İlluminati nedir ?

35.8K 532 186
                                    

Sembolik açıdan konuşursak,aydınlanmış bir insanın ulaşabileceği herhangi bir şey... Tanrı'nın ulaşabileceği yerdedir. bu masonlara göre böyle.

İlk defa duyanlar genelde ne olduğunu merak ediyor araştırmaya başlıyorlar fakat karşılarına karmakarışık sayfalar çıkıyor.  İlluminati en basit tanımıyla 'dünyayı yönetmek isteyen SIRLARI OLAN TOPLULUKTUR '. Masonlar gizli bir topluluk değildir... Sırları onlan topluluktur. İçinizden aynı şey diyeceksiniz sizce coco cola bir topluluk mu? Tabii ki değil diyeceksiniz ama şirket merkezinin kapısını çalıp klasik Cola'nın isteseydiniz asla söylemezler. Kesinlikle. Coco Cola nın en büyük sırrını öğrenmek için şirkete girmen yıllarca çalışman güvenilir biri olduğunu kanıtlaman ve bu şirkette bu sırrı seninle paylaşabilecekleri üst kademelere yükselmen gerekir. Ardındanda gizlilik yemini edersin. Masonlukta da katı bir hiyerarşi söz konusudur ve gizliliği fazlasıyla ciddiye alırlar. Masonluk bir din değildir. Bir ideolojinin din kabul edilmesi için gerekli olan üç ön koşul Temin etmek İnanmak ve Dönüştürmek. Dinler kurtuluşu temin eder belli bir teolojiye inanır ve inanmayanları dönüştürürler. Ama masonlukta herhangi bir kurtuluş sözü vermezler belirli bir teolojileri yoktur ve sizi dönüştürmeye çalışmazlar. Masonluk localarında dinden bahsetmek yasaktır. Mason olmanın koşullarından biri de yüce bir güce inanmaktır. (şeytan) Masonluktaki dinsellikle herhangi bir din arasındaki fark, masonların bu yüce güce özel bir isim veya tanımlama yüklememeleridir. Tanrı, Allah, Buda veya İsa gibi teolojik kavramların yerine Yüce Varlık ya da kainatın Yüce Mimarı gibi terimler kullanırlar. Farklı inanmışlarsa sahip masonlar bu sayede bir araya gelirler. Masonluk gizli bir cemiyet değilse örgüt değilse din değilse o zaman nedir? Eğer bunu bir masona sorsaydınız, size şöyle bir tanımlama yapardı: Masonluk simgesel anlatımlarla gizlenip, sembollerle aydınlatılan bir sistemdir. Simgesi ise tek gözdür. (deccal'in tek gözü) Bu heryeri gören göz anlamına gelir. Ama öyle söyledikleri gibi herşeyi heryeri göremezler sadece insanların üstünde öyle etki bırakmak isterler. Örgütün başında oldukça zengin kişilerin olduğu söylenmektedir. En önemli silahları müzik sektörüdür. Şarkıcılara ruhlarını şeytana satmaları karşılığında para ve ün vaadettikleri söylenmektedir. Lady Gaga, Rihanna bu müzisyenlerin en aktifleri olarak bilinmektedirler ayrıca örgüte girdikten sonra çıkmak isteyenler çeşitli tehtitlerle karşılaşmaktadırlar, bunun en önemli örneği de Michael Jackson'dur. Örgüte kattıktan sonra bunların ne olduğunu anlayıp ayrılmak istediğinde soyledigine onu çocuk tacizcisi olarak göstermişlerdi, beyazlaşmaya çalıştığını ırkını reddettiğini söylemişlerdi ama bu gerçek değildi. Michael bunu birçok kez belirtmişti vitiligo hastalığa yakalandığını vücudunun giderek beyazlaştığını ve bir insan neden ırkından utansın ki... Fakat basında örgütün elinde olduğu için istedikleri gibi yönetiyorlardı... Böyle birsürü örnek var kafa karıştırmak istemiyorum, ayrıca Eminem'in Not Afraid şarkısı yine bu illu karşı yazılmış bir şarkıdır.

Onlar Tanrıyı reddetmezler ama onlar gücün seytanda olduğunu dusunurler .

İlluminatinin bir sürü çocukları vardır ama çocuk mecaz anlamda

Baba:şeytan

Anne:tüm örgüt

Çocuklar:şeytana tapan bütün insanlar.

Öyle herkes kafasına göre girmez bir yeteneğiniz veya çok zeki biri olmanız gerekir ve üst seviyelerden 33.dereceden tanıdıklarınız olmalı onlar size kefil olurlar ve eğer uymazsan karşı gelirsen kefil olan da sende öldürülsün.

Yani kalıplaşmış kural kanla girersin kanla çıkarsın.
İlluminatinin anayasasında katolikliğin yok edilmesi yer alıyordu.

Eğer illuminati ye katılmak istiyorsan ve ya yeni katladıysan

Yakında değer verdiğin her şeyi kaybedeceksin. Demek..

Dünya ödenen en tuhaf bedel.

En tehlikeli düşman, kimsenin korkmadığı düşmandır.

Hayatını yaşa, kendi hayatını!
Onların oyuncağı olma.. O kadarını söylüyorum.

İİlluminati:»» = imkansız. Onlara dokunulmaz . Biz oraya kadar uzanıyoruz. Kimse oraya kadar uzanamaz.

örgüt de denebilir ama gizli bi örgüt denemez.

İLLUMİNATİWhere stories live. Discover now