Deel 21.

191 6 2
                                    

Perspectief Amine:

2 weken zijn verstreken en ik heb inmiddels al heel vaak met Aya afgesproken en toch vind ik haar wel leuk om te zien en te spreken. Ook vandaag ga ik met haar afspreken. Ik rij naar de afgesproken plek en zie haar al staan en groet haar. Wederom zoent ze me weer en rijden we richting het strand. Ik zoek een plek uit voor de auto wat best moeilijk gaat. Na lang zoeken hebben we eindelijk een plekje gevonden.

Uren zijn verstreken en we lopen weer richting de auto. Ik leun tegen de auto aan en zie haar dicht bij komen met haar gezicht. "Wat ben jij een kanker hoer" hoor ik iemand zeggen. Ik draai me om en zie Safae daar staan. "hoe bedoel je" zegt Aya tegen Safae. "Ik heb je vaak genoeg verteld over hem en nu doe je schijnheilig doen" zegt Safae. "Ik zou het ooit wel tegen je vertellen" Zegt Aya. "Ja nu is het te laat al dagen doe je afstandelijk tegen me omdat hem hem hebt leren kennen weetje jij mag echt doodvallen" zegt Safae.

Ik zie dat Safae wegloopt en toch kom ik het niet laten om haar zomaar te laten gaan. Ik pak haar bij haar arm en kijk haar aan. "Je hebt me voorgelogen" Ik kijk haar aan en zeg niks. "Ga" Nee luister naar me. "Wat heb ik nog te luisteren je liegt al misschien 2 weken dat er niks is gebeurd en 2 weken lang heb je met mn beste vriendin iets" Ik ben sprakeloos. "Zeg maar niks tis goed ik ga succes met haar"

Perspectief Safae:

Zeg maar niks tis goed ik ga succes met haar. Ik zie het nog kijken en loop weg. Tranen vallen en ik looo richting de afgesproken plek waar ik Khalid al zie staan. "He schat wat is er met jou" Zegt khalid die zn arm opent om me een knuffel te geven. Aya heeft iets met Amine en ze kiest heb inplaats van mij ik had ze betrapt dat ze bijna aan t zoenen waren en toen deed ze schijnheilig. "schat je moet haar laten zulke mensen zijn niet serieus te nemen als ze toch voor hem kiest dan voor jou dan weet je dat ze nooit echt met je is geweest" zegt Khalid.

We maken er nog een gezellige avond van en besloot om weer naar huis te gaan. Thuis aangekomen groet ik iedereen en loop ik de douche in en laat de warme stralen over me heen vallen en haal mn gebed in. Ik scroll door mn telefoon en zie dat ik 43 minuten geleden een appje heb gekregen van Amine. Ik besloot om het te lezen.

Amine: Safae, tis niet wat je denkt.
Safae: Wat is het dan wel? je zat met mijn beste vriendin te zoenen en je liegt al 2 weken tegen me.
Amine: We stonden niet te zoenen?
Safae: Het schilde niet veel en die tong van haar zat er in maar oké doe je ding jou keuzen.
Amine: 😕😕😕.

Ik zucht en kruip mn bed in denkend over wat er is gebeurd. Ik kan niet slapen en besloot om Aya te appen.

Safae: Vertel me over wat er is gebeurd.
Aya: Nou niet veel paar meer gezoend en dat is het.
Safae: oh
Aya: Hij kan zo lekker zoenen oh my god.
Safae: Nou prima leuk voor jou dat je geniet.
Aya: safff niet zo jaloers joh.

Perspectief Aya:

Ik weet dat er goeie connectie is tussen Safae en Amine. Deze whatsapp gesprekken ga ik veranderen en doen alsof Safae heel slecht over Amine praat zodat ze elkaar totaal niet meer mogen en ik Amine voor mezelf heb. Heerlijk dit!

HardLife. Where stories live. Discover now