Deel 46.

259 7 4
                                    

Perspectief Safae:

Yeey. Tis weekend en dat betekent uitslapen. Zou je denken... Ik word wakker door wat herrie beneden. Ik zucht en sta op en loop richting de badkamer. Ik poets mn tanden en loop naar beneden. Daar hoor ik Amine praten met een meisje. Meteen vol ik een steek door me heen gaan. Jaloezie woede? ik weet het niet.

"Amine je hebt geen vriendin waarom lieg je" zegt een onbekende dames stem. Ik loop de trap af en loop richting Amine. Ik trek heb bij zn schouder en kus hem een op zijn lippen. Hij schrikt maar speelt snel het spelletje mee.

Sorry maar is er iets? vroeg ik aan dat meisje wat voor de deur stond. Ze keek me vies aan en ook ik deed dat terug. "Ben jij zijn vriendin?" vroeg ze. Ik knik. Problemen mee? vroeg ik nieuwsgierig. "Nee s..s..orry voor het ongemak" ik knik en doe de deur dicht met n knal.

Wat mij opvalt is dat Amine en ik op de zelfde positie staan zoals net. Mijn arm op zijn schouder en met zijn hand op mn middel. Strak tegen hem aangedrukt. Kon dit gevoel maar alitjd blijven. "Sorry hoe kan ik je bedanken" Ik kijk hem aan en verdrink in zn ogen.

Perspectief Amine:

Sorry hoe kan ik je bedanken? vroeg ik aan Safae die diep in mn ogen keek. "Tis al goed zo" antwoordde ze heel zwak terug. ik kijk haar aan en geniet van dit moment. Maar niet voor lang. Even later voel ik haar langzamerhand slapjes worden. Ik zie dat ze op het punt staat om te vallen maar al snel pak ik haar bij haar middel. Safae? Safae? Safae? riep ik meerdere keren. Nog nooit in mn leven dat ik zo bang ben geweest om een persoon kwijt te raken. Ik pak haar op en pak en leg haar neer in de auto.

Met snelheid rij ik richting het ziekenhuis en schreeuw ik heel het ziekenhuis bij elkaar en leg uit wat er is gebeurd alhoewel ik het zelf niet eens weet. Na ongeveer anderhalf uur komt de dokter terug en vraagt of ik mee wil lopen. We lopen het kamertje in en neem plaats op de houten stoel. Mn hart staat op het punt om te stoppen.

"Nou zoals u weet verloor Safae haar bewustzijn en dat komt doordat ze verschillende dingen heeft" Ga verder. "Ze heeft Darmperforatie dat is een scheurtje in de darmen" WAT? schreeuwde ik. "Voor nu heeft het geen erge gevolgen maar zodra ze haar medicijnen niet inneemt dan zijn er wel consequenties" Wat dan? vroeg ik nieuwsgierig. "Nja we zouden eventueel voor een operatie moeten gaan" Ik knik en bedank hem.

Ik loop richting de kamer waar Safae zich bevindt en kijk even eerst op de camera van mn telefoon om te zien of ik er fatsoenlijke uit zie.
Shit mn ogen zijn rood. Straks weet ze dat ik heb gehuild...

Ik loop richting de Kamer en zie haar daar zitten op haar telefoon. "hey" zegt ze schor. Ik kijk haar aan en lach. Ik neem plek op de stoel naast het bed en er valt een ongemakkelijke stilte. "Waarom zijn je ogen rood? heb je gehuild" Shit ze heeft me door.

Ikke? huilen..? nee joh waarom. probeerde ik mezelf te redden uit deze situatie. "Lieg niet" Ik zucht. Oke... Ik was gewoon bang dat ik je kwijt zou raken. "Ahw wat ben je lief" Ik loop haar kant op en open mn armen om haar een knuffel te geven. "Sorry" waarvoor? "Dat je was geschrokken" Ik rust haar blik op me en kijk droog voor me uit.

"Auw" kreunde Safae terwijl ze greep naar haar buik. Ik stond meteen op en schrok me dood. "Rustig maar het is niks" zegt ze terwijl ze op haar lip beet. "Pijn is weg" zegt ze terwijl ze haar hand weghaalt van haar buik.

Na 2 uurtjes verlaten we het ziekenhuis en rijden we richting huis. Ik zie vanuit mn ooghoek dat Safae pijn heeft dus rij ik wat zachter. "Dankjewel" Ik knik en rust mn arm op haar been.

Thuis aangekomen loop ik richting mn kledingkast en pak een hoodie voor Safae. "Dankjewel" zegt ze terwijl ze mn hoodie over haar shirt trok. Ze lag op de bank en zette een dekentje over haar heen en stond op het punt om weg te gaan. "Nee blijf niet gaan"

Die woorden deden me goed. Ik knikte en bleef bij haar zitten totdat ze in slaap viel. 5 minuten later was ze al weg. Pff. Wat doet ze nou met me?😓😓😓.

Heeee schatjes nieuw deeltje vergeet niet te stemmen en reageer voor een nieuw deeltje xoxoxooxoxoxox💖.

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Jun 12, 2020 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

HardLife. Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang