Deel 43.

191 6 0
                                    

Perspectief Safae:

7:00- Dus dit heb ik echt niet gemist. Ik zucht en doe de wekker uit. Ik loop de douche in en bid het ochtend gebed. Ik loop richting mn kledingkast en kies een outfit uit voor de dag.

Ik hou het simpel maar toch wel leuk. Ik heb gekozen voor een jeans met gaten en een witte Calvinklein shirtje en een jeans jasje. Ik loop naar de keuken en maak wat ontbijt voor mezelf. Ik zit alleen aan de keuken tafel zonder moeder vader of broer aan mn zij. Samir is inmiddels al vertrokken naar werk. Althans wat je werk kan noemen. Een kleine zucht verlaat mijn mond. Nadat ik mn eten opheb loop ik naar de badkamer en poets ik mijn tanden.

Ik doe mijn witte Nikes aan en verlaat het huis. Ik pak de bus richtingen het treinstation en wacht op de trein. Even later zie ik Wail mijn kant op lopen en groet heb met een omhelzing. "Al beetje zin in" Ik trek mn schouders op. Ik weet het niet. Zeg ik met een zucht.

Even later zijn we aangekomen op onze nieuwe school. Samen met khalid en Wail lopen we richting onze klas. Na ongeveen een uur geluisterd te hebben en elkaar voorgesteld hebben we besloten om samen met onze klas te gaan zitten om elkaar beter te leren kennen.

Sherano Bilal Karim ilias Wail Khalid. Asma Senna Somaja ilham Christine en ik. Zo zag onze klas eruit.

Na een vrij wel lange schooldag groeten we iedereen en splitsen onze wegen. En opzich vond ik het best een leuke klas. Vrij wel snel hebben we ons toch naar elkaar toegetrokken.
Ik pak de trein weer richting het station en met de bus richting huis.

Perspectief Amine:

Na een tijdje ben ik weer eindelijk weer bij Samir thuis. We praten nog wat bij en regelen ook iets voor onze zaakjes. "ben thuis" hoor ik een stem roepen die mijn hart elke seconde van de dag harder laat kloppen. Samir die was inmiddels al naar boven gegaan om een helletje te plegen. Ik draai me en krijg een lach op mijn gezicht. "Ik heb je echt gemist Amine 2 weken zijn nooit zo saai geweest" zei ze. Haar woorden deden me goed.

We raken in een omhelzing die wel lang duurde. Ik drukte haar stevig tegen me aan. Ik wilde haar niet loslaten. "Wat heb je gedaan in die 2 weken tijd" vroeg ze terwijl ze haar spijkerjasje uit deed. Hmm wat zaakjes gedaan en pakketjes afgeleverd. Haar gezicht ging van blij naar teleurgesteld leek het wel. "Nogsteeds ben je niet gestopt met die zaakjes van je" ik schud nee. "Pleas stop voor het te laat is ik wil je nog niet kwijt" zei ze terwijl ze me aankeek.
haar woorden gaven me rillingen.

"Ik ga naar de winkel wil je mee?" vroeg ze lief. Ik knik en deed mn schoenen aan en liepen richting de auto. We reden richting de Dirk en pakte onze benodigdheden. "Dat wordt dan €19,45 alsjeblieft" Ik knikte en scannde mijn pinpas tegen het apparaatje. "Wil je de bon?"
vroeg de cassiere aan Safae. "De bon? moet ik niet eerst betalen" vroeg ze.

"Ah jou knappe vent heeft al betaald" Mijn ademhaling stopte voor een paar seconden omdat ik wist dat Safae niet stil zal zijn. "Lieverd luister jij moet je ogen richten op die kassa van je ipv dat je naar hem kijkt volgende keer ik trap je oogballen eruit" zei Safae. Toch voelde ik ergens wel een opluchting dat ze het zei. Met 2 volle tassen liepen we richting de auto. "Sorry maar ze moet gewoon niet meer zo doen" mijn hart lachte van binnen en voelde me goed. Ik knik en gun haar een lachje.

Ze rust haar hoofdje op het raam en valt daarna in een diepe slaap. Thuis aangekomen schudden ik haar wakker. "Hmm" rolde er uit haar lippen. We zijn er kom je? Ze knikt en pakte haar spullen en zo liepen we naar binnen.

We hadden besloten om een film te gaan kijken. Alhoewel ik meer geconcentreerd was op de aanrakingen van Safae dan op de film. Haar hoofd leunt tegen mij schouders aan en met haar kleine handjes tegen mijn handen die zich plaats vonden op mn eige been. "Ik ga slapen maak het niet te laat" zegt Samir die een kusje drukt op Safae haar haren en mij een box geeft.

Nu we hier zijn eum Netflix en chill? zeg ik. Ze drukt zich meteen recht en slaat me naar mn buik. "Ik ga je vermoorden Amine ik zweer het" Hallo sarcastisch hoor alhoewel jij mij wel mag opeten. "Ik ga je slaan Amine ik zweer het" zegt ze en probeert niet in de lach te schieten.

"Amine ik ga slapen moet morgen naar school" zegt ze terwijl ze gaapt. Isgoed slaaplekker. "Jij ook voor straks" zegt ze en gooit een luchtkusje die ik al te overdreven vang. Ik besloot ook maar eens te gaan slapen. Ik poetste mijn tanden en dood mn bed in. Denken over van alles en nogwat viel ik vrijwel snel in slaap.

Op naar de volgende dag inshallah.

He babes. Vergeet niet te stemmen en te reageren alsjeblieft xoxoxxoxo.

HardLife. Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu