🌺33.

775 49 7
                                    

A február nagyon gyorsan eltelt, így már március van. Yeontan nagyon jól érzi magát, minden este mellettem alszik. Taehyunggal sokat sétáltattuk együtt amikor volt rá időnk. Anyáék is nagyon imádják ezt a kis szőrpamacsot. Apával együtt nézik a focimeccseket. Éppen most is egy sétán vagyok vele, Taehyung társaságában.

Vajon mi vár ránk holnap? -kérdeztem.

Nem tudom. Megtanulunk úszni. -vont vállat. Igen, nos a kedves osztályfőnökünk kitalálta, hogy menjünk el az uszodába, mondván hogy megtanít minket úszni, pedig szerintem mindenki tud már......

Szerintem csak azért megyünk, hogy ne kelljen bejönni suliba. Mondta hogy lesz ilyen nap amikor szervezni kell egy programot. -mondtam.

Ja tényleg. Szerintem én inkább otthon maradok. -sóhajtott.

Nem lehet.....beír hiányzónak. De szerintem jó lesz! -mosolyogtam rá miközben Yeontan megállt szaglászni.

Fenébe....akkor megyek. -

Helyes. Legalább ott leszek én is. Öhm...mármint nem l...-

Igen, csak is ezért megyek. -bólogatott Tae. Basszus...Hogy lehetek ekkora idióta?!?! Ilyet mondok.... Most legszívesebben elsüllyednék szégyenemben.

Nem, én csak azt akartam mondani...eh, mindegy. -hajtottam le a fejem. Ezzel csak magamat hozom kínos helyzetbe.

Nyugi, tudom mit akartál mondani. -lökte meg a karjával az enyémet. Én csak hümmögtem egyet.

Na jólvan úgy látom megérkeztünk. -néztem fel a házunkra. Mondanám hogy gyere be, de a szüleim itthon vannak és....-

Nyugi tudom. -mondta. Holnap úgy is találkozunk, ha addig nem kötöm fel magam valahova. -elnevettem magam. Igen Kim Taehyung néha tud vicces is lenni. Bár néhány vicce eléggé sötét, de nem baj.

Na szia Tannie! -guggolt le és megsimogatta Yeontant. Szia Soju. -

Szia Tae. -mondtam mosolyogva és ő elindult én pedig bementem a házba.

🌺🌺🌺🌺

Gyerünk Seggfejek!!! Indulunk! -kiáltott Jay és sípolt egyet a sípjával amit nem tudom honnan szerzett.....

Ahhj nem akarok mennniiiii!!! -nyögött fel Sana.

Én igen!! Ki a francnak van kedve itt maradni ebben a börtönben?? -ugrálgatott Bong.

Én végre bosszút állhatok Hirokon! -vigyorodtam el. Tavaly az osztálykiránduláson belelökött a vízbe. Pedig nem is strandolni indultunk!!!

SooJun, ne feledd hogy szeretlek! -válaszolt Hiroko.

Perszeee, tudom én azt nyugi. -bólogattam.

Más is szeret téged. -nevetett fel.

Engem mindenki szeret!!! -kiáltottam fel. A többiek csak rázták a fejüket. Igen néha letagadnának. A közeli uszodába megyünk ami elég szép és tiszta. Ide csak is diákok járnak. Jó mi? Mivel nálunk nem szokás hogy bikiniben mutogatjuk magunkat, ezért mindenkin ilyen úszó nadrág volt ami vagy combközépig ért vagy pedig a bokádig, felülre meg csak egy sima póló persze nem fehér, mert hát az átlátszik. Bár SeoWongon tuti az lesz....az osztály k*rvája khmmm. Én egy narancssárga pólót vettem fel aminek erős színe van, szóval senki nem fog látni semmit. Alul csomót kötöttem rá, mert így is nagy volt meg így kicsit kényelmesebb is. Mindenkinél van tiszta cucc, szóval ha vége ennek akkor majd átöltözünk száraz ruhákba. Hamar megérkeztünk és mindenki keresett magának egy megfelelő helyet ahova leccucolhat. Leraktam a táskám és már szólni akartam volna a többieknek, de valaki hátulról elkapta a derekamat és felemelt.

Mi a szar!!! Scott tegyél le, mert komolyan mondom hogy kinyírlak!!! Ne, ne, ne, nehogy bedobj mert.....-és már landoltam is a vízben. Scottnak szokása ezt csinálni. Hogy random lányokat dobálgat a vízbe. Mikor a felszínre jöttem két tenyeremmel megtöröltem az arcomat. Mindenki felém nézett és ekkor Jay is odajött.

Na SooJin látom te már bent is vagy! Gyerünk ússz oda-vissza 10 hosszt! Mehet! -sípolt egyet.

SooJun vagyok!! És nem magamtól jöttem be, hanem Scott beledobott a vízbe!! És miért csak én ússzak?! A többiek meg nézzenek??!!-csattantam fel.

Csak mert! Na gyerünk Jun vagy SooJun. Utánad majd mennek a többiek is. MEHET!! -sípolt megint mire én csak dühösen fújtattam egyet. Ez a tanár néha az idegeimre megy, komolyan mondom....de azért bírom. Neki kezdtem az úszásnak és mikor a végére értem, már a többiek mind bent voltak a vízben. Kicsit elfáradtam szóval gondoltam pihenek egyet. Kiszálltam a vízből és hát csurom víz voltam, de ez várható volt. Odasétáltam a helyemhez és elkezdtem kutakodni a táskámban de nem találtam a törülközőmet. A francba otthon hagytam?! Basszus ott felejtettem az ágyamon! Hogy lehetek ekkora barom? Sóhajtva ültem le a táskám mellé. Ekkor valaki a hátamra terített egy törülközőt?! Kíváncsian fordultam meg hogy ki volt az, de hát persze hogy Taehyung volt. Ki más? Hisz mindenki a vízben van.

Látom otthon hagytad. -ült le mellém.

Ohm...igen és köszi. -mosolyogtam. Öcsém hogy miért vagyok már megint zavarban....

Te hogy hogy nem mentél úszni? -kérdeztem felé fordulva, de nem néztem a szemébe.

Mert nincs kedvem úszni. -vont vállat.

Értem. -biccentettem ezután pedig lehajtottam a fejem. SooJun szedd össze magad!!! Mi van veled??!!? Csak itt ült melletted.

Soju-felemelte a kezét és az arcomat maga felé fordította-neked mi van a száddal? -huhh de megijedtem. Már azt hittem valami mást akar mondani.

J-ja izé se-semmi, csak ha zavarba vagyok, vagy ideges vagyok, vagy izgulok akkor folyton harapdálom az alsó ajkam, nem tudom miért. -mondtam és már alig kaptam levegőt.

És...nem fáj? -kérdezte aztán a hüvelykujjával végigsimított az említett területen. Na ha én most nem ájulok el, akkor nem tudom mi lesz. Eléggé megszeppentem és Tae is észre vette, de az Istenért se akarta elvenni onnan az ujját. Az ajkaimat nézegette és én kezdtem elég kényelmetlenül érezni magam.

NEM! Nem fáj, már megszoktam és én szerintem visszamegyek úszni! -daráltam aztán gyorsan ledobtam a törölközöt a hátamról és rohantam is a víz felé hogy belemenjek.

AHOOYY embiik! Itt az új rész remélem tetszik!! Nemsokára hozom a kövi részt és remélem tetszett ez a rész! Addig is byebye❤❤💓🥰

Gyilkos jár a gimibe (Kim Taehyung ff.) - Átíras AlattWhere stories live. Discover now