Deel 22.

192 6 0
                                    

Perspectief Aya:

Mijn plannetje is dus om ervoor te zorgen dat er helemaal geen contact meer is tussen Safae en Amine. Hoe ik dat ga doen? Simpel ik besloot Amine te appen.

Aya: Schat slaap je al?
Amine: Nog niet.
Aya: Ik moet je wat vertellen over Safae.
Amine: Hmm wat dan?
Aya: Ze ziet er wel lief en onschuldig uit maar dat is ze totaal niet. Ze praat zo slecht over je.
Amine: Oh? wat zegt ze dan allemaal.
Aya: Ik vertel het je morgen slaaplekker schat.

Perspectief Amine:

Na wat te hebben geappt met Aya lig ik weer in mn bed denkend over wat Aya mij heeft verteld. Ik weet niet of ik het echt moet geloven aangezien ik best goed met Safae was. Ik zucht en kijk naar de profielfoto van Safae.

11:28- Ik wordt wakker door de harde wekker en loop richting de douche en ga er snel uit ik kies een outfit uit en rij richting de afgesproken plek waar ik haar al zie staan. "Hey schat" zegt ze terwijl ze wat dichterbij komt met haar gezicht. Al snel neem ik een stapje achteruit en zie haar appart kijken. "Wat is er met jou" vraagt ze. Vertel me wat Safae over mij zegt. "Rustig aan ik laat je het zien" ik knik en span mn kaken. Ze laat me screenshots zien en ik slik hoorbaar. "Geloof je me nou, je moet haar echt laten" ik knik en zet haar weer af op de plek waar ze moet zijn en besloot om Safae te appen.

Amine: ik moet je spreken.
Safae: wat hebben wij te bespreken dan?
Amine: Heel veel.
Safae: Ja dag volgens mij niet je vrouw wacht op je fijne dag nog.
Amine: Je houdt je bek over mn vrouw!
Safae: Wtf moet je nou precies?
Amine: Je moet gewoon niet over slecht over me praten fucking mongool.
Safae: Huh? sinds wanneer heb ik over je gesproken?
Amine: Doe niet schijnheilig.
Safae: Wollah ik weet niet waar jij het over hebt.
Amine: Weetje ik zie je morgen ik praat niet met schijnheilige mensen.

Perspectief Safae:

"Weetje ik zie je morgen ik praat niet met schijnheilige mensen" Dat ik het laatste wat ik van Amine heb gehoord. Ik begrijp oprecht niet wat er aan de hand is maar daar kom ik morgen wel achter. Ik pak mn spullen bij elkaar voor morgen en lig in mn bed. Nadenkend val ik in een onrustige slaap.

10:23- ik word wakker door de velle zon die naar binnen scheen. Ik pakte mn spullen bij elkaar en sprong de douche in en laat de warme stralen over me heen vallen. Ik loop naar beneden en begin aan het ontbijt. Even later lopen we richting de auto en rijden richting het strand. Even later komen we Amine tegen die mij een dode blik gunt. Ik zucht en kijk droog voor me uit. "Je hoeft echt niet zo te zuchten als er iemand is die moet zuchten ben ik het wel aangezien ik gek van ne begin te worden" ik kijk hem aan.

Heb je bewijs dan? "Genoeg bewijs" Zien Hij laat me screenshots zien wat een zogenaamde gesprek is tussen mij en Aya. Ik lees het en slik hoorbaar. "Zeg maar niks ik weet genoeg" Dat ben ik niet eens. "Ja ik weet genoeg blijf maar ontkennen" Ik zucht en plof neer op het warme zand.

Ik hoor Amine nog wat mompelen en irritatie wordt alleen maar erger. "je hoeft niet heletijd te zuchten" zegt Amine. Als je eraan stoort flikker je toch gewoon op naar die hoer van je. antwoord ik terug. "Wat zeg je" zegt Amine met één bozer toon. Goed gehoord ja. Ik pak de auto sleutels en loop weg. Kijk maar hoe je thuis komt.

Ik loop richting de auto en hoor iemand m'n naam roepen. "Safae" ik kijk achterom en zie khalid staan. Hij rent op me af en spring in mn armen.

Perspectief Khalid:

Na wat te hebben gezwommen op het strand lopen we weer richting de auto en onderweg zie ik Safae lopen. Ik herkende haar meteen aan haar volle bos krullen. Safae. riep ik. Ik zie haar omkijken en spring in de armen. "Ik heb je gemist" zegt ze terwijl ze me aankijkt. Ik ook wollah. "Shirt aan nu" zegt ze terwijl ze me tegen mn buik slaat. Auw ja rustig ik doe al aan. Wat zit je dwars zeg ik. "Aya gaat dus trouwen met Amine en ze heeft blijkbaar screenshots van gesprekken dat ik slecht over Amine sprak maar dat is helemaal niet zo" Zegt Safae. Als hij dat gelooft prima laat hem lekker geloven fucking leeghoofd. "Ja klopt maar schat ga terug naar je vrienden en rij alsjeblieft voorzichtig" zegt Safae. Ik knik en neem goed afscheid van haar. 

Even later ben ik weer terug bij mn vrienden en praten ze meteen over Safae. "Bro je fixt wel een lekker chikkie" zegt Salim mn vriend. Ik lach, is mn vriendin niet. "Oh wie dan" bestevriendin. "Is wel echt een lekker wijf man" zegt Rachid mn andere vriend. Beetje respect hmar. antwoord ik terug. Ze zeggen niks en we stappen in de auto.

HardLife. Where stories live. Discover now