Atatürk neden ve nasıl öldü(rüldü)?

1.9K 50 13
                                    

Temel konuya geçmeden önce bilmen gereken şeyler var Eminim şu an bu yazıyı okuyanlar arasından masonun, siyonizmin, sabetayizmin ne olduğunu bilen birçok kişi var, ama ben yine de bilmeyen pıtırcıklar için bunları kısaca açacağım1717 yılında Batı Avrupa'da temel şeklini almış olan masonluk, tüm dünyaya buradan yayılmıştır. Bugün masonlar Dünya'nın dört bir yanındadır. Girmedikleri yer yoktur. Suudi Arabistan'dan Rusya'ya kadar her yerde mason locaları mevcuttur. İç çamaşırı çekmeceni açsan oradan bile çıkma ihtimalleri yüksektir. Bunlar kanser hücresi gibi sinsidir. Girdikleri yerde haince çoğalıp, girdikleri yeri çürütüp güçlenirler. Özel amblemleri, ritüelleri vardır.

Masonlar aralarına herkesi almazlar. Zenginleri, yükselme potansiyeli olan kişileri, üst sınıf bürokrat ve askerleri, herkesçe tanınmış sanatçıları içlerine alırlar. ''Sırlar'' dedikleri felsefelerini bu şekilde telkin ederler. Bunu da 33 dereceli bir sistem içinde yaparlar.


Bu sistemi açmaya gerek görmüyorum, kalfa-çırak-usta sistemi gibi düşünebilirsin.


Masonlar fakirleri, bilgili ama diplomasız kişileri, mesleğinde ne kadar başarılı ve dürüst olursa olsun mevki sahibi olmayanları, kadınları ve zencileri, Çinlileri, Hintlileri, kızılderilileri de aralarına almazlar! Yani hiç bir hamal mason, şoför mason yoktur! Kör mason, topal mason da yoktur!

Masonluğun özü hırstır. Bunlar yavru kurt oymağı değil, dünya çapında örgütlenmiş bir kurtlar tezgahıdır. İnsanın en zayıf yönü olan ''korku''yu kullanarak istediklerini elde ederler. Önlerine çıkanları ise YOK EDERLER

Amacınız ne deseniz, içerisinde şu kelimelerin muhakkak bulunduğu birkaç cümle kurarlar size: "kardeşlik, barış, sevgi, ayrımcılık yapmamak, bilim". Aydınlığın insanları, fiyt füyt!Bu terimleri kullanan bir insan evladı görüyorsanız, onun bokunda boncuk aramaktan çekinmeyin. Nasıl ki HDP'li cücükler ''Barış, dostluk lililili'' diye aval aval yırtınıyorlarsa, bunlar da o hesap. Arkalarında gizli oyunlar oynuyorlar.

Siyonizm, Filistin topraklarını becere becere bir İsrail devleti kurmayı amaçlayan siyasi harekettir. Namı diğer, Tevrat'ta geçen vadedilmiş topraklarda yani. Nitekim başarılı da olmuştur. Günümüzde şekil değiştirerek İsrail'i desteklemeyi amaçlar.


1901 yılında siyonizm hareketinin kahramanlarından iki kişi II.Abdülhamid'in huzuruna çıktı. Ve şu teklifi sundular:

''Yahudiler Osmanlı Devleti'nin bütün borçlarını ödeyecek, Osmanlı Devleti'ne büyük yardımda bulunacaklardı. Sultan İkinci Abdülhamîd Han'ın siyâsetini Avrupa'da destekleyecekler, Osmanlı Devleti'nde inşâ edilecek savaş üslerinin parasını ödeyecekler, sultan İkinci Abdülhamîd Han'a şahsı için büyük servet vereceklerdi. Ayrıca Filistin'de kurulacak büyük üniversitede Türk talebeleri de okuyacaktı.''

Sinirlenen padişah da aynen şu cevabı vermiştir: ''Dünyânın bütün devletleri ayağıma gelse ve bütün hazînelerini kucağıma dökseler, size siyonistlik adına bir karış yer vermem. Ecdadımızın ve milletimizin kanıyla elde edilen bir vatan para ile satılamaz. Derhâl burayı terk edin!''


Ancak Yahudi devleti için Hicaz'ın alınması şarttır. Bunun üzerine siyonistler ve emperyalistler Osmanlı'yı parçalamak için dünya siyasetine ve tarihine yön vermeye başladılar. Abdülhamid'e suikast girişimleri başarısız oldu, meclise giren yahudilerinde etkisiyle padişah tahttan en sonunda indirildi. Geriye tek bir şey kalmıştı ordaki: bir sebep.


Dünyanın şah damarına iğne batırmış olan 1. ve 2. Dünya Savaşları neden yaşandı dersiniz?

İLLUMİNATİWhere stories live. Discover now