🌺30.

886 53 6
                                    

A többi nap nagyon szarul telt. Mivel japánon ugye Tae mellett ülök, elég kínos volt. Nem szóltunk egymáshoz.... Folyton kerültem őt. Szomorú, de ez van....
Viszont ma péntek van vagyis a szülinapom!! Annyira vártam már ezt a napot. Végre 18 éves leszek. Bong biztos megint levág egy tincset a hajamból vagy megijeszt. Az elmúlt két évben ezeket csinálta. Baekhyun mindig arcba önt vizzel. Felöltöztem valami kényelmesbe és mivel anya ma itthon van, megkérem hogy vigyen el a suliba.

Sziaaaa anyuciiii!!! -rohantam le a lépcsőn.

SooJun!!! Nagyon boldog születésnapot drágám! -rohant oda hozzám és elárasztotta az arcomat puszikkal.
Tessék ez a tiéd. -adott át egy kis cuki ajándéktasakot. Belekukucskáltam hogy mi van benne. Egy kis doboz. Ez tuti valami ékszer lesz. Mikor kinyitottam azt hittem leesik az állam. Egy karkötő amin arany szivecskék vannak egymás mellett.

Anya ez csodálatos!! -öleltem meg jó szorosan. Köszönöm szépen. -adtam egy nagy puszit az arcára.

Milyen érzés 18 évesnek lenni? -mosolygott.

Hm...ugyan olyan mint 17-nek. -nevettem. Anya is nevetett. Ezután kérdés nélkül elvitt a suliba. Ő mondta magától hogy elvisz.

Na és vannak terveid mára? Elmentek bulizni a többiekkel? -kérdezte miközben beszálltunk a kocsiba.

Dehogy is! Úgy ismersz engem, mint aki bulizik? Szerintem nem megyünk sehova. Hazajövök és megnézem a Vasember összes részét. -vontam vállat.

Oh..hát rendben! De mivel...már 18 vagy, jó lenne ha beszélgetnénk egy kicsit. -pillantott felém. Ajajj....asszem tudom miről akar beszélni.

Nekem mindegy hogy hol és mikor...de majd azzal veszítsd el akit szeretsz és...-

JESSZUS ANYA! HAGYD ABBA!!! -fogtam be a füleimet.

Dehogy fejezem. Hadd folytassam. Szóval védekezni muszáj és ha akarod felőlem már ma este is elveszítheted, nekem mindegy csak majd mondd el. -fejezte be nekem pedig kedvem támadt lehányni a műszerfalat. Aigoo ez durva volt...

Anya! Nem fogom elveszíteni főleg nem ma este!!! Én még őrizni akarom egy darabig oké? Szóval többé ne beszéljünk erről! -szerencsére hamar megérkeztünk a sulihoz. Gyorsan felkaptam a táskám és már nyitottam is ki az ajtót.

Szia kicsim, legyen szép napod! -mosolygott.

Köszi anya, ezek után csodás napom lesz! -forgattam meg a szemem majd elindultam be. Szokás szerint nyüzsögtek a diákok. Az egyik tanár épp próbálta kiszabadítani egy srác fejét a kukából..... Láttam ahogy Changkyun éppen focizik a folyosón MinJinnel de az említett épp arcba találta Changkyunt. Szegénykém. Tovább mentem az osztályterem felé és izgatottan mentem be. Láttam ahogy Bong ott ül Kimiko mellett. Hiroko épp Jungkookal dumál, Bacon pedig ott ül a padunknál és valamit nagyon alkot. Sana tuti hogy Jiminnel van valahol. Hátranéztem hogy lássam Taehyungot. Ő is a helyén ült és szerintem aludt.

Szia Bacon! -vigyorogtam miközben leültem a mellé.

Szia Soo!!! Nézd ezt a barátnőmnek csináltam! -mutatott fel egy mini papír repülőt?! Egyáltalán létezik a barátnője?

Nahát, hehe...milyen....szép! -eröltettem egy mosolyt az arcomra. Ő csak mosolygott. Vártam hogy mondjon valamit hogy esetleg boldog szülinapot vagy hogy éljél sokáig te idióta.... De semmi. Odajöttek hozzánk a többiek is. Köszöntek nekem de nem mondtak semmit a szülinapommal kapcsolatban. Kicsit szomorú lettem. Elfelejtették volna?

🌺🌺🌺

Gyerünk emberek sorakozó! -sípolt a tesi tanár. Nagyon csalódott vagyok. Pedig BongSoon mindig mondogatja hogy a kínos képeket kifogja majd tenni ha itt a szülinapom. Kimikonak meg holnap lesz a szülinapja. Erre ő is elfelejti.... Az előző óránk Kémia volt. Legalább az lefoglalt. Mivel ma péntek van ilyenkor a tanár néha megengedi hogy játsszunk. Éppen a másik osztályból beszélgettem Chaeyounggal amikor is egy focilabda repült a fejemnek. Elég erősen... Ha nincs ott Chaeyoung és nem fog meg akkor tuti elesek. A kezemet hirtelen kaptam a fájó ponthoz. Hallottam ahogy mögöttünk nevetgélnek de képtelen voltam koncentrálni. Megráztam a fejem hogy magamhoz térjek. Sana, Bong és Hiroko egyből odajöttem hozzánk. Ezután hallottam egy kisebb csattanást. Mind a hang irányába néztünk.

Gyilkos jár a gimibe (Kim Taehyung ff.) - Átíras AlattWhere stories live. Discover now