Deel 13.

213 5 0
                                    

Perspectief Safae:

7:15- Met buikpijn sta ik op en loop ik richting de douche. Ik zie dat ik ongesteld ben geworden. Tfoe kut zooi. Vloek ik in mn zelf. Ik douche mezelf en kleed me om en pak mn school tas en loop naar de keuken en maak wat ontbijt voor mezelf. Samir en Amine zijn al vertrokken naar werk. Ik eet snel wat en scroll door mn telefoon. Ik loop richting de kapstok en pak mn jas en doe mn schoenen aan.

Ik loop richting de bus en zie Khalid daar. Ik groet hem en we wachten samen op de bus. "Diploma uitreiking vandaag he" zegt Khalid. Ja eindelijk en dan vakantie. Zeg ik met een zucht. We stappen de bus uit en lopen richting school. Het is nu kwart voor 11 en heb uitval. Ik heb besloten om meteen naar huis tegaan. Ik groet mn vriendinnen en loop school uit.

Thuis aangekomen loop ik naar boven en douche ik me alweer. Even later stap ik de douche uit en zoek een outfit. Ik heb gekozen voor een zwarte strakke jurk. Ik zie dat ik wordt gebeld door Shayma. "Schat ik kom er niet uit ik weet niet wat ik aan moet kan je me helpen" vraagt ze in een zin door. Ja kom langs. "Dankjewel baby je bent mn redder"  Ik lach en hang op.

Even later hoor ik de bel en loop ik naar beneden. "Hey lieverd" zegt Shayma. Hey schat. "Safae je kont is kanker groot" zegt Shayma. Omg hou op hoor loop. zegt ik lachend. We lopen naar boven en kijk in mn kleding kast of ik iets kon vinden. "Je huis is echt mooi en groot oh god ik ben nogsteeds verliefd op je huis schat" ik lach en kijk verder in mn kledingkast. "Omg mag ik dat jurkje" Ja hoor kleed je maar om ik ga naar beneden even eten pakken.

Ik loop naar beneden en pak wat te eten voor ons en loop weer naar boven. "Omg ja dit wordt hem" zegt Safae die kijkt in de spiegel. Hou hem maar ik draag hem toch niet. "Ahww dankjewel schatje" zegt ze terwijl ze op me springt. "Is het goed als ik met je blijf tot vanavond en dan kunnen we samen gaan ben met de auto." zegt Shayma. Oké je bent met de auto toch? gaan we nu dan naar de macdrive? "Omdat je het zo lief vraagt" Ik lach en kleed me om in een jonggingsbroek een trui van Samir die strak valt.

HardLife. Onde histórias criam vida. Descubra agora