Deel 1.

504 12 0
                                    

Perspectief Safae:

7:00- Ik wordt wakker door de harde wekker. Ik sleur mezelf de douche in en bid het ochtend gebed. Vervolgens kleed in me om in een witte The North Face T-shirt en een zwarte broek met gaten en mijn witte Nikes. Ik doe wat argan olie in mn krullend haar en loop weer naar beneden. Ik zie dat Samir al is vertrokken naar werk en maak snel een ontbijtje voor mezelf. Ik haal mn telefoon uit de lader en scroll wat door mn sociaal media. Ik doe m'n jas aan en pak de bus naar school. Aangekomen op school loop ik naar Khalid toe die er boos uit ziet. Wat is er schat? vraag ik aan hem. "Het is uit met Marijam en nu liegt ze allemaal dingen tegen haar vriendin" Ik zucht Ik pak der zo wel aan let op ze gaat niks meer zeggen beloofd. Al snel zie ik weer een lach op Khalid zijn gezicht. Uren zijn verstreken en het is nu 13:40 moe loop ik naar de aula en kom ik Marijam daar tegen. "Tss slet" hoor ik haar zeggen. Boos sta ik op en loop ik op haar af. Sorry wat zei je? "Slet" antwoord ze highclass terug. Schat luister het boeit mij niet eens dat je mij een slet vindt maar ga Khalid niet zwart maken omdat het uit is want dat vind ik echt laag van je. "MAAR WAT IS JOU PROBLEEM" schreeuwt ze terug. "PRAAT DAN KANKER HOER" schreeuwt ze nog harder terug. Boos en woest begon in haar te trappen en te stoten tot ik 2 handen om m'n middel voel. Ik werd door Souffian tegengehouden "Doe rustig man zie je niet hoe ze op de grond licht" zegt Souffian terwijl hij me tegen de muur aan drukt en zijn hand nog om mijn middel is. Ik kijk hem aan en zie dat hij naar m'n lippen kijkt. "Je daagt me uit he" Zegt Souffiane. "NU MEE KOMEN JIJ IK BEL NU JE BROER OP" zegt de directeur. Ik loop mee naar het kantoortje en wacht tot Samir aan komt. Tot mijn verbazing zie ik Amine in plaats van Samir. "Dit gedrag van je zusje vind ik onacceptabel een leerling in elkaar slaan vind ik echt niet kunnen" zegt de directeur. Samen met Amine lopen we het kamertje uit en zie ik Khalid staan met m'n jas "Sorry dit is ook niet wat ik wou" Is niet erg schat ben wel een week geschorst. "Sorry man wollah was niet mn bedoeling" zei Khalid. Is echt niet erg wollah ik moet gaan ik app je vanavond ja? "Isgoed schat let op jezelf"

Perspectief Amine:

Thuis aangekomen bij Samir plof ik op de bank neer. Totdat ik hoor dat de huistelefoon over gaat. "Bro neem is op" zegt Samir. Ik neem op en hoor dat de school van Safae belt. "Wie is het" Vraagt Samir. Weet het echt niet is volgensmij verkeerd gebeld. Maar bro ik ga boodschappen halen "Isgoed doe rustig aan" zegt Samir. Ik rij naar de school van Safae en loop naar 2e verdieping naar het kamertje van de directeur. "Dit gedrag van je zusje vind ik onacceptabel een leerling in elkaar slaan vind ik echt niet kunnen" zegt de directeur. Safae is voor een week geschorst en ookal zeg ik het zelf zo iets had ik niet verwacht van haar. We lopen het kamertje uit en zie haar in gesprek gaan met een jonge en toch voel ik een een beetje jaloezie. "Samir gaat me echt doodslaan" zegt ze terwijl we naar de auto lopen. Ik heb niks gezegd tegen Samir als jij je mond houdt dan is t goed "Zeg wollah" antwoorde Safae terug. Ja wollah heb niks verteld tegen hem. "Omg ik hou van jou je hebt me gered" zegt Safae terwijl ze bijna op me springt. kom we moeten boodschappen doen. Safae knikt en stap in we rijden naar de Dirk en halen onze boodschappen. We lopen de Dirk weer uit en lopen naar weer naar de auto. "Amine mag ik rijden alsjeblieft" Ik knik omdat je het zo lief vraagt mag je rijden. "Je bent lief dankjewel" antwoord Safae. Ik zie Safae geconcentreerd rijden wat best schattig is en wat me nu pas op valt is dat ze mijn zonnebril op heeft. "Oh dankjewel voor je zonnebril" zegt ze met een lachje. Na een tijdje in de auto te hebben gezegten lopen we weer naar binnen. "Zo vroeg ben je thuis" zei Samir tegen Safae. "ja had uitval" Ik zie Samir knikken en weglopen. Ik zie dat Safae al aan het eten begint voor vanavond ik loop naar boven en plof neer op het bed. Ik kom zovaak langs en slaap hier ook heel vaak  dat ik een eigen kamer heb. Ik plof neer op het bed en denk na over Safae. Telkens als ik aan haar denk voel ik rare dingen in mn maag. Ik vind haar interessant en niet leuk en daar zal het ook bij blijven. Met een raar gevoel ik mn borst val ik in een diepe slaap.

Perspectief Souffian:

Ik zie dat Safae in gevecht is met Marijam midden in de kantine. Waarschijnlijk is iedereen verbaasd om het gedrag van Safae aangezien ze bekend staat als het rustig knappe meisje. Ik zie dat Safae helemaal los gaat en niemand die iets doet. Ik pak haar bij haar middel doe rustig man die je niet hoe ze op de grond licht. Zeg ik tegen Safae terwijl ik haar tegen de muur aan duw en haar nogsteeds bij der middel vast heb. Ik kon het niet laten om even naar der lippen te kijken. Je daagt me uit he zeg ik tegen haar. Eerlijk is eerlijk Safae is fucking lekker. Draagt geen Make-up zoals elk wijf hier. Goed gevuld lichaam , mooie volle lippen en witte tanden en mooie ogen. Wat wil je nogmeer?

HardLife. Where stories live. Discover now