Deel 26.

178 5 0
                                    

Perspectief Safae:

Ik word wakker door de velle zon die naar binnen scheen door m'n gordijn heen. Ik zucht en loop naar beneden en begin aan het ontbijt. Vervolgens loop ik weer naar boven en spring ik de douche in en laat de warme stralen over me heen vallen. Vervolgens kleed in me om en loop ik richting de douche. Beach day.

Ik zucht en stap de auto in. "Als het zo een dag gaat worden met jou stap dan maar uit" zegt Samir. Ik sta op het punt om uit te stappen maar word al snel tegen gehouden door Amine. "Blijf voor mij dan" ik kijk hem aan en besloot toch om te blijven. Aangekomen op het strand zoeken we een plekje uit en plof ik neer op het warme zand. "Kom je nog" zei Amine. Ik schud nee en zie hij kijken met een pruillip.

Even later komen ze weer terug naar en zie Samir mij aankijken met een vieze blik. Waar heb ik dit aan verdiend? denk ik bij mezelf. Ik zucht en sta op. "Waar ga je heen" hoor ik Samir zeggen. Ik reageer niet en loop weg.

"Wacht dan even op mij" hoor ik Amine zeggen. Ik draai me om en wacht op hem. Hij zet zijn armen om me heen en we lopen verder. "Wat zit je dwars?" vraagt Amine aan mij. Ik zucht. Jou vriend doet boos zonder reden hoe kon ik weten dat hij zaakjes had in de vakantie.
"Klopt maar hij is gewoon eventjes boos" Ja boos omdat hij zijn zaakjes niet op orde heeft? ik heb daar niks mee te maken. "Nja hij is nog gestrest paar dagen en tis weer over" Ik zucht. Nja vast.

Na een hele lange tijd besloten we om terug te gaan naar huis gaan. Ik heb nergens zin in dus besloot om mn bed in te gaan.

Sorry voor kort deeltje volgende deeltje wordt leuker oxoxoxooxoxxooxxo

HardLife. Where stories live. Discover now