🌺4.

1.2K 78 2
                                    

Már 3 hete annak hogy láttam azt a hullát. Azóta folyamatosan halnak meg diákok. A rendőrök még mindig nem tudnak semmit, ahogy mi sem. De ez már tényleg ilyesztő. Arról nem is beszélek hogy az elmúlt hetekben Taehyunggal szinte nem is beszéltem. Viszont ő folyamatosan bámult. És ez nagyon para. Olyan mintha a szemével beszélne hozzám.... Néha úgy érzem kezdek becsavarodni.....
Szerencsére Baekhyun karja is meggyógyult. Ma végre visszajött az ofőnk a nyaralásából akit amúgy Jay-nek hívnak. Nagyon laza tanár kb mindent leszar. Ezért ő a kedvencünk. Vagyis nekünk igen de BongSoonak NamJoon a kedvenc. Éppen sétálok a folyosón egy dobozos üditővel a kezemben amikor is Jimin jön velem szembe.

Hát sziaaa chim! - támadom le egy öleléssel másik legjobb fiú barátomat. Eszméletlen rendes és kedves srác. Na meg aranyos. Félre értés ne essék, nem azért mondom mert tetszik. Ha jól tudom most épp van valakije.

Szia SooJun. Mizu? - együtt folytattuk sétánkat az udvar felé.

Nem sok.... Szerinted ki lehet a gyilkos? - fordultam felé.

Na ez egy jó kérdés. Nekem viszont fogalmam sincs hogy ki lehet az...talán az a fura gyerek az osztályodból.....Taehyung. - mikor ezt kimondta nem akartam elhinni. Miért gyanusítja őt mindenki? Igaz hogy furcsa de ismétlem MI OKA LENNE GYILKOLNI??!

Értem....szerintem meg neki semmi köze ehhez a dologhoz....-mondtam kicsit feszülten.

Jolvan bocsi ha rosszat mondtam.... Nem akartam. - simogatta meg hátamat.

Ja nem semmi baj csak mindenki ezt mondja és szerintem ez nem igaz. De ki tudja..... - néztem rá.

Megértelek. De amúgy te miért véded ennyire? Jóba vagy vele? - kiértünk az udvarra és a többiek már ott vártak minket.

Hát az túlzás hogy jóba vagyok vele....néha beszélünk aztán ennyi. - vontam meg a vállam.

SZIAZTOK SRÁCOK! - kiáltott Baekhyun. Végre mi is odamentünk és leültünk az asztalhoz.

Rég láttunk már Jimin. - pacsizott le vele BongSoon.

Én is titeket. Meséljetek van valami új? Mostanában olyan unalmas..... - sóhajtott egy nagyot.

Ez komoly? - kérdeztük egyszerre. Én elkezdtem nevetni.

Haver ezt komolyan mondtad? Hetente halnak meg diákok és azt mondod hogy unalmas? - nevetett Baek. Ez igaz......

Jó igazad van deeee mindenki tudja hogy ki az.....-halkult el a végén. Összeráncoltam a homlokom. Remélem nem arra gondol amire én is gondolok hogy gondol.......

Igen egyértelműen Taehyung az! Ezt mindenki tudja. - mondta Baek. Ezután a többiek ekezdtek róla beszélgetni. Én ezt már nem hallottam mert úgy éreztem hogy felrobbanok. Nem értem miért őt vádolják! Nem értem miért gyanúsítják ok nélkül! Három hete folyamatosan azt hallom hogy Taehyung! Most lett elegem! Felálltam és az asztalra csaptam.

ELÉG VOLT! Szálljatok már le róla! Van bizonyítékotok hogy ő volt?! Vagy láttátok esetleg hogy megöl valakit??!! Elég volt mostmár hogy folyton gyanúsítjátok! - fogtam magam és elkezdtem pakolni.

Várj Soo most hová mész? - kérdezte ilyedten Bong.

Valahova ahol egyedül lehetek! - mondtam miközben felvettem a táskámat...

Most azért keltél így ki magadból mert róla beszélünk? Vagy azért mert szerelmes vagy belé? - nevetett Baekhyun de én ezt egyájtalán nem találtam viccesnek.

Nem képzeld nem vagyok belé szerelmes csak már elegem van abból hogy mindig ő a téma! Semmi bizonyítékotok nincs arra hogy ő volt, akkor hagyjátok békén! - mondtam majd megfordultam és elindultam. Mikor felnéztem láttam ahogy Taehyung ott áll az ajtónál és néz. Lehet hogy hallotta amit az előbb mondtam? De mindeggy már nem érdekel. Még egy ideig bambultam aztán feleszméltem és elindultam a másik irányba.

🌺

Már egy ideje itt ülök egy padon a 4.emeleten ahova alig járnak. Igen ez az iskola hatalmas és nagyon sok gyerek jár ide. Szóval nem is baj ha kicsit ritkulnak az osztályok.... Na jó ez hülyeség volt... Most kicsit magányra van szükségem. Pedig piszkosul hiányoznak a barátaim. De most ez van.... Elővettem a könyvemet amit a napokban kaptam. Nagyon tetszik és szeretem ezt olvasni. Nagyon belemerültem az olvasásba és nem vettem észre hogy valaki leült mellém. Lassan fordítottam oda a fejem és tudatosult bennem hogy Taehyung ül mellettem.

Szia. - köszönt és furcsán nézett rám. Most semmit nem tudtam kiolvasni a tekintetéből.

Szia....-mondtam és kicsit furán éreztem magam mert nem tudtam mit akar.

Hogy érzed magad? - kérdezte.

Hát... Én jól....... Asszem..... - közben a hajam az arcomba hullott ezért muszáj volt a fülem mögé tűrnöm.
Amúgy megkérdezhetem hogy miért vagy itt? - raktam le a könyvemet.

Azért mert láttam ahogy összevesztél a barátaiddal és mivel mindig ide jössz amikor bajod van ezért gondoltam meg..... -

Na várjunk..... Taehyung te követsz engem? Vagy netán leskelődsz utánnam??? - én most kicsit kiakadtam....

Sziaztok!!! Nagyon sajnálom hogy csak most tudtam hozni a részt csak elfoglalt voltam. Nagyon remélem hogy tetszik nektek holnap hozom a kövi részt 😊❤️❤️ jó olvasást addig is! A kommenteket pedig örömmel fogadom😃

Gyilkos jár a gimibe (Kim Taehyung ff.) - Átíras AlattUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum