Deel 32.

196 6 3
                                    

Perspectief Kevin:

Nou hier lig in dan. In Marokko voor een paar zaakjes die moeten worden geregeld met Samir. Ohja sorry heb mezelf niet voorgesteld.

Ik ben Kevin ben 24 jaar oud. Verder ben ik half Surinaams half Spaans en zit in de onderwereld. Niet iets om trots op te zijn maar het verdiend wel goed. Oke genoeg over mezelf verteld.

Ik sta op en loop richting de douche en vervolgens kleed in me om en loop ik richting de keuken waar is Safae zie praten met Samir. En heel eerlijk op Safae ga ik echt een move maken geloof me ze wordt de mijne.

"Fakka bro" zegt Samir en loopt vervolgens de keuken uit. Ik loop richting Safae toe en geef haar een knuffel van achteren en al snel voel ik een vuist op mn ballen en schreeuw het uit.
"Moest je me maar niet aanraken" zegt ze.
ik kijk haar aan terwijl ik nog pijn heb.

Hmm mami ga je me ook verzorgen nu? Vroeg ik aan haar om haar een beetje te irriteren. "Kevin wollah ik vermoord je echt" zegt Safae.
Nou zo gaat mn move nooit werken op Safae.
We zitten aan tafel en beginnen aan het ontbijt.

Hmm Safae als je later mn wifey bent ga je ook zo lekker voor me koken? zeg ik terwijl iedereen aan tafel zit. Ik zie dat Safae zich verslikt in haar thee en kijkt me dodelijk aan. Haar broer Samir daar in tegen vind het helemaal geweldig en heeft de slappe lach.

Perspectief Amine:

"Hmm Safae als je later mn wifey bent ga je ook zo lekker voor me koken?" Zegt Kevin waarbij iedereen aan tafel zit. Safae verslikt zich in der thee en kijken hem met een dodelijke blik aan. Na het ontbijt schuif ik ruw mn stoel weg en loop ik naar boven.

Ik bel even voor een paar zaakjes en even later zie ik Safae binnenkomen. Ik moet hangen bel je later terug. Zeg ik tegen degene aan de lijn.
Wat kom je doen? vroeg ik. "Ik kan ook weg" Als ze eens wist dat ik haar nooit weg wil hebben... "Waarom ben je zo boos" Kevin test me heel erg wollah ik vermoord hem met mn eigen handen. "Weetje er is echt veel jaloezie tussen ons maar we hebben niks" Ik knik.

Kijk ik weet dat er niks tussen ons is maar zodra je om iemand geeft is er automatisch jaloezie is het spel en je weet zodra ik boos ben ben ik goed boos en dat is het geval nu. Ze knikt en zegt niks. "Kom laat me naar je wond kijken shirt uit" Ik zucht en doe ruw mn shirt uit. TFOE TFOE KANKER ZOOI AUW. Kreun in hard. Safae schrik en springt van het bed.
Ik kijk en zie het bloed stromen. Kk zooi.

"Ziekenhuis nu" zegt Safae en pakt mn Arm. Ik kan net nog een schoon shirt pakken en hoor Safae schreeuwen. "Bro 2 minuten en ik ben er ga me omkleden" Zegt Samir. Nee fix die dingen geen stress ik red me wel. Hij knikt en kijkt me aan met een het komt goed blik.

We zitten in de auto en ik kreun van de pijn. 10 minuten later zijn we aangekomen in het ziekenhuis en worden we meteen geholpen.

"Je bent heel erg diep gestoken en ik moet even je wond dichtnaaien het kan pijn doen" zegt de dokter in het arabisch. Ik knik en voel Dat Safae mijn hand vast heeft.

Perspectief Safae:

De dokter heeft ons verteld dat Amine heel diep is gestoken en dat ze zij wond moet dicht naaien en dat het veel pijn kan doen. Ik pak zijn hand vast en hij rust zijn blik op me.
Even later komt de dokter weer terug en begin met het schoonmaken van de wond. Ik hoor hem kreunen van de pijn en knijp in mn hand.

Na een kleine 10 minuten is de dokter eindelijk klaar met her dicht naaien van de wond en bedanken we haar nog en lopen richting de auto. "Bedankt nog" zegt Amine en drukt een kus op mn haren en slaat zn armen om me heen. Ik gun hem een lach en stappen in de auto. 

Amine kijk via het spiegeltje we worden al sinds het ziekenhuis achtervolgd. "kankerzooi gordel om nu" Ik doe wat hij zegt en hij zet zijn hand op mn been. "Je moest er niet bij zijn ik wil niet dat jij hierbij betrokken bent maar het is eenmaal zo en ik beloof dat er niks gebeurd"
Ik rust mijn hand op zijn hand.

"We gaan naar mijn huis toe mn ouders zijn niet thuis we blijven daar voor even tot we veilig zijn" Ik knik en blij via het spiegeltje alles in de gaten houden. Thuis bij Amine aangekomen kijkt hij of alle deuren goed zijn gesloten. Ik zucht en plof neer op het bed van Amine. "Sorry" Ik geef hem een blik van dat het niet erg is.

Perspectief Amine:

Pff daar zit ik dan in mijn kamer thuis doordat we zijn achtervolgd door een paar fucking mongoolen. Ik plof neer op het bed en zucht diep. "Ik vind niet eens erg dat we hier zitten maar ik vind het erg dat jullie gevaar lopen en je hebt gezegd dat het niet zo is en het laatste wat ik wil is dat jou en Samir iets overkomt doordat jullie met domme zaakjes bezig zijn"
ik zie dat haar ogen vochtig worden.

Het komt goed beloofd en ik beloof dat we rustig aan gaan doen en dat we geen gevaar meer zullen lopen. Ze knikt en rust haar hoofd op mn schouders en speel wat met haar haar.

Ik hoor haar nog wat snikken maar valt daarna in slaap. Hier zit ik dan met het meisje waarvoor ik gevoelens heb in een kamer. Ik breng haar in zo een situatie maar toch is ze zo lief en zegt me dat het goed komt.

Babes nieuw deeltje vergeet niet te stemmen en te reageren alsjeblieft x. 

Wat vinden jullie van Amine en Safae?
of vinden jullie kevin en Safae wat beter? Hmu x🥰.

HardLife. Where stories live. Discover now