MİCHAEL JACKSON

13.7K 517 145
                                    

Michael Jackson'ın ölümünden önce, 2009 yılında yaptığı bir konuşma var. Yanındakilere diyor ki "birbirinize destek olun ve gezegeni koruyun. sadece 4 yılımız kaldı, bundan sonrası geri döndürülemez olacak."

MJ'in dediği şeyi hatırlayın "4 sene sonra artık durum geri döndürülemez olacak.". 4 sene, 14 sene, 54 sene, her ne ise, sayısını müneccim bilemiyorum fakat MJ'in bildiği bir şeyler olduğu kesin. İşaret ettiği mesele şu, yakın tarihte artık uyanan insanların çabası bile işe yaramaz hale gelecek. AIDS virüsünü ,yani HIV'yi kaptıktan sonra alacağınız önlemler sizi kurtarır mı? bu seni iyileştirecek mi?çünkü sen Ahmet Çakar'la geri dönüşü olmayan yola girdin zaten . Yani biz de o yola giriyoruz gitgide, bakın Steve Jackson Illuminati oyun kartlarında bize ne diyor. .

Resistance is useless, direnmek işe yaramaz, çaban nafile, boşa kürek çekme, kaçma sen de zevk alacan...

Henüz bu durumda değiliz, fakat çok yakında böyle olacak durum. O yüzden, Allah rızası için, eğer anlattıklarım size biraz bile mantıklı geldiyse, aklınıza bir "acaba?" bile soktuysa, lütfen olduğunuz yerde durmayın. Konuşun sevdiklerinizle, yayın bunu insanlara, lütfen.

Michael Jackson'a geri dönelim, MJ yavaş yavaş kurtarmak istedi kendini bu pisliğin içinden. En meşhur şarkılarından "They Dont't Really Care About Us"ın sözlerini hiç dikkatli dinlediniz mi? Adam Mevlana modunda barışçıl mesajlar taşımanın yanı sıra, bir Polat Alemdar cesaretinde atarda bulunuyor illuminati'ye karşı. Ciddiyim yalnız, şimdi birkaç saniyenizi ayırmanızı isteyecem sizden.

They Don't Care About Us klibi:

http://www.youtube.com/watch?v=QNJL6nfu__Q

1.05'e getirin görüntüyü ve sağdaki duvara dikkatlice bakın.

Sağdaki duvarda ne olduğunu gördünüz mü?

Peki o sırada ne dediğine de dikkat ettiniz mi?

Will me, thrill me (beni yönet, beni korkut)You can never kill me. (beni asla öldüremezsin)

Hiç düşündünüz mü "they dont really care about us"taki "they" kim? onlar kim? Michael bu şarkıda kime "set me free" (beni rahat bırakın) diye feryad ediyor?

Michael ya, , ruhun şadolsun.

MJ'in verdiği mesajlar bununla da sınırlı değil, bu dönemden sonraki bazı şarkı ve kliplerinde de bu tavrını sürdürüyor. MJ zaten özellikle hayatta olduğu son 10-15 yılda, her fırsatta harika mesajlar veriyordu gerek röportajlarında gerek söyleşilerinde... Müslüman olarak vefat ettiği söylenir, benim bilgim Müslüman olmaya ciddi şekilde niyetinin olduğu yönünde, fakat İslam'ı tercih etti mi bilmiyorum. Neyse mesele o değil, mesele şu, bu adam lahmacuna da tapsa hiçbir ünlünün ve ünlüleri yemişim, insanların %99.9'unun götünün yemeyeceği bir şey yaptı hayattayken. Kendini bu pislikten kurtarmakla yetinmedi, meydan okudu, insanları uyardı. Her fırsatta Sony'e, emperyalist kuruluşlara giydirdi, birçok büyük abiyi karşısına aldı.

MJ'in gerçekten sübyancı olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Etmeyin eylemeyin ya.

Bu ve bütün MJ'i karalama çalışmaları kasten yapıldı. MJ sadece yetenekleri sayesinde bu kadar sevilmedi, kendisi gelmiş geçmiş en sevilen şarkıcı oldu muhtemelen ve bunları sadece yeteneğiyle kazanmadı, duruşunun ve kişiliğinin de önemli bir payı oldu bunda.

MJ'in kalp krizinden yada kendi bilgisi ve kontrolü dahilinde kasten fazla doz ilaç aldığından dolayı mı öldüğünü düşünüyorsunuz?

Etmeyin eylemeyin x 2.

İLLUMİNATİWhere stories live. Discover now