ajtó. De mikor felnéztem nem Tae állt az ajtóban hanem egy csávó aki sokkal idősebbnek tűnt Taehyungnál.

Szia segíthetek? -mosolygott kedvesen.

Jónapot én Taehyunhoz jöttem. -hajoltam meg kissé.

Jaj, akkor gyere csak be nyugodtan. -állt alrébb az ajtóból hogy betudjak menni.

A nagybátyja vagyok. Kim DongHae. -

Tudom. Vagyis említette hogy van egy nagybátyja. Én Shin SooJun vagyok. -mondtam.

Én viszont még nem hallottam rólad. Talán a b.....-

Nem! Osztálytársak vagyunk és barátok! -mosolyogtam kicsit kínosan, és megelőztem mielőtt kimondta volna a "barátnő" szót.

Áh értem. -mosolygott. Fent van a szobájába, nincs valami jól. Alszik. Szerintem beteg lett. -

Köszönöm am....-

Jajj tegeződjünk kérlek, még nem vagyok olyan öreg. -nevetett.

Rendben. -mondtam mosolyogva. Akkor köszönöm DongHae. -elindultam fel a megszokott úton. Először bekopogtam hátha fent van, de semmi. Óvatosan benyitottam.

Tae...-suttogtam. Ő az ágyán feküdt és takaró nem is volt rajta, csak a pizsama felsőjével takarta be magát. Vagyis pizsama ingjével.

 Vagyis pizsama ingjével

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Várjunk! Akkor rajta....most nincs semmi?!? Mármint felülről. Oké, oké nyugodt vagyok. Nem fogok elpirulni. Áh már késő.... Olyan vagyok mint egy paradicsom. Odamentem hozzá és letérdeltem az ágy mellé, majd alrébb söpörtem a haját. A kezemet a homlokára tettem és meleg volt...Lázas. Szegény...nagyon mélyen alszik. Mindeggy nem hagyom itt.

Sziaztook!! Nagyon sajnálom a nagy kimaradást de rengeteget kell tanulnom és nem volt időm, meg nagyon ihletem se, de mostmár van!😊 És igyekszem sűrűbben hozni a részeket^^ Remélem tetszett ez a rész és annyit elárulok hogy a kövi részben kiderül valami kis apróság🤭🤫 Addig is byebye❤❤

Gyilkos jár a gimibe (Kim Taehyung ff.) - Átíras AlattWhere stories live. Discover now