Oyunlar

1.8K 39 0
                                    

Left 4 Dead'de Sacrife senaryosunu Bill olarak oynarsanız sonunda bir kişinin jeneratör'ü çalıştırması gerekecekti ve bunu siz yaparsanız %100 öleceksiniz Zoey ağlayacak Bill gururla ölecek

Unturned'ta yerde sürünerek giderseniz zombiler sizi en fazla 1 metre yakınına geldiğinizde farkeder . Diğer türlü istediğiniz uzaklıkta sürünün yine de sizi görmezler.

Call Of Duty Black Ops'ta Reznov diye biri yoktur.Reznov tamamen Mason'ın uydurduğu bir şeydir. Oyunun son bölümüne kadar Mason her zaman eskileri hatırlaması sayesinde oynardık ama son bölüm gerçektir.

Beyond Two Souls'da sizce nasıl Aiden Joide'nin bedeninde yaşıyor ? Ben söyleyeyim : Jodie'nin annesi ikiz doğuracaktır.Ancak doğum sırasında Aiden öldü ve önünde Jodie olduğu için onun bedenine girdi.Jodie'ye bir kardeşi olunduğu söylenmedi ama Joide sona doğru öğrendi bir erkek ikizi vardı ve bunu ölüme yakınken öğrendi.

Team Fortress 2'de yaptığınız her öldürme size gelecek nadir eşya olasılığını %0.3 arttırır.

Team Fortress 2'de Maul adlı bir silah vardır.Yuvayıkan'la aynı işe yarar ama Maul'un rastgele kritik şansı daha yüksektir.Ve onunla öldürdüğünüz düşman mars tozu efektiyle yok olur.


Unturned oyununu sadece 16 yaşında biri yapmıştır.

Minecraft'taki karakteriniz size kısa geliyor mu ? Aslında hiç de kısa değil minecraft'a göre her blok bir metre ediyor.Ve karakterimiz 2 blok uzunluğunda olduğuna göre 2 Metre boyundadır.

Dead Space'in tüm bölümlerinin adlarının baş harflerini birleştirince oluşan şey : NICOLE IS DEAD

Temple Run oyununda aslında İlluminati'den ayrılan birinin İlluminatinin gardiyanlarından kaçışını anlatan bir oyundur.Oyunda 4,439,158 rekorunu geçince Guardian Runner ünvanı kazanırsınız.

Şimdiye kadar insanlar 200 bin yıla eşit süre Angry Birds oynamışlar. Bu süre modern insanın gelişiminden bile daha uzun.

İnsan vücudunda ismini Sonic'ten alan bir gen var.

Lara Croft'un göğüslerinin bu kadar büyük olmasının tek sebebi, tasarımcı Toby Gard'ın yanlışlıkla modelin göğüslerinin boyutunu yüzde 150 daha büyük yapması.
^^ ^^

Uzaya giden ilk bilgisayar oyunu Starcraft. 1999'da NASA çalışanlarından Daniel Barry tarafından bir Starcraft CD'si Uluslararası Uzay İstasyonu'na götürülmüş ve geri gelmiş.

Doom'un Sega 32x versiyonunda oyunu hileyle bitirmeniz halinde konsol kilitleniyor ve hata ekranı veriyordu. Eğer hilesiz bitirirseniz ekstra bir video izleyebiliyordunuz.

GTA IV'teki karakterlerden Lola Del Rio'nun ellerine dikkat etmiş miydiniz? 6 parmak var.

Elder Scrolls V: Skyrim'de Companions görevlerinden birinde Farkas'a ''Companionlar kurtadam mı?'' diye sorduğunuzda ''It's a secret to everybody'' cevabı veriyor. Bu cevap, Zelda serisinde en fazla kullanılan kalıplardan bir tanesi.

Muammer Kaddafi'nin oğlu Moatassem Billah Kaddafi'nin (ölmeden önce) koyu bir Prince of Persia hayranı olduğunu biliyor muydunuz?

Borderlands 2'deki Michael Mamaril karakteri, oyunculara ücretsiz olarak çok güçlü silahlar veriyor. Gerçek hayatta 22 yaşında ölen Michael Mamaril'in arkadaşları, yapımcıya ulaşıp ümlü karakter Claptrap tarafından okunan bir elveda mesajı istemişler. Yapımcılar hem onları kırmamış hem de Michael'ın Borderlands 2'nin içinde sonsuza dek yaşamasını sağlamışlar.

Plants vs Zombies'in ismi aslında Dawn of the Dead'e atıfta bulunarak Lawn of the Dead olacakmış. Fakat yasal sorunlar, bu kararın değişmesini sağlamış.

Fallout 3'te Fat Man ismindeki silahın bir de Little Boy isminde atış modu bulunuyor. Bu isimler Hiroşima ve Nagazaki'ye bırakılan atom bombalarının isimleri.

World of Warcraft'tan alınan ekran görüntülerinde gizli bir şekilde hesap ismi, ekran görüntüsünün alındığı tarih, IP adresi ve sunucu bilgisi de kaydediliyor. Şirket bunu ekran görüntülerinin içeriden sızdırılmaması için yapıyor.

GTA San Andreas'ta ana karakter CJ eğer çok fazla kilo alırsa, jetpackli görevleri yapamıyor. Çünkü yerden kalkması için gereken gücü jetpack veremiyor.

Fallout: New Vegas'ta bir buzdolabı içerisinde Indiana Jones'un kalıntılarını buluyorsunuz. Bu, serinin dördüncü filmindeki Indiana Jones'un atom bombasından kurtulma sahnesine atıfta bulunuyor.

Assasin's Creed aslında Prince of Persia'nın devam oyunu olacak şekilde, bir co-op senaryo oyunu olarak planlanmıştı. İsmi bile belliydi: Prince of Persia: Assasins (Efsane doğmuş)

Serious Sam 3'ü korsan oynayanları oyunda sürekli olarak öldürülemeyen dev bir akrep kovalıyor. (korsan oynayalım daha zevklı bence)

Dünya oyun tarihinin en büyük haritası The Elder Scrolls II: Daggerfall'a ait. Daggerfall'un haritası 161.599 kilometre kare büyüklüğünde. Bu rakam Skyrim haritasının 4 bin katına denk geliyor. (has)

Portal 2'deki bir videoda, Team Fortress 2'nin çok uzun süre beklenen videosu ''Meet the Pyro''yu görebiliyorsunuz. Bu da videonun yayınlanmasından 3 ay öncesine denk geliyor.

Nintendo DS'teki Michael Jackson: The Experience oyununu korsan oynayanlar, oyunun müzik seslerinin üzerinde bir de çılgın vuvuzela sesleri dinliyorlar.

Duke Nukem 3D'nin son bölümündeki gizli bir bölümde, Homer Simpson'ın reaktördeki ofisini ve hemen yanındaki donutlarını görebiliyorsunuz.

İLLUMİNATİWhere stories live. Discover now