🌺26.

921 52 8
                                    

Az elmúlt hónap jól telt. Újra járhattunk suliba és most Január van ami azt jelenti hogy nemsokára itt a szülinapom! Bizony. 18 éves leszek. El sem hiszem....olyan hamar felnőttem. Na de mindegy is inkább megyek suliba. Ma van valamilyen random dance verseny, amire a többiek beírtak engem a tudtom nélkül..... Igazából szeretek táncolni, nincs olyan zene aminek ne tudnám a koreóját. Pedig sosem tanulom meg őket. Csak egyszerűen tudom őket. A osztályból még velem jön Jungkook és Baekhyun is. Ők is sok táncot tudnak. De kicsit félek mert nem igazán szoktam sok ember előtt táncolni. Csak a barátaim előtt. Na de induljunk is!

Baekhyun szemszöge:

Amint megláttam ahogy Soo beteszi a lábát a terembe egyből odarohantam hozzá.

MA LESZ A VERSEEEEEEEENY!!!!!!!!! -rángattam szegény lányt a vállánál fogva.

Jesszus tudom te barom engedj már el!-csapkodott meg.

Izgulsz? Én nagyon várom már! Megvillantom a tánctudásom a sok csajnak. -húzogattam a szemöldököm miközben a helyünkre mentünk.

Jajj, te majom! Senkinek se kellesz! -kiáltott rám.

Igen?? Hát te se!!! Még a légy se néz rád! -nyújtottam ki a nyelvem.

NA GYERE CSAK IDE! -kiáltott én meg ijedtemben leestem a székről. Ekkor jött meg a tanár így mindenki fülét farkát behúzva elhallgatott.

SooJun szemszöge:

Most jön japán aztán utána már itt a verseny. Gyomorgörcsöm van...

Szia!-huppant le mellém Tae. Igen idő közben a tanár mellé ültetett mivel ő az osztálytársam. A többi japános ugye mind a másik osztályból van itt.

Hali...-válaszoltam nyúzottan.

Mi a baj?-

Csak a verseny....-néztem rá.

Milyen verseny?-kérdezte miközben összeráncolta a szemöldökeit.

Jajj nem hiszlek el....tudod a random dance verseny!! És engem a tudtom nélkül beírtak a többiek. És mi van ha leégek?? Vagy elrontom mert nem is tudom?!?!! Vagy ha teljesen lefagyok és elfelejtem hogy mi is a tánc????!!! Vagy-

Shhht....-fogta be a számat nagy tenyerével mire csak sóhajtottam egyet és lenéztem a földre.
Nem fogod elhibázni! Fantasztikus vagy. Szóval nyugodj meg jó? -mondta miközben lassan elvette a kezét a számról aztán pedig a combora tette. JÉZUSOM.....Miért lett melegem? És miért lettem zavarban? Hisz nagyon jó barátok vagyunk...még jó hogy nem szoknyába jöttem ma....a szemeim kikerekedtek majd inkább előre fordultam. A kezét még mindig nem vette el én pedig már kezdtem kellemetlenül érezni magam. Mikor becsengettek elvette a kezét és úgy tett mintha semmi sem történt volna. Óra közben azon gondolkoztam hogy minek is félek én? Hisz kb. minden táncot tudok. Nem nagyon akad ellenfelem. Megcsinálom. Csak lazán!

Hé! Figyelj!!-bökött meg a tollával Taehyung én pedig megráztam a fejem.

Figyelek Tea. -kuncogtam fel.

Jólvan Soju. -kontrázott.

🌺🌺🌺

Tae ez mit is jelent? -suttogtam.

Jajj Soju...azt jelenti hogy telhetetlen. -súgta oda.
Oh így már világos a mondat.

Órák után:

Már átöltöztem és bementem a tesi terembe. Már várom. Izgatott lettem. Jungkook és Baek is megérkezett. Sana, BongSoon, Hiroko és Kimiko ott voltak melettem. A kis bagázsunk....sosem hagynak cserben. Itt volt a 2 tesi tanár is. Amelyik osztály nyer, az elmehet a plázába lazítani. Úgyhogy minden erőmmel azon leszek hogy nyerjünk.
A többiek leültek vagy éppen álltak.
Elkezdődött a verseny. Beindították az első számot ami a Twice- Fancy volt én pedig egyből berohantam. Elkezdtem táncolni és nagyon élveztem. Baek és Jungkook is csatlakozott hozzám. Ezután vége lett aztán jött a kövi szám.
BigBang-Bang Bang Bang. Ohh ez easy...
Ismét mindhárman beálltunk. Most pedig jött az Itzy-Wannabe. Ez lett mostanában a kedvenc számom. Ezt elég kevesen tudnák és főleg az eleje az kicsit nehéz. De én akkor is beálltam.
A többiek ott tapsoltak és szurkoltak nekem. Nagyon jó volt táncolni. Ezután jött a Sorry a SuperJuniortól. Egyik kedvencem. Ezután Hyuna- Lip&Hip. Erre csak lányok álltak be. Nagyban táncoltam amikor is hirtelen észrevettem Taehyungot. Engem nézett. Egyenesen a szemembe. Teljesen elvesztem. Azt se tudtam hol vagyok. Ám ekkor valaki nekem jött én meg elestem. BongSoon odajött hogy segítsen fellálni. Arra a zenére inkább kiálltam. Mi van velem? Biztos amiatt estem el mert eszembe jutott Taehyung amikor japánon csak úgy letapizott.

Jól vagy Soo?-jött oda Baekhyun.

Persze csak, nem figyeltem...-mondtam zavartan. Ezután jött a kövi szám amire már beálltam. Még sokáig így ment kb. 1 órán át, aztán vártuk az eredmény hirdetést.

A tesitanárunk a kezébe vette a mikrofont és beszélni kezdett.

Gratulálok mindenkinek aki részt vett a mai versenyen és köszönjük a nézőknek is. Szoros verseny volt mindenki remekül szerepelt. A nyertes osztály mint már tudjátok, kap egy szabad napot amit a plázában tölthet az osztályfőnök kíséretével. Na de nem is húzom tovább az időt. A negyedik helyezet a 9.évfolyam 2-es osztálya lett. A harmadik helyezet a 10.évfolyam 2-es számú osztálya lett és a 9.évfolyam 1-es számú osztálya. Bizony holtverseny.-nevetett fel kedves tanárunk- Na de folytatom. Az első helyezet lett aaa......11.évfolyam 2-es számú osztálya!!! -mikor ezt meghallottam felsikítottam és a fiúkkal egyből megöleltük egymást, hisz mind a hárman beleadtunk anyait apait. Így a második helyezet nyílván a 11/1 lett.

Ó IGEN, NYERTÜÜÜÜÜNK!!!!! -kiáltott fel Scott miközben elkezdett az ajtó felé futni és levette magáról a pólóját. Hát ez hülye. A többiek is odajöttek megölelni minket.

ÁHH DE JÓ NEM LESZ SULI EGY NAPIG!!! -sikított Bong. Én csak nevettem. Az osztály lassacskán körénk ért és JiSeok tanár úr gratulált nekünk mi pedig meghajoltunk.

Nanananana......lassan a testtel!-ért oda hozzánk Jay a legjobb ofő a világon. Mindannyian kiváncsian figyeltük hogy mit fog mondani.

Ki mondta hogy elviszlek titeket seggfejek? -vette le a napszemüveget a fejéről. Nem is értem miért van rajta. Nincs is nap.....

De hát Jay!!! Ezt nem teheted...-csattant fel HyunJin.

Nyugi skacok csak vicceltem! -nevetett fel. HÁT HÜLYE LENNÉK KIHAGYNI EGY ILYEN ALKALMAT!! VÁGOD??? NEM LESZ ISKOLA!!! NEM KELL BEJÖNNI!! ÉRTED?! -ragadta meg HyunJin pólóját a nyakánál. Okkéé...itt senki nem normális. Ezután mindenki szétszéledt én pedig elmentem átöltözni. Vagyis akartam csak valaki meggátolt benne.

Látod? Mondtam hogy jó leszel. -

Megfordultam és karba tettem a kezem.

De hát elestem. -forgattam meg a szemem.

Nem baj. Előfordul. Akkor is megnyertétek. És nagyon jól táncolsz.-válaszolt Tae.

Ez igaz és köszike. -mosolyogtam. Tae is elejtett egy kisebb mosolyt, aztán beállt a csend. Ez fura. Köztünk még sose volt KÍNOS csend.

Na én megyek....átöltözni. -mutattam a hátam mögé.

Oké. -mondta Tae és egy kis mosoly jelent meg a szája sarkában. Ezután tetőtől talpig végigvezette rajtam a szemeit majd ismét a szemembe nézett. Teljesen lefagytam.

Akkor én megyek. Szióka. -a mély hangja miatt kirázott a hideg. JESUS mi van velem?!?!?!! Komolyan kéne vennem azt a pszichológust....

Ahoy embiiik!! Itt is lenne az új rész, remélem tetszik. A kövi részt igyekszem még ezena héten hozni. Addig is byebye💕💕💕

Gyilkos jár a gimibe (Kim Taehyung ff.) - Átíras AlattWhere stories live. Discover now