Deel 29.

187 6 2
                                    

perspectief Safae:

"Opstaan" hoor ik iemand zeggen. Ik kijk om en zie Rajae staan. Ohja die sliep vannacht bij ons. "Weetje wel hoelaat het is" Ik schud nee. "Half4" Ik schrik en maak mn bed meteen op en loop de douche in en bid het gebed en begin meteen met ons haar, make-up en kleding. "Wil je mn haar krullen alsjeblieft" zegt mn nicht Rajae. Met haar heb ik opzich een band alleen de blikken die ze af en toe geeft pff. Ik begin aan haar haren en na 30 minuten ben ik klaar met haar haar en begint ze zelf aan haar make-up. Ik begin met het stijlen van mn haar en na 20 minuten eindelijk klaar. Daarna kleed ik me om in m'n bordeauxroode takshita (Marokkaanse jurk) en loop ik richting de auto samen met Rajae. Pff het lukt nu al niet met die hakken als het aan mij lag liep ik nu met adidas slippers maar nee het kan niet.

"Altijd doe je lang nooit heb je op tijd leren komen" zegt mn oma. Ik zucht en zeg niks. Via het kleine spiegeltje in de auto zie ik Amine kijken en onze ogen kruizen. Ik zie dat hij me n knipoog geeft en al snel krijg ik een lach op me gezicht. Na ongeveer n kwartier rijden zijn we aangekomen bij de zaal. Ik stap uit en loop achter de rest aan. Paar seconden later voel ik een arm mn schouders heen. "Had je net niet fatsoenlijk kunnen groeten maar je ziet er goed uit" zegt Amine fluisterend in mn oor. Een lachje verschijnt op zijn gezicht.

Nadat ik hem bedankten lopen we naar binnen en wil ik eigenlijk al meteen naar huis. Na een heeeleee heeellleeee lange over gaan we eindelijk naar huis. Na een auto rit van 15 minuten zijn we thuis en kleed ik me weer om in mn pyjama en loop naar beneden waar ik Samir en Amine zie. Ik hoorde ondertussen allemaal woordjes zoals. Pakketjes 8 kilo en maatregelen. Dat moet zeker over die zaakjes gaan. "Oh hey Safae" zegt Samir. Ik doe alsof ik niks had gehoord en groet hem normaal terug.

Waar zijn jullie mee bezig? vraag ik. "Waarom vraag jij dat" antwoord Samir terug. Hmm puur uur nieuwsgierigheid. "Zaakjes o saffi" ik knik en plof neer naast Samir op de bank. "Deze dora pyjama staat je wel beter dan die jurk van net" zegt Samir terwijl hij door mijn haar heen gaat. ik lach en rust mn hoofd op zn schouders. Op zulke momenten geniet ik gewoon van de aanwezigheid met Samir.

Na een tijdje voel ik dat ik wakker word geschud door Samir. "Sta op anders val je hier in slaap ga je bed in" zegt Samir die een kusje drukt op mn wang. Ik knik en loop naar boven en al snel val ik in een hele diepe slaap.


Hellow babes. Hgh met jullie? Met mij       gaat het goed alhmadoulilah. Hoe is het met het vasten? nou ik hoopndst het goed gaat met jullie. Willen jullie alsjeblieft zo veel mogelijk reageeren en stemmen? geeft mij toch wat meer motivatie om te gaan schrijven.
                           Xoxo A🧡.

HardLife. Where stories live. Discover now