Deel 28.

184 6 0
                                    

Perspectief Safae:

Na een lange douche besloot ik om eruit te gaan. Ik kies een outfit uit de dag en loop naar beneden. "Hele goeiemorgen voor jou" zegt Samir. Ik kijk hem strak aan en zeg niks. "klaar om te gaan" vraagt Samir. Waar gaan we? "Familie in de bergen" Tss ik ga echt niet. "Benti je hebt geen keus je moet mee" zegt mn oma vanuit de keuken. Ik zucht en loop toch richting de auto en rijden richting onze familie.
Ik voel alle bobbeltjes want tja niks kan recht zijn hier. Na een lange tijd zijn we aangekomen bij mn familie. Ik groette iedereen en zat op de bank. Ik zie mn tante me aankijken en dat betekent dat het kruisverhoor gaat beginnen.
"Samir mijn mooie zoon hoe oud ben je" zegt mijn tante. "22" antwoord hij kort. "En heb je een meisje of dat nog niet" Vraagt mn tante nieuwsgierig. "Nee voorlopig nog ook niet van plan" Mn tante zag duidelijk dat Samir geen zin had in een gesprek en sprong meteen door naar mij. "Ach mijn prachtige meisje hoe oud ben jij" vroeg mijn tante zogenaamde nieuwsgierig. 19 antwoord ik ook kort. "Ewa bijna 20 hé" Nog niet. "Ewa al een man of nog niet? Anders heb je genoeg keuze" zegt mn tante en kijkt naar Ismael en Imad mijn neven. Ik zeg niks. "Wil je dat ik je help met een man zoeken" zegt mn tante. "Nee dat hoeft niet" antwoorde Amine terug. Iedereen kijkt hem aan en ik ook. "Ik bedoel van er moet niet gehaast worden alles komt wel op der af en ze hoeft niet op zoek" zegt Amine die tegenover mij zit. Ik geef hem een opgeluchte blik en hij geeft me een knipoog. Wederom stelde mn tante de zelfde vragen aan Amine. Ik zag mn nicht Rajae al kijken naar Amine wat mij stress gaf.

Na een tijdje over onzin te hebben gekletst loop ik naar boven waar de wc zich bevindt. Voor ik aankwam op de laatste trap botste ik op tegen iemand. Zonder te kijken wie het is grijp ik bij zn borst. En staan we in een rare positie. Dank... voor ik mn zin kon afmaken werd ik al naar binnen getrokken in een kamer. "Ik zweer het op m'n moeder ik breek Imran zn hele fucking bek en sla al zn tanden uit zn bek" zegt Amine terwijl zijn borstkas hevig op en neer gaat. Ik leg mijn hand op zijn borst en voel zijn hartslag en haal mn hand weer weg. "Laat het daar" zegt Amine die mn hand pakt en het terug legt zoals net. Na een tijdje is zijn harslag weer normaal en zucht hij. Even later hoor ik mijn tante mn naam schreeuwen door heel het huis. "Ga voor ze je opeet" zegt Amine met een scheef lachje die hij wel vaker mag laten zien.

Ik zucht en loop de trap af en hoor dat we morgen een bruiloft hebben. "Ga mee met Rajae jurk huren" zegt mn tante. Samir is even terug naar huis gereden om wat te pakken dus ik heb geen auto en ga mooi niet lopen. Zeg ik tegen mn tante. Ze verlaat de keuken samen met Rajae en even later voel ik dat iemand me naar zich toe trekt. "Krijg ik geen knuffel van je dan mag je mijn auto lenen en dan hoef je niet 90 kilometer te lopen" Zegt Amine. Sukkel niet hier je weet hoe ze gaan denken. Antwoord ik snel terug. "Hier mijn sleutels ik hou het nog van je tegoed" zegt Amine.

Na een hele lange zoektoch voor een jurk rijden we weer richting ons eigen huis en duik ik meteen mn bed in.

HardLife. Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang