OBAMANIN SOY AĞACI

2.2K 47 3
                                    

Bazen gerçek hayalden daha gariptir.

Dünya'yı yönetenlerin görünürdekiler değil onun gerisindeki gizli güçler olduğuna sağlam bir şekilde inanan birisiyim. Bu konuda yazılmış "bilimsel" nitelikli eserler biraz olsun okunduğunda dünyadaki bir çok olayın perde gerisinde "Mason" veya "Illuminati" gibi yüzyıllardır varlığını koruyan gizli cemiyetlerin olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Bugün Masonluk Illuminati'nin içerisine girerek ortya yeni bir yapılanma çıkmıştır. "Aydınlanmış Masonlar" terimi işte bu ortak yapılanmanın adıdır.

Dünya'nın kontrolünü ve daha doğrusu yerkürenin zenginliklerini (Petrol, değerli madenler, vb..) ele geçiren veya geçirmekte olan küresel güçlerin yıllardır başında olan insanların Firavun soyu gibi ayni kandan geldiklerini biliyor muydunuz?

Eski Mısır kraliyet ailesinde ensest ilişkiler vardı. Anneler oğullar ile kız kardeşler erkek kardeşler ile evlenip gücü ve parayı aile içinde tutuyorlardı. Ayni soyiçi melezlenme İngiliz Kraliyet ailesinde de olmuştur.

Firavunlar Dünyayı Mısır'dan yöneten küresel bir güçtü. Peki ondan sonra ne oldu? Yok mu oldular? Hayır, Mısır'dan Avrupa'ya göç ettiler. Bu soy daha sonra küresel gücünü Kutsal Roma İmparatorluğu vasıtasıyla şekillendirdi. İmparatorluk Avrupa'da yayılmaya başladı ve evlilik söz konusu olunca her şeyi yine ''aile içinde'' tuttular.

Bu insanlar genetiğe çok dikkat ederler.

Kraliyetin sadece kraliyetle evlenebilmesinin sebebi bu soyu sürdürebilmektir. Bu soy daha sonra küresel gücünü Büyük Britanya'da kurdu. Büyük Britanya'nın yönetici ailesinin gerçek adı ''Windsor'' değildir. Bu sonradan gelen isim gerçek soyu gizlemek için kullanılan bir isimdir. Yüzyıllardır Dünya'yı Britanya'dan yöneten soy, nakil olduğu ''Yeni Dünya''(Amerika)da en iyisini elde edebilmek için de gayret göstermiştir. Yavaşça ama emin adımlarla Washington D.C'de küresel yönetimlerini kurmuşlardır.

Dünya'nın şu anki küresel en büyük gücü kuşkusuz ABD'dir. Peki ABD'yi kimler yönetmektedir? Sakın ayni soydan insanlar olmasın!

ABD Başkanı Obama'nın hemen arkasında bir kan bağı vardır. Dick Cheney'in kuzeni olan Barack Obama aynı zamanda George W. Bush'un 11.dereceden kuzenidir. Köleliği sonlandıran Abraham Lincoln, Bush'un 7.derece kuzenidir ve Bush ile John Kerry 9.derece kuzendirler. Geçmişte Bush ile Kerry'nin başkanlık için yarıştıklarını da hatırlarsınız.

Barack Obama, 6 ABD Başkanının uzaktan akrabasıdır. George Washington, George H.W.Bush, Gerald Ford, Lyndonn Johnson, Harry S.Truman ve James Madison. Obama'nın soyağacında aynı zamanda Sir Winston Churchill ve İç Savaş Generali Robert Lee bile bulunmaktadır.

Bu soy ağacını takip edince Madonna, Celine Dion ve Tom Hanks gibi isimler dahi karşımıza çıkmaktadır.

Çok şaşırdınız değil mi. Gerçeğin hayalden bile daha garip olduğunu anlayabildiniz umarım.

Bu soylar özgündür ve genleri çok ciddiye almaktadır. Bu dünyayı tarih boyunca yöneten küresel güçlerin - ki biz onlara elit tabaka diyoruz - aslında Şeytani Firavun Soyu'ndan olduklarına inanmak gerçekten güç bir durum.

Alın size bir başka ilginç örnek daha. Çağımız Satanizmi'nin yazarı kim biliyor musunuz? ''20. yüzyılın en kötü adamı'' lakabına da sahip olan Aleister Crowley. Bu adam ABD Başkanı George Bush (Baba Bush)'un sevgili eşi Barbara Bush'un babasıdır. Bir başka değişle Crowley, Obama'dan önceki ABD Başkanı olan Bush'un dedesidir (Aleister Crowley'nin bir başka kadından olma Aleister Atatürk isimli bir de çocuğu vardır).

Görüleceği üzere İç melezlenen bir aile ağı vardır. Bunlar bizim ve onlar tarafından aydınlamış anlamındaki "Illuminati" olarak anılmaktadır. Göz önündeki bu soya dayalı dünya diktatörlüğünü insanlar reddettikçe onlar da sistemi yöneten insanlar haline geldiler.

Lady Diana temelde kendini Windsor'ların damızlık kısrağı olarak görüyordu. Bu soyağına Prens William'ı taşıyacak bir araç olarak getirilmiştir. Ve bu soyu bozacak bir adım attığı anda ise kuşkulu bir kazayla hayata veda etmiştir. Bush gibi insanlara bakıyorsunuz ve senin benim gibi duruyorlar.

Illuminati soyları gerçekte işte budur. Bu gerçekliği denetlemekle uğraşan diğer boyutlardan varlıkların araçlarıdırlar.

İLLUMİNATİWhere stories live. Discover now