Deel 37.

170 5 3
                                    

Perspectief Safae:

Ik loop de douche uit en kies een outfit uit voor de dag en loop de keuken in en maakt paar lekkere gerechten voor ons bezoek die straks komt. Samir en de rest van de familie vonden het leuk als alle nichten en neven bij elkaar zouden komen. Na ongeveer anderhalf uur raakt het huis al aardig vol. Ik groet iedereen en start een gesprekje met iedereen. We zitten op de bank en kijken een film. Wat mij opvalt is dat ik Amine de hele dag niet heb gesproken en besloot hem te appen.

Safae: Ik mis jouuu :(
Amine: oh haha.

Wat een kut antwoord is dat ik had heb net zo goed niet kunnen appen. Spijt komt achteraf.
Ik zucht en loop naar boven waar ik Selma en Amine zie. Selma is mijn nicht. "Hey Safae" zegt Amine. Hoi antwoord ik koud terug.

"Waarom doe jij zo koud tegen mij" Vroeg Amine die me bij mn arm vast pakt. Ik trek me los. Nja niks jij hebt het gewoon druk met haar dus ik laat jullie wel. "oké" Ik loop naar mijn kamer en plof neer op het bed. Ik stop mn telefoon in het stopcontact en even later krijg ik een appje van Khalid. Ik klik er meteen op.

Khalid: Safae ik kom zo langs.
Safae: AAHHHHH isgoed you made my day.
Khalid: ❤️❤️❤️.

Ik sluit mn telefoon en fix mijn haren nog even. Na ongeveer 7 minuten hoor ik de bel gaan en loop naar beneden en zie Khalid staan.

Perspectief Amine:

De deur bel gaat en ik loop richting de deur maar Safae was mij al voor. Ze opent de deur en groet Khalid. Ik zit na te denken waarom Safae zo koud tegen mij doet. Ergens diep van binnen zit het me tocg dwars. Tfoe man wat ie ze moeilijk soms.

Uren zijn verstreken en we zitten met ze alle aan de grote keukentafel. Na een tijdje verlaat iedereen de keuken behalve Safae en Selma.
Ik zit in een gesprek met Selma en ze is best interessant eigenlijk. Ze komt wat dichterbij zitten en toch voel ik Safae's blik op me branden. Akward...

"Selma gedraag je alsjeblieft" zegt Safae jaloers.
i kinda like that. "Wat bedoel je" vroeg Safae aan selma. Ze zucht. "Je zit wel heel dichtbij hem terwijl je hem pas kent" Selma lacht. Ahjoh nergens om je zorgen over te maken. Antwoord ik terug. "Wtf man donder op dan met je flikker gedrag"  antwoorde Safae boos en smeet de deur dicht. Oeps...

Perspectief Khalid:

We zitten op het dak met z'n allen en genieten van die lekkere wind. Echte sta7 vibes. Ik zit op een matras op de grond samen met Safae die haar hoofd rust op mn schouders. "Ik wil echt terug naar Nederland ik trek het niet meer hier" zij Safae na een lange stilte. Waarom niet? vroeg ik nieuwsgierig. Ze zucht. "Kom naar beneden" Ik knik en plof neer op de bank. Vertel vroeg ik nieuwsgierig.

"Het is Amine" wat is er met hem? "Mixed feelings" oh... "Hij geeft me soms signalen en daarna doet hij weer bot en boos ik begrijp het niet meer" zegt ze verward. Ze rust haar hoofd op mn schouders en even later valt ze in slaap. Ik leg haar goed neem op de bank en loop naar boven om een dekentje te pakken. Alhoewel het heel warm is. Haar vormen en alles zie je wat ik niet zo leuk vind. Ik loop de trap rustig weer af en leg het dekentje over haar deen en druk een kus op haar wang. My beautiful best friend🤪! 


Hey all nieuw deeltje vergeet niet te stemmen. Mijn slaap is ver te zoeken dus dacht ik zet even een nieuw deeltje erop. Vergeet niet te stemmen en reageer vooral. Kusjes 💋

HardLife. Where stories live. Discover now