İLLUMİNATİ İLE İLGİLİ FİLMLER

9.8K 38 0
                                    

"Işık, karanlık olmadan var olamaz. İkisinin de bir gayesi var. Benim karanlığımın bir gayesi varsa o da bu dünyaya biraz denge getirmektir."

İLLUMİNATİ

MEZARLIK TOPLUMU: Deccâle iki adım kala, tüm hayatı mezarlıklar içinde geçen bir toplumdaki insanların yaşamı.. Günümüz Siyasi İktidarının Varlığını Devam Ettirebilmesini Hangi Toplumsal Koşullar Sağlıyor? Ülkemizin Son 20 Yılını Anlatan Bir Roman Serisinin İlk Cildi... Sorularıyla, İnsan Zihnini Böylesine Tırmalayan Bir Kitap..

lluminati filmlerini, Satanizmi, İlluminatiyi anlatan, Masonluğu konu alan filmleri biraraya toplamaya çalışıyoruz. genel olarak bir başlık altında toplamaya çalıştım. İlluminati gerçeklerini, Türkçe İlluminati grupları ve masonluk arasındaki ilişkileri anlatan filmleri aynı başlık altında Türkçe açıklamalarıyla bir araya toplamanın iyi olacağı kanaatindeyiz. İlluminati filmleri yazısının 2. Bölümündesiniz. İlluminatiyle masonluğun bağlantıları varolduğunu düşünülse de birbiriyle kesinlikle karıştırılmaması gerektiği muhakkak. Filmlerdeki Masonik sembollerin, Filmlerdeki illuminati sembollerinin ve Satanik sembollerin çoğu zaman birarada görüldüğü olsa da bunların kesinlikle birbirine karıştırılmaması gerekiyor. Bir ara bunları da ayrıntısıyla açıklamaya çalışacağım bir yazı yayınlamayı düşünüyorum. Umarım İlluminati ile ilgili bu filmleri izleyenlere, izlemeyi düşünenlere bir faydası olur bu derlemelerin.

11- Ölümsüzler: Tanrıların Savaşı - Immortals filminin özeti, konusu:

Filmin imdb Linki: http://www.imdb.com/title/tt1253864/

Bu film antik Yunan efsanelerinden esinlenerek yapılmıştır. Hyperion bir titandır. Uzun zamandır Epirus Yayı'nın peşindedir. Epirus yayı Tanrı Ares tarafından üretilmiş bir silahtır. Hyperion bu yay ile titanları özgür kılacak ve insanlığa karşı bir savaş başlatacaktır. Theseus (Henry Cavill) ise savaşçı bir prenstir. Görevi topraklarını ve tanrılarını korumaktır. Tanrıların tarafsız kaldığı bu savaşta Hyperion'u durdurmak ona düşmüştür. Eğer Hyperion yayı ele geçirirse bu insanlığın sonu demektir.

12- Wrath of the Titans - Titanlarin Öfkesi filminin özeti, konusu :

Filmin imdb Linki: http://www.imdb.com/title/tt1646987/

Zeus yarı insan yarı tanrı oğlu Perseus, canavar Kraken'i destansı bir şekilde alt ettikten 10 yıl sonra daha sakin bir hayat sürdürmek ve 10 yaşındaki oğlu Helius'a bakmak için bir balıkçı kasabasına yerleşir. Fakat bu arada Tanrılar ve Titanlar arasındaki güç yarışı gittikçe kızışmaktadır.

Tanrılar Zeus, Hades ve Poseidon, vahşi ve zalim Titan babaları Kronos'u yıllar önce Tartarus'un bekçiliğini yaptığı yer altına göndermişlerdi. Fakat şimdi Tanrılar Zeus'a karşı Kronos ile birleşerek onun yenilmez ve sonsuz güçlerine meydan okumaya hazırlanıyorlar... Perseus şimdi kendi oğlu Ares ve kardeşi yeraltı Tanrısı Hades'in kurduğu oyunla tuzağa düşen Zeus'u kurtarmak için yeniden sahnede...

Türkiye'de 30 Mart 2012'de gösterime girmiş bu filmin yönetmenliğini Jonathan Liebesman yapıyor.

13- Prometheus filminin konusu, özeti :

Filmin imdb Linki: http://www.imdb.com/title/tt1446714/

Tekrar bilim-kurgu türüne dönüş yapan kült yönetmen Ridley Scott'ın önderliğinde Alien'ın köklerine yapılan bu yolculuk, hayatın başlangıcına dair araştırma yürüten bir ekibin evrenin en karanlık noktasında yaşadıkları maceralara odaklanıyor. Ekibin insanoğlunun geleceğini korumak adına girdiği bu savaş, her şeyin sonu olabilir...

İLLUMİNATİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin