🌺12.

1.1K 61 4
                                    

Jó éjt Soju. -kacsintott majd kiszállt. Kiengedtem a tüdőmben rekedt levegőt. Mégis mi volt ez az előbb??!!??! Tényleg kezdek megőrűlni.... Ha visszamegyünk Koreába elkell mennem egy pszihológushoz.....

Alig aludtam az éjjel. Úgy éreztem mintha tényleg bekattantam volna. Lehet hogy a tegnapit csak képzeltem. Igen biztos. Ez meg se történt..... Vagy az is lehet hogy csak álmodtam. Mindeggy azért nem verem nagy dobra. A hasamrs fordultam és megnéztem az időt a telómon. Ahhh reggel 7 óra.... Are you kidding me??!???!! Morogva keltem ki az ágyból és indultam a mosdóba. Gyorsan elvégeztem a dolgom, majd indultam arcot mosni de helyett jól bevertem a lábam a küszöbbe. Visszafogtam a hangom nehogy Sana felébredjen. Mikor sikerült épségben belépnem a fürdőbe, fogat és arcot mostam. Most inkább lófarokba fogtam a hajam, mert nagyon meleg van. Ma indulunk vissza Koreába és Jay küldött egy üzit a csopiba hogy este 7 kor indul a repülő. Felvettem egy fehér ruhát és elmentem BongSoon-hoz és Hiroko-hoz. Bekopogtam majd Hiroko nyitott ajtót. Ez aaazz ébren vannak.

Szia Hiro. -surrantam be mellette.

Szia Soo. -köszönt vissza én pedig ráugrottam az alvó Bongra.

AGGRRRHHH MI A FRANC???!!!??-kiáltott fel mire elkezdtem nevetni.

Semmi csak hiányoztatok!-öleltem meg az alvó lányt.

Megyünk reggelizni?-kérdeztem.

Megvesztél? Még csak negyed 8 és fel se vagyunk öltözve. Bong még magához se tért!-jó ez igaz.....akkor majd elmegyek addig Baconhoz. Így szoktam hívni Baekhyunt.

Jó akkor majd lent találkozunk. Meglátogatom Bacont. -kimentem a szobábol majd a lifthez indultam. Megvártam míg jön majd beszálltam és megnyomtam a 3-as gombot. Mikor megállt kiszálltam és megkerestem Baek szobáját. Az ő szobatársa Scott. Még szerencse hogy nem Minhoval került össze ez az ördögfióka. Bekopogtam és vártam hogy ajtót nyissanak de senki nem nyitott az ajtót. Még alszanak? Megint kopogtam de semmi. Ezután ajtónyitódást hallottam a hátam mögül de nem figyeltem oda. Inkább ismét bekopogtam.

Hát te?-hirtelen fordultam meg. Kicsit megilyedtem.

Oh szia....Baekhyunt hívom reggelizni. Vagyis "hívnám" de nem nyit ajtót. -biccentettem az ajtó felé. Taehyung csak semleges arccal bámult. Úgy látszik kezdi....megint.

Khm.....nem láttad esetleg?-kérdeztem miközben köhintettem, mert elég zavaró hogy így bámul.

Lássuk csak....Nem!-lökte oda hagyagul a szót majd sarkon fordult és elment. Wow....oké Taehyung. Grimaszoltam eggyett majd ismét bekopogtam. Végre valahára kinyílt az ajtó de Baek helyett Scott nyitott ajtót. Hozzáteszem EGY SZÁL TÖRÜLÖZŐBEN!! Gyorsan oldalra néztem és takartam a szemem.

Nahát....szia SooJun. Mit szeretnél?-kis hülye. Hallom a hangján hogy mosolyog.

Én izé....Baekhyun hol van?-kérdeztem.

Baek....áh! Lement reggelizni! Nincs kedved bejönni? Hmm??-perverz képett vágott.

Csak szeretnéd.-kacsintottam majd indultam is le. Remélem Baek tényleg ott van. Mire le értem láttam ahogy Taehyung Baekhyunnel beszélget. Nem akartam hinni a szememnek. Beálltam a növény mögé és leskelődtem. Nem mondhatott neki sokmindent, ugyanis Baek elindult felém. Kiléptem a növény mögül és úgy tettem mintha most érkeztem volna.

Áhh Bacon! Már mindenhol kerestelek. -ültem le vele szembe.

Szia JunJun. Van finom toast. Menj és hozz amíg van. -mosolygott legjobb fiú barátom. Szeretem. Olyan mintha az öcsikém lenne. Mindig is akartam egy öcsit.

Gyilkos jár a gimibe (Kim Taehyung ff.) - Átíras AlattWhere stories live. Discover now