Deel 14.

219 5 1
                                    

Perspectief Safae:

Ik trek mn schoenen aan en lopen naar buiten. We lopen de deur uit en zien Samir en Amine. "Waar ga je" vraagt Samir die zijn arm opent om me een knuffel te geven. Macdrive antwoord ik kort. Ik zie hem knikken. "Heb je genoeg geld" Ja heb genoeg geld schat chokrane. Hij knikt en loopt weer richting huis.

Hey Amine. zeg ik terwijl ik heb een knuffel geef. "Dag kleine let op jezelf" Ik knik en laat hem los. Ik kijk de andere kant op en zie Shayma bijna kwijlen op Samir. Hallo waarom kwijl jij bijna op mn broer? "Huh wat ikke helemaal niet" zegt Shayma en kleurt rood. Ik schiet in de lach en kijk haar aan. "Oke hij is echt mooi" geeft ze eerlijk toe. AAAAAAA Ik wist het schreeuw ik. "Hou je bek niet heel de straat hoeft het te horen" Ik schiet in de lach en we rijden richting de mac drive. We bestellen ons eten en ik neem ook iets voor Samir en Amine mee. We gaan helemaal los op het muziek en maken nog wat snaps en rijden weer richting huis. Ik pak het eten voor Samir en Amine en lopen naar binnen. "Stuur me tikkie" zeggen Samir en Amin tegelijkertijd. Is niet nodig zeg ik en loop naar boven. We hebben tijd teveel dus heb besloten om Shayma der haar te stijlen.

Uurtje later zijn we klaar met alles. Omkleden make-up en alles. Zelf draag ik nooit make-up dus niet ook niet. Shayma wel. Ik doe mijn Alexander mcqueen schoenen aan en loop naar beneden.
Ik pak een flesje water van de koelkast en scroll nog wat door mn telefoon. "Hayec veel make-up heeft ze op" zegt Amine. Laat der doe niet zo gemeen gekkie.

Perspectief Amine:

Hayec veel make-up heeft ze op. zeg ik tegen Safae. "Laat der doe niet zo gemeen gekkie"
Is niet gemeen is de waarheid. Zeg ik. Ik zie dat ze naar der zelf kijkt op der telefoon. Ik sla mn armen over haar heen en klik op dat rondje waar je een snap maakt op snapchat. Ik zie haar lachen op die snap en ohgod wat is ze mooi. Stuur die maar door ja. "Isgoed maar ik ga je komt vanavond ook" Ik weet het niet eigenlijk? "neehee je komt voor mij alsjeblieft" zegt ze terwijl ze tegen me aan leunt. Misschien. Ik krijg een stoot naar mn buik.
"Doei en ik hoop voor je dat je komt" Ik lach en kijk naar mn telefoon.

HardLife. Where stories live. Discover now