Deel 39.

174 6 0
                                    

Stem en reageer alsjeblieft 🥺❤️!

Perspectief Amine:

Gisteren acond was er niet echt veel gebeurd. Ik sta op en loop richting de douche en bid daarna het ochtend gebed. Ik loop de trap afen zie Safae haar deur op een kiertje. Ze maakt haar bed op. Ik besloot om naar binnen tegaan.

Ik sprong op haar rug waarna ze vloog op het bed. "Dikzak sta op" zegt ze. Nee lekker niet we blijven zo heel de dag. "Neehee Amine ga weg" zegt ze buiten adem. "Je gaat me verpletten"

Ik schiet in de lach en sta op. "Kut hond" zegt ze en doet een poging om weg te gaan tot ze op botste tegen Selma die een glas water in der hand had. "HALLO KIJK DAN EVEN UIT WAT DOE JE HALLO JIJ GAAT EEN NIEUWE BLOUSE VOOR ME KOPEN VUILE KANKER HOER" schreeuwt Selma. Wtf?

"Kill wie noem jij zo dat bkousje was sws al fucking lelijk noem haar niet zo voor ik je kom neerhalen" schreeuwde Khalid door heel het huis.

"HALLO KHALID MIJN BLOUSE IS VIES EN DIE HOERIGE VRIENDIN VAN JOU HEEFT EEN GROOT PROBLEEM VANDAAG IK STEEK HAAR STRAKS GEWOON NEER VIEZE HOERTJE DAT ZE IS BAH"

Oke? goeie start van de ochtend dit?... denk ik bij mezelf.

Safae loopt naar beneden en Als snel volgt Selma haar. Khalid en ik lopen er ook achter aan. "Bro ik zeg je vandaag gaat ze me persoonlijk aangeven voor poging tot moord" zegt Khalid.

Safae zit chill aan de keukentafel met een glas water alsof er niks aan de hand is. "Hallo" Ze kijkt haar aan en ze negeert haar. Safae zucht en Selma schreeuwt nogsteeds om die blouse.

en heel eerlijk die blouse is zo lelijk.

"GA JE NOG PRATEN VOOR IK JE NEER GA HALEN" schreeuwt Selma. Safae gooit het glas water over haar heen en het glas op Selma. Het glas verspreid zich en Selma kreunt het uit van de pijn. "Vuile kanker hoer donder op man met je lelijke blouse tegen wie loop jij te schreeuwen fucking achterlijk wijf dat je bent"
Ze verlaat de keuken en loopt de trap op.

"Schreeuw volgende keer nog een keer zo tegen haar ik laat je dat glas gewoon op eten dus letop je woorden" dreigde Khalid.

"Amine waarom zeg jij niks?" vroeg Selma verdrietig. "Na al onze leuken dagen" voegde ze eraan toe.

Het waren 2 dagen en wat is met Safae heb meegemaakt dat is heel mn leven lang dus doe niet alsof we iets hebben wsnt ik ken je nog maar net 2 dagen. Zei ik eerlijk.

Ik loop de trap op richting de kamer van Safae en zie haar zitten op haar bed. Ze merkt me op en glimlachte naar me. "Blijf je daar staan dan" Ik schudde met mijn hoofd en ging naast der zitten op t bed.

"Sorry voor net ze maakte me boos ik begrijp ook dat je wel boos op me bent want je had het gezellig met haar en Eum..." ze maakte haar zin niet af ik onderbrak haar.

Safae, wat ik met haar heb meegemaakt is 2 dagen. Zoals ik tegen Selma zei wat jij en ik hebben meegemaakt is heel anders. Ik heb jou zien op groeien in de goeie tijden maar ook in de slechte tijden. En jij bent vooral de laatste paar maanden veel voor me gaan betekenen.

Ik zie jou niet als de zusje van mn beste vriend. Je bent meer voor me gaan betekenen dan een zusje of iets dergelijks. Ik hou van jou ondanks dat we soms een ruzie hebben kf ondanks dat we elkaar soms negeren voor de domste dingen. Jij weet zelf ook dat wat ik met een ander meisje mee maak veel en veel anders is dan wat ik met jou heb meegemaakt.

Ik sta op van het bed en leun tegen het tafeltje aan. Safae staat op en geeft me een knuffel. Ze rust haar hoofd tegen mn schouders en blijft zo staan. "Je bent lief" zegt ze na een paar stille seconden die wel jaren leken.

HardLife. Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum