Deel 11.

222 5 0
                                    

Perspectief Safae:

We rijden richting het restaurant en bestellen wat te eten. Al snel komt de ober richting ons kant op en neemt onze bestelling op. We kletsen nog wat en even later is onze bestelling er. Na het eten rijden we richting huis en ik loop de douche in en laat de warme stralen over me heen vallen. Ik haal het gebed in en besluit om naar beneden te gaan. Hey schat.
"heb je het al gehoord dat we volgende week al op vakantie gaan" zegt Amine. Ik knik en kijk naar z'n gespierde buik en het valt hem op. "hey hallo niet kwijlen he" zegt Amine. Oh shit hij heeft me door tfoe. "Zijn we nu al klaar met kijken hoeveel heb je geteld" vroeg Amine dood serieus. Hou je bek ja ik heb niks geteld. 

Perspectief Amine:

Na het uiteten loop ik naar boven en nid ik het gebed. Ik lig nog wat op bed en scroll door mn telefoon heen. Ik besluit om naar beneden tegaan en even wat te drinken. Ik loop richting de koelkast en pak een flesje water. Wederom bekijk ik nog wat dingen op mn telefoon en zie ik Safae naar beneden komen. "Hey schat" zegt ze terwijl ze richting de koelkast loopt en een flesje water pakt van het bovenste glasplaat. Ik zie dat haar shirtje omhoog kruipt. Is best wel cute eigenlijk. Heb je het al gehoord dat we volgende week al op vakantie gaan? Ik zie haar knikken en naar mn sixpack kijken. Hey hallo niet kwijlen. Ik zie haar beschaamd wegkijken.
Zijn we nu al klaar met kijken hoeveel heb je geteld. "Hou je bek ja ik heb niks geteld" Ja zou ik ook zeggen. "Amine weetje wat ik heb gehoord" hmm wat heb je gehoord. Je leent me een trui. Ik knik en lach Kies er nu eentje dan. Ik zie haar lachen en samen lopen we de trap op. Ik zoek het lichtknopje en loop richting mn kledingkast. Ik zie haar kiezen en wederom kroop der shirtje beetje omhoog. Ik zie dat ze een grijze stone island trui pakt. Goeie keuze. "Dankjewel schat" zegt ze terwijl ze wegloopt. Ik lach nog en poest mn tanden en doe mn shirt uit en kruip m'n bed in

HardLife. حيث تعيش القصص. اكتشف الآن