Deel 23.

189 6 0
                                    

Perspectief Safae:

Ik sta op en loop de douche in en bid het ochtend. Ik kies een outfit uit voor de dag en loop richting de auto en rijden om ergens te gaan ontbijten. "Geen goeiemorgen niks?" zegt Amine. Volgens mij sprak jij niet tegen mij en vond je me schijnheilig. Kaatse ik de bal terug.
Hij zegt niks meer terug en stapt in.

Aangekomen bij een cafeetje bestellen we wat te eten en na een lange tijd besloten we om boodschappen te halen bij Marjane. Ik zie Amine het karretje pakken en Samir al het boodschappen inladen. Ik scroll wat door mn telefoon en even later voel ik een arm om me heen. Ik kijk om en zie Amine.

"Beetje lachen mag wel" Flikker op. "Gaan we zo doen" ik knik. "Onthoud" Ik kijk hem aan en we verlaten de supermarkt. Ik zit achter het stuur en rij richting huis. Amine zit wederom naast me en Samir achterin aan het bellen met werk. Thuis aangekomen leggen we al onze boodschappen neer en rijden we richting het strand.

Ik plof neer op het warme zand en zie Aya al lopen richting ons. Tfoe. vloek ik in mn zelf. "Ah hey schat" zegt Aya tegen mij. Ik gun haar geen blik en kijk voor me uit. "Wollah gedraag je gewoon een keer normaal man" hoor ik Amine zeggen. Ik zucht en zeg niks.

Ik zie hun lopen richting het water en ik zucht diep. Waarom moet alles zo gaan en waarom kan Amine gewoon niet inzien dat ik niet fout zit. Na een lange tijd zie ik hun weer terug komen en zie Aya naast me zitten. Wil je ergens anders zitten met je natte haren alsjeblieft. zegt ik bot. Ik zie haar opschuiven en niks zeggen.

"Luister wollah ben je fucking gedrag zat heledag zit je maar mensen af te kraken en maar boos doen tegen iedereen je moet je echt gaan gedragen" schreeuwt Amine tegen mij.
Sinds wanneer praat jij zo tegen mij? je was echt anders toen Aya er nog niet was en nu ben je helemaal veranderd door die fucking hoer. kaatse ik de bal terug. "Je moet me niet uitdagen want ik ga dingen zeggen die je niet wilt horen" zegt Amine. Ik kijk hem aan en loop vervolgens weg met tranen die naar beneden rollen.

Perspectief Amine:

"Sinds wanneer praat jij zo tegen mij? je was ecbt anders toen Aya er nog niet was en nu ben je helemaal veranderd door die fucking hoer" is wat Safae tegen mij zei. Ik zeg nog wat terug en zie haar weglopen. Toch kom ik het niet om haar zomaar te laten gaan. Ik besloot om achter haar aan te lopen. Na eventjes lopen zie ik haar zitten op een grote steen op haar telefoon.

"Wat een kanker hoer is ze kijk is dit mijn nummer en is dit mijn profielfoto" zegt ze terwijl ze de telefoon van Aya heeft. Ik slik hoorbaar. Dus al die tijd heb ik je beschuldigt voor niks? zeg ik schuldig. "jij wou niet eens luisteren naar wat ik te zeggen had maar meteen oordelen maar wat ik wel weet is dat ik haar echt ga pakken" zegt Safae. Ik pak de telefoon van Aya en scroll door der berichten en zie allemaal jongens staan waarmee ze afspraakjes heeft. Ik hoef niet meer verder tegaan met haar. Zeg ik al beslissend.

"Waarom niet" Ookal hou ik echt van haar ik en alles ik kan niet verder met der gaan als ik zie dat ze bezig is met andere jongens en niet alleen met mij. "Begrijp ik" Ik zie in de Aya lopen ons kant op en ik ga haar aanspreken.

Aya hier je telefoon. "Wat doe jij met mijn telefoon" schreeuwt ze heel hard tegen mij. "Luister als je tegen iemand moet schreeuwen ben ik dat wel aangezien ik die telefoon als eerst heb gepakt" zegt Safae die inmiddels al voor me staat. "Ja en met jou ben ik nog lang niet klaar" zegt Aya tegen Safae. Ik zie dat aya haar telefoon pakt en mij een duw geeft en wegloopt.

Perspectief Safae:

Ik besloot om terug te gaan naar het strand ik loop weg en voel iemand m'n arm vastpakken.
"Ik was gewoon boos en kon me niet onder controle houden sorry" zegt Amine. Tis al goed zo. Antwoord ik bot terug. Even later zien we Samir al aanlopen en kijkt ons aan.

"Tortelduiven we vertrekken vanavond naar Tanger dus zodra we thuis zijn aangekomen pak jullie spullen meteen in en fris jezelf op en dan gaan we vertrekken" we knikken en stappen de auto in.

HardLife. Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum