Michael j öldürülmesi

1.9K 44 7
                                    

Michael, o çok masum ve One üzülmeli ne o kırılmalı kim sevmez ki o suçsuz o günahsız hiiç olmassa benim gözümde, inanırım. Hangi insan dönüşür o çok saf. MichaelJackson sen gerçekten çok iyi bir adamsın.

Be fark eder, oyuncakları yada Peter Pan i sevmek seni sevmekle.

Seni hemen dönüştürdü illuminati her şeyi çok geç anladın. Zaman bir yanılsamadır. Hayatına değer ver.

Michael jackson la ilgi çok bölüm yaptığımı biliyorum ama Bayadır yazmayı plandığım ama yazamadığım konuyu yazmak istiyorum Michael Jackson neden öldürüldü ?

İlk başta Bir siyahinin Bu kadar ünlü olmasına istemediler. ve bir çok siyahi illuminatiden olan rezilliğe sürüklendi buna araştırırsanız bulursunuz ve beb daha öncede söyledim masonlar için beyazlık kutsaldır diye.Bu yüzden bir gün Vitiligo hastalığını bulaştırdılar . Mmedya yoluyla bir çok saldırı düzenledi Michael Jackson'a Sübyancı dendi ve bunu röportajlarında bile açıkladı adamın elbet yeteneği sayesinde degilde duruşları ve kişiliği sayesinde sevildi duygulandım lan .

Michael Jackson Ölmeden önce 2009 yılında yaptığı bir konuşma var.Diyor ki: Birbirinize destek olun, gezegeni koruyun sadece 4 yılımız kaldı.Bundan sonrası geri dönülemez olucak. Kısaca belirttiği şey şu eğer birşey yapmazsak bu iş geri dönülemez olucak.

Dur linki veriyim'' They Don't Care About Us'' http://www.youtube.com/watch?v=QNJL6nfu__Q

Mj yavaş yavaş bu illuminatiden kurtulmak istedi kliplerinde Örnek vermek gerekirse en ünlü şarkılarında biri olan ''They Don't Care About Us'' Klipte çok can alıcı sözler var onlardan biri ise

1:05'e getirin görüntüyü ve sağdaki duvara dikkatlice bakın.

Sağdaki duvarda bir simge var Acaba O ne Göz la ne olacak.

Peki o sırada bir kaç kelime söylüyor

Will me, thrill me (beni yönet, beni korkut)

You can never kill me. (beni asla öldüremezsin)

Hiç düşündünüz mü şarapsızlarım "they dont really care about us"daki "they" Kim yada onlar kim? Michael bu şarkıda kime ''Set me Free'' diye bağırıyor ? Yani beni ''Rahat bırakın''

Tabikide Michael Jackson bir çok röportajlarında bunu çok çok belirtmiştir Kalkın ayaklanın Şarkılarında bile göstermiştir bunları neyse bunları zaten diğer bölümlerde de belirmiştim zaten. Hatırlarmısınız bilmem uzun zamandır ünlülerin müslüman olmaya çalışmaktadır. Ve bazıları öldürüldü michael da bu yüzden öldürüldü müslüman olacaktı gerçekten çok istiyordu erkek kardeşi olmuştu zaten oda istiyordu ama olamadan öldü .

Ve Bundan önce 11 Eylül 2001'dedde onu öldürmeye çalıştıkları söyleniyor o tarihte Michael Jackson'ın kulelerde toplantısı varmış ama uyuya kaldığı için gidememiş ama bu ne kar doğru bilemeyiz.

İLLUMİNATİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin