Rusya Uçağı Su-24'ün Sırrı

966 20 2
                                    


- 3. Dünya Savaşı'nın temelleri atıldı, Haçlılar, güç biriktiriyor, Sionistler'in 144 yıl önceki planları gerçekleşiyor.

Su-24 yazısının Wingdings fontuna çevrildiğinde, Haç sembolü ve 3 dosyanın çıkması, 3. Dünya Savaşı öncesi Haçlılar'ın güç biriktirdikleri yönünde bir işarettir.

Tarih 24(2+4=6).11, saat 9:24(2+4=6), düşürülen uçak Su-24(2+4=6). 6(119)66.

Yine 911, yine 666.

Bu 911 yani 9 ve 11'in Roma rakamlarıyla birleştirilmesinden oluşan yıldız, Hz Davud'un mührü değil, 666'yı simgeleyen Sion yıldızıdır.

Sionistler'in haberleşmede kullandıkları kriptoloji ve numeroloji, 3. şahısların anlamasını engelleyen şifreleme bilimleridir.

Aytunç Altındal, Hristiyanlar'ın, Türkiye'yi işgal edeceğini söyledi.

Oktay Sinanoğlu, Nato'nun yeni görevinin, Türkler ve Müslümanlar'la savaşmak olduğunu söyledi.

15 Haziran 2014'te bir tv programına katılan İstanbul Aydın Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölüm Başkanı Dr Ramazan Kurtoğlu, Işid'in, Evangelistler'in beklentilerine uygun hareket ettiğini ve 2015 yılı içinde Türkiye'nin büyük siyasi, iktisadi ve toplumsal operasyonlara maruz kalabileceğini belirtti.

3. DÜNYA SAVAŞI, DİNLER SAVAŞI OLACAK

- Yeni Dünya Düzeni'nin fikir babası ve planlayıcısı 33. dereceden Mason Albert Pike, 33. dereceden Mason Giuseppe Mazzini'ye gönderdiği, Vatikan'da gizlenen mektupta dünya savaşlarını anlattı.

1. Dünya Savaşı
Komünizm önünü açmak, onun önündeki engelleri ortadan kaldırarak komünizmin yayılması ve dinsizliğin çoğalması için Britanya ve Alman İmparatorluğu arasında çıkarılması gereklidir.

2. Dünya Savaşı
İsrail devletinin kurulması ve Yahudiler'in mağdur gösterilmesi amacı ile Hitler faşizminin desteklenmesi ile çıkarılır.
Nasyonel sosyalizm birçok yerde kullanılabilecektir.

3. Dünya Savaşı
Yahudiler ile Müslümanlar arasında çıkacak bu savaşa taraf olan tüm uluslar, bir din savaşı vermelidir.
Hristiyanlar, bu savaşı Haçlı Savaşı olarak görmeli, Müslümanlar'la savaşmalıdır.
Böylece insanlık dinden uzaklaşacak ve geriye kalan topraklar bize, yani şeytana inananlara kalır.


İLLUMİNATİWhere stories live. Discover now