Deel 42.

177 5 0
                                    

Perspectief Safae:

Daar lig ik dan op mijn bed het is inmiddels al 2 weken geleden dat we thuis zijn van ons vakantie. Volgende maand begin ik met een nieuwe opleiding en tot die tijd lekker uitrusten. Ik kleed me om en loop weer naar mijn werk. De Albertheijn. Dit is mijn bijbaantje voor als ik vrij heb vab mijn andere baantje. Normaal werk ik 4 dagen perweek in de apotheek en de rest besteed ik aan de AH.

Alhoewel de apotheek best vermoeiend is. Veel informatie moet je weten en ook delen. Ik zucht en loop richting de AH. na 8 minuten wandelen kom ik eindelijk aan. Ik loop de AH binnen en loop richting de Kantine. "Eindelijk ben je er weer topper hoe is het met jou" Vroeg Chakir mijn teamleider. Gaat goed en met jou? vroeg ik nieuwsgierig. "Alhamdoulilah kan niet klagen" Ik gun hem een lach en kleed me om.

"Heeeeeee daar hebben we haar weer hoor" Riep Wail door heel de kantine. Ik kreeg een lach op mijn gezicht nadat ik heb weer zag. Ik geen hem een knuffel en strat een kort gesprek met hem. Even later komt ook Khalid binnen lopen. "Bro fakka" riep Wail naar Khalid. Hij groette hem met een box en een mannelijke knuffel. Hij groette mij met een knuffel en kleedde zich ook om.

We zitten nog want te kletsen over van alles en nog wat. "Komen jullie voor een thee kransje of om te werken" Vroeg Chakir. We schoten in de lach en even later zagen we Khalid en Chakir stoeien. Khalid Gaf hem een stoot naar zijn arm waarna Chakir hem een trap gaf naar zijn been. En zo belandde ze in een stoeipartij.

Ze geven elkaar een box en een mannelijke knuffel. Na een tijdje loop ik richting de kassa en neem plaats. Pff wat heb ik dit niet gesmist zeg. Achter mij zit Wail en Khalid is vandaag aan het vullen. Na 2 uurtjes zijn Wail en ik eindelijk klaar en lopen we weer richting de kantine en doe ik mij jas aan. "Safae eum mag ik je wat vragen" vroeg Wail nerveus. Ja hoor.

"Zou ik je snap misschien mogen" vroeg hij terwijl hij rood aanslaat. Zo schattig omg haha.
Tuurlijk joh schaam je niet. Hij gaf me zijn telefoon en ik voegde mezelf toe op snap. "Dankjewel" zei hij beschaamd. Ik gun heb een lachje en we lopen de AH uit. Na een tijdje ben ik thuis aangekomen en loop ik richting de douche en haal het gebed in. Ik doe mn telefoon aan de lader en loop richting de keuken. Ik begin aan het avond eten en Na 15 minuten ben ik klaar. Ik hoor de deur open gaan wat betekent dat Samir Thuis is.

"Salam zusje" zegt hij en drukt een kusje op mn wang. Ik groet hen terug en we schuiven samen aan de eettafel. "Ik heb dit echt gemist zo samen met jou eten" Ik krijg een lach op mn gezicht. Zijn woorden deden me goed.

"Dankjewel zusje" zegt hij en loopt weg. Ik loop naar boven en poets mn tanden en groet Samir nog en kruip mn bed in. Ik pak mn telefoon en krijg allemaal meldingen binnen.

Amine: Ik mis jou zie je snel hopelijk let op jezelf❤️!
Safae: Ik mis jou ook schat zie je snel inshallah, doe ik jij ook op jezelf letten xx.

Ik kreeg een lach op mijn gezicht en net op dag moment kreeg ik een snapchat melding.

"Wail.1690 heeft je toegevoegd"

Ik accepteerde hem en al snel zag ik heb typen.

Wail: Hey eum dankjewel voor net ik wou je vragen of je morgen zin had om iets te drinken als vrienden.
Safae: Hey mop morgen moet ik gaan werken bij de apotheek hoe graag ik ook wil kan helaas niet gaan afmelden voor werk sorry :(
Wail: We houden het voor de volgende keer dan. Slaaplekker dan maar😊.

Wail is echt een schat van een jongen echt een lieve jonge met zelf respect en ook voor anderen. Bij mn volgende opleiding zit hij en Khalid bij mij in de zelfde klas. Yeahh dat word rwina en leuk.

HardLife. Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt