Deel 27.

185 7 0
                                    

7:00- ik wordt wakker en loop richting de douche en botst tegen Samir aan. Ik zucht en hij kijkt me aan. "Ik ben niet meer boos was alleen omdat ik bang was dat er wat met jou zou gebeuren" Tis al goed mompel ik. "Jallah ga je opfrissen we gaan zo vertrekken zo we moeten nog 3 uurtjes rijden" fluistert hij. Ik knik en stap de douche in en fris mezelf op en loop daarna de douche weer uit. Ik loop naar beneden en begin aan het ontbijt. "Wil je Amine alsjeblieft gaan halen hij doet zo lang" zegt Samir. Ik knik en loop naar boven.

Perspectief Amine:

Na dat ik de douche uit leip deed in mn broek aan en deed mn airpods in en maakte mn bed op. Even later voel ik dat iemand op mn rug springt. Ik had geen evenwicht om te blijven staan dus viel ik op het bed. "Doe snel we wachten op jou" zegt Safae. Ga van me af dikzak. "Nee lekker niet" zegt ze met haar lieve zachte stem. Ohnee? in een ruk draai ik me om en draaien we de rollen om. "Ga van me af dikzak" ik kietel haar even en ze slaat me naar mn buik en daarna rent ze weg.

Na ongeveer 10 minuten zitten we in de auto onderweg naar een aquapark. Het word nog wat.  3 lange uurtjes zijn voorbij maar het is het zeker waard. aangekomen bij het aqua park kleden we ons allemaal om en lopen we de trap op voor de eerste glijbaan. "Dikke doei ik ga hier dus echt niet ik willen jullie me dood hebben soms" ik schiet in de lach. Kom er gebeurt niks. Na een lange tijd twijfelen gaat ze toch. Ik zit voorin en Safae zit achter mij.
Haar aanraking met haar kleine handjes maken het extra moeilijk voor mij. "aaaaaaaaa" hoor ik Safae schreeuwen.

ook gaan we in een paar andere glijbanen en ook in het normale zwembad. Ik zag Safae zwemmen en besloot haar maar te gaan irriteren. "Niet weet he" ik grijns. "Alsjeblieft niet weer" zegt ze terwijl ze haar armen om mn nek kruist en haar benen om mn middel en dichter bij komt met haar gezicht. Ik slik hoorbaar. En even later gebeurt het... ze spuugt vol in mn gezicht. "Sukkel wat dacht je nou"
Ik pak je wel. Na een hele lange dag kleden we ons om en lopen we richting de auto.

We nemen alleen plaats en ik zit achterin met Safae en haar nicht. "Chikkies enzo" hoor ik Samir roepen. ik lach en scroll op mn telefoon. Na een lange reis zijn we eindelijk aangekomen
ik zucht en loop naar binnen. Na een lange douche hebben we besloten om naar het dak tegaan. Echte Sta7 vibes en besloten we om te kaarten. "Nee Samir waarom speel je oneerlijk" zegt Safae. "Amine niet lachen"

Na wat te hebben gekaart is Samir en de rest al naar beneden gegaan. "HET IS KOUD" schreeuwt Safae. Ik zet mn vingers op haar lippen en zeg dat ze stil moet zijn. Ik zienhaar lachen. Met alle respect naar je Oma maar die zou ik nu niet hier boven willen zien ik zou bij god niet weten wat ze moet denken. "Sukkel kom ik heb het koud en wil slapen" Ach kom dan hou ik je wel warm. "Ulgg Amine doe normaal man" zegt ze terwijl ze haar hoofd op mn schouders rust.

Na een tijdje zie ik dat Safae al in slaap is gevallen dus schud haar wakker. "hmm" Sta op ga je bed in tis al laat.

Na een tijdje lig ik in bed en blijf denken aan Safae. Haar aanrakingen haar stem pff. Ik zucht en val in een diepe slaap.

HardLife. Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu