TÜRKİYE

4.8K 143 36
                                    

Türkiye 65 milyonluk nüfusu ile gezegenimizdeki diğer 175 ülkeden çok farklı bir konuma sahip ortadoğu Avrupa ve Asya yi bir birine bağlayan güçlü bir köprü Ankarada yada Istanbul da yaşananlar kesinlikle sonraki yıllarda Afrika daki Nijeryadan Avrupadaki Almanyaya ordan ABD kadar birçok bölgedeki gelişmeleri etkiler bundan dolayıdır ki yeni dünya duzenin komplocuları liderlerinin yani 13ler bölümünü okudu iseniz onlar illuminatinin adamları Türkiyeyi kendileri için bir dayanak noktası ya da dünya hakimiyetlerine giden yolda bir anahtar olarak gormeleri şaşırtıcı olmamalidir.

Türkiye sıradan insanların yaşadığı bir ülke değil Miras aldığı tarih yüzyıllar boyunca global gelişmeleri etkilemiş nüfusunu genç eğitimli erkek ve kadınların oluşturduğu bir ülke.

Osmanlı imparatorlugu sanatsal bilimsel ve kültürel başarılarıyla ve tabii ki askeri gücüyle halen batılı güçlerin zihnindeki yerini muhafaza etmektir. Tabii ki ülkenin eşsiz tarihi Hititler Helen uygarlığı ve bizans dahil olmak üzere milattan önce ikinci milleniuma kadar izlenebilir. 1. Dünya Savaşının hemen ardından 1923 de Türkiye Cumhuriyetini kurarken gösterdiği olağanüstü başarıları yabancılar tarafından da çok iyi bilinen Mustafa Kemal 'Atatürk' ismi hayranlık dolu bir ses tonu ile telaffuz edilmektedir.

Bugün Türkiye ekonomik askeri ve kültürel gücü ile dikkate alınması gereken bir ülke. Ülkedeki elit (illuminati) Ankara'yı Avrupa'nın ekonomik gücüne entegre etmeye çalışıyor. Türkiye'nın coğrafyası insanları dini ve potansiyeli her zaman patlamaya hazır bir bomba görünümü veren çalkantılı ortadoğu cografyasinda Turkiyesiz bir istikrar ve guvenligin mümkün olmadığı görüşünü pekistirir nitelikte.

Tüm bunlar başkan George W. Bush un Taliban'ın mağlup edilmesinin ardından Afganistan'daki barışı tesis etme ve kollama sürecinde neden Türkiye'nın desteğini almaya çalıştığını gösteriyor. Tahmin ediyorum ki Amerika Ingiltere ve Rusya bundan sonra Ankara'ya daha sık kulak verecek ve Türkiye dünya meselelerinde hissedilir bir güç merkezi olacak.

Bununla birlikte kendi çıkarları için Turki'nin bu potansiyelinden istifade ve manipüle etmek isteyen kişi ve olusumlar da mevcut. Türkiyenin ekonomik askeri ve sosyal arenada oynayacağı rolün artması aynı zamanda bu ülkenin eski caglardan bu yana devam etmekte olan global komplonun ayrılmaz bir parçası olarak gorulmesi anlamında geliyor.

Komployu yürüten elit (illuminati) tabakanın nihai hedefi başkenti Kudüs olacak bir dünya hâkimiyeti kurmak. İlluminatinin arkasındaki beyinler Büyük Israillerinden Türkiyeyi ve tüm dünyayı hakimiyetleri altına almanın planlarini yapıyorlar

İlluminatinin karanlık beyinleri türk milletinin anahtarini ele gecirebilirlerse sadist ve aç gözlü hedeflerine ulaşma yolunda uzun bir mesafe kat etmiş olacaklar. Tamamen kontrolleri altına alamadıkları bir Türkiye bu misyonlarını imkansız hale getirmese bile şüphesiz ki bir hayli zorlaştıracaktır.

İlluminati tüm erkek kadın ve çocukları kolelestirmeye çalışıyor dahada kötüsü gerçek yaratıcının yeryüzünde ki tüm izlerini silebilecekleri gibi yanlış bir hayalin peşinde koşuyorlar.

Bundan dolayı önümüzdeki günlerde bu karanlık karakterlerin Turkiye'yi de etkileri altına alabilmek için daha fazla gayret gostereceklerini tahmin edebiliriz çünkü Turkiye'nin fet edilmesi gerektiğine inanıyorlar . Mümkünse sinsi komplolara ekonomik yikimlarla ya da gerekirse kaba güç kullanarak.

Türkiyenin zeki ve cesaretli insanları kitabımı dikkatle okuyun ve kapıdaki tehlikenin farkına varın.

'GERÇEKLERİ ÖĞRENİN VE KAZANANLARDAN OLUN.'

"GERÇEĞİ ÖĞRENECEKSİN VE GERÇEK SENİ ÖZGÜR KILACAK"

TEXE MARS

Dünyadaki her meridyenin arası 111 km'dir.

Türkiye 42 ve 36. meridyenler içinde bulunuyor yani;42-36=6. 6 Paralel çizgisinin içerisinde bulunuyoruz,her paralel arası 111 km ettiğine göre 6x111=666 ! Illuminati'de Türkiye'nin çok önemli bir yeri var..""

Türkiye de İlluminatiye en çok karşı gelen Ceza'dır. Bir çok şarkısında İlluminatiye karşı olduğunu anlatmıştır bizim ülkemizde türkçe rap e karşı gibiler ama ceza gerçekten saygıyı hak eden insanlardan biridir.

1988 yılında amerikada yayınlanan bir raporda bütün dünyada hedefimize ulaştık birtek Türkiye den netice alamadık bunun sebebi Türk Müslümanları birbirine çok bağlı dinlerinden aldıkları enerji ile bir birlerine çok bağlı bundan dolayı türklerin aile yapısını yıkamadık .

Ardından Amerika açıklama yaptı televizyonla yıkayacağız.

İLLUMİNATİWhere stories live. Discover now