Fema

1.4K 27 9
                                    

SAHTE UFO İSTİLASI'NDAN SONRA, İNSANLAR, TOPLAMA KAMPLARI'NA GÖNDERİLECEK

* Türkiye ve Dünya'nın en büyük problemi budur.

Kuzey Amerika'da 800 adet FEMA toplama kampı vardır.

Türkiye'de İzmir-Çiğli'de toplama kampları tespit edilmiştir, Ankara, Gaziantep, Van, Kayseri, Kırklareli ve Erzurum'da da yapılıyor. Her kampın maliyeti 100 (yüz) milyon dolar, on tane yapsalar bir milyar dolar tutar ve bu ekonomik krizde bu maliyeti sadece "Afrikalı göçmenler (Muhalefetin tezi ise Suriyeliler) için yaptıklarını" söylemeleri akıl dışı.

İsrail, Almanya'da Naziliğin olduğu yıllarda, sonradan Yahudi olan kişilere gösterdiği muameleyi, bu kez Yahudi olmayan milyarlarca kişiye uygulamayı, bu sayede dünyaya hakim olmayı planlıyor.

Planlarına göre öncelikle Sahte Ufo İstilası yapacaklar, tüm dünyada olağanüstü hal ilan edilecek ve askerler yönetimi devralıcak, ufo ve uzaylılardan korkan insanları Nazilerdeki gibi toplama kamplarına gönderecekler, oraya gitmek istemeyenleri ise zorlayacaklar, amaç Rehber Taşları'ndaki 10 emirden ilkini gerçekleştirerek dünya nüfusunu 500 milyonun altına indirmek ve bu şekilde Deccal gelmeden önce İsrail'in dünyaya tamamen hakim olmasını sağlamak.

* Fema Toplama Kampları Projesi'ni gerçekleştirmek için, Zombi Projesi tatbikatlarıyla hazırlıklarını tamamladılar.

Bu sene Hz Nuh'un filmini yaptılar, Toplama Kampları için bilinçaltı oluşturuyorlar, Sahte Ufo İstilası sırasında ikna etmek için düşük frekanslı radyo dalgaları gönderecekler, daha önce bilgisi olmayanlar inanıcak ve bu kamplara sığınmayı isteyecek, istemeyenlerse zorlanıcak.

http://www.youtube.com/watch?v=6qmj5mhDwJQ

2016'da Hz Mehdi'nin geleceğini düşündüklerinden, bu süreci hızlandırabilirler.

Türkiye için öncelikli hedef kuraklık, susuzluk, zam rekorları, işsizlik ve toplumsal hareketlenmeler. Ardından Büyük Marmara Depremi gibi yurdun birçok bölgesinde büyük depremler. Ardından 500 bin kişilik askerinin olduğunu tüm dünyaya ilan eden, İstanbul ve Türkiye'yi alacağız diyen El Kaide ve Öcalan'ın 50 bin kişi olmasını istediği PKK'nın Türkiye'ye saldırıları. Sağ kalanları da Toplama Kampları'na göndereceklerdir.

1990'da ilk kez Yeni Dünya Düzeni'nden bahsedildi, 2001'de 11 Eylül Mega Ritüeli gerçekleşti, 2012'de Londra Olimpiyatları'nda bu düzenin Sionist düzen olacağı belirtildi, 2023'te Deccal bekleniyor. Dikkat ederseniz her bir önemli olayın arasında 11 yıl fark var, bu belirtilen yıllarda da güneş dönüşünü tamamladı, bir sonraki dönüş 2023'te tamamlanıcak ve Deccal'in 2023'te gelmesini bekliyorlar, bundan eminler. Hz Mehdi, 7 yıl hüküm sürecek, buna göre 2023-7=2016, birçok kişi 2016'da geleceği konusunda hemfikir. Hicri hesaplamalarda şöyle bir durum var, Cübbeli, Hz Mehdi'nin gelişini kafirler uzak görecek, biz yakın göreceğiz, beklenenden erken gelecek dedi. Hicri hesaplamalar, kafirlerin önlem almasını engellemek için bir yanıltmaca olma ihtimali yüksek. NASA'nın paylaştığı videoya göre, küresel ısınma böyle giderse, dünyanın sonu 2038'de gelecek. Dünyanın sonunu birçok açıdan zorluyorlar, rezonans 12 hz'a çıktı, 13'te sıfırlanınca dünya durup ters dönmeye başlayacak mesela, küresel ısınma da 2 dereceyi geçti ve 4 dereceye geldiğinde uzmanlara göre dünya yaşanılmaz bir yer olacak. Her yerde kuraklık var, iklimi değiştirdiler, yağış geri döndürülemez biçimde azaldı, bu yazdan itibaren su sıkıntısı başlayacak. Hadis rivayetlerine göre Hz Mehdi ilk geldiğinde kıtlıkla uğraşacak. Sahte Ufo İstilası'nı 2018'den önce yapacaklardır, Hz Mehdi'yi engellemek için BOP ve FEMA Kampları projelerini hızlandırdılar. Bugünlerde ABD'de rekor silah satışı gerçekleşiyor, ordaki halk tehlikenin farkında, ancak bu silahlar kaydediliyor, özel birlikler bu silahları alacaktır. Her ülke farklı bir şekilde karışıyor ve zayıflıyor, son bir kaos oluşturacaklar, bu da Sahte Ufo İstilası olacak ve dedikleri gibi bu fırsatı kaçırmak istemiyorlar, dünyaya hakim olma rüyasını gerçekleştirmek üzereler, biz nasıl Hz Mehdi'nin gelmesi için sabırsızlanıyorsak, onlar da dünya hakimiyetlerini bizzat görmek için sabırsızlanıyorlardır. Bunlar kıyameti hızlandırmaya çalışıyor, Deccal'i bir an önce görmek istiyorlar, buna çok yaklaştılar, ancak Hz Mehdi, dünyanın durup ters dönmesini geciktirecektir.

İLLUMİNATİWhere stories live. Discover now