Deel 19.

201 7 3
                                    

Perspectief Safae:

9:23- ik wordt wakker door de zon die naar binnen schijnt. Ik knipper wat met mn ogen en spring de douche in en laat de warme stralen over me heen vallen. Ik bid het ochtend gebed en kies een outfit uit. Ik heb gekozen voor een zwarte jeans en een wit daily paper t-shirt.

We hebben besloten om buiten de deur te eten Ik loop naar buiten en zie hun al wachten. "Goeiemorgen zijn we eindelijk klaar" hoorde ik Samir zeggen. Ha ha ha wat zijn we weer grappig vandaag. Ik zie Samir lachen.

Aangekomen bij een cafeetje bestellen we wat te eten en even later komt de ober naar ons toe met onze bestelling. "Bessaha" zegt hij tegen Samir Amine mn nicht een neef. "Bessaha😉" zegt hij tegen mij met een knipoog. Ik kijk hem droog aan en negeer hem. "Tss beter loop je weg voor ik je laat voelen wat een knipoog is" hoorde ik Amine zacht zeggen. ik kijk hem aan en toch vind ik het jammer hoe het is gelopen gisteren.

Even laten zijn we aangekomen op het strand en zoeken we een mooi plekje uit. ik geniet van de heerlijke zon en draai me om en zie dat Amine naar me kijkt. Nee hij kijkt niet hij staarde me gewoon aan.

Perspectief Amine:

Ik keek Safae aan die de andere kant op keek en onze ogen kruisten. Shit shit shit. Onopvallend probeer ik me om te draaien. Ik lig op mn buik op het warme zand. "Bro kom zwemmen man" hoor ik Samir zeggen. Ja straks kom ik wel ik ga even rondje maken. "Sgoed bro doe rustig aan" ik knik en klopt mn kleding af van al dat zand en loop richting de auto. "Je gaat me nu vertellen wat er is" hoor ik Safae zeggen. wtf er is niks? antwoord ik terug.

"Oke als jij denkt dat ik op mn achterhoofd ben gevallen dan heb je bet fout, je praat met me alsof ik een meisje van de straat ben ofzo terwijl je nooit zo tegen me hebt gesproken maar ik weet niet wat er mis is met jou maar je moet leren praten, gisteren kom je me uitschelden omdat ik tegen je zei dat je normaal moest rijden als je boos bent praat met me want op deze manier doe je mij alleen maar pijn ik wil weter wat er met jou is en wat er in die hoofd van jou speelt ik geef teveel om je Amine " zegt Safae. Ik slik hoorbaar en zeg niks. "Ik sprak tegen jou" zonder dat ik het door had sprong ik in Safae haar armen als een klein kind die zn moeder kwijt is op de markt.

"vertel wat zit je dwars dat je zo moet afreageren op mij" ik zucht en vertel haar dat ik verplicht moet trouwen van m'n moeder. Ik hoor haar moeilijk slikken. "Probeer het en als het niks wordt dan heb je het tenminste een kans geven" hoor ik Safae schor zeggen. Nee ik ga het niet proberen mn gevoelens liggen sowieso niet bij haar. "Hoe weet je dat dan" Ik trek mn schouders op. Ik weet het niet. antwoord ik terug.

Wat mij nu pas opvalt is dat ik tegen de auto aan leun en dat Safae tegen mij aan leunt. "Amine" hmm "geen lol meer met mn nicht je gaat trouwen" zegt Safae. Ik lach. Sukkel geen lol meer met je nicht beloofd.

uren zijn verstreken en ben inmiddels als bij mn moeder thuis. over een paar dagen heb ik een afspraak met m'n toekomstige vrouw. Bij die gedachten wordt ik al misselijk.

Maar zoals Safae het zei ik moet het eens kans geven. Alhoewel ik weet dat ze het niet meent ik zie gewoon dat ze het jammer vind. Ik scroll door mn telefoon heen en zie dat ik een appje krijg van Safae. Zonder dat ik het wil maakt mn hart een sprongetje.

Safae: Hey, heb je nogsteeds zelfde gevoel als vanmiddag?
Amine: Tuurlijk t gaat niet 1,2,3 weg maar ik doe mn best om het te vergeten.
Safae: Begrijp ik schat maar als er wat is bel me dan wel of als het niet gaat ja?
Amine: Je bent lief dankjewel doe ik beloofd.
Safae: Isgoed schat ik ga slapen jij ook niet te laat slapen je mag geen wallen hebben als je naar je vrouwtje toe gaat, ik hou van jou onthoud dat.
Amine: Hahaha sukkel dat je bent , ik hou ook van jou mag je ook niet vergeten <3
Safae: <3

Ik sluit mn telefoon en val in een diepe slaap. Op naar de volgende dag Inshallahh.

Hey babes spanning tussen Amine en Safae. Zouden jullie alsjeblieft willen stemmen en reageren. Het geeft mij meer motivatie om wat te schrijven en het maakt me ook blij.

Als jullie vragen hebben dan mogen jullie alles gewoon vragen ik ben open en eerlijk over alles. Als je vragen hebt over mij boek dan mag je dat ook vragen.

Genoeg gesproken nu slaaplekker ik hou van jullie <3

HardLife. Where stories live. Discover now