Deel 38.

165 5 0
                                    

Perspectief Safae:

Ik word wakker door de velle zon die naar binnen scheen via het raam. Ik zucht en sta op. Huh? ik sliep blijkbaar in de woonkamer? Appart. Ik loop naar boven en stap de douche in en bid het ochtend gebed. Ik kies een outfit uit voor de dag en loop ik weer richting de keuken. "Goodmorning baby" riep Selma. Ik negeer haar en zit naast Samir en Khalid te praten over ditjes en datjes. "eum ik sprak tegen jou hoor" zei Selma op een hc toon. Ik negeerde haar en liep naar boven en pakte mn telefoon en liep weer snel de trap af en botste tegen iemand op. "Schoonheid kijk je uit" zei Khalid. Ik lachte en liep weer door.

We zitten in de auto en rijden richting het zwembad. We betaalde ons kaartje en we zochten en plekje uit. Ondertussen ploffen ik neer op de ligstoel en geniet ik van de zon. Even later voel ik een plas water op me kopen en spring meteen van de stoel af. Tfoe vloek ik in mezelf. "Sorry it wasn't supposed to" zegt de jongen. Its okay. Antwoord ik kort terug. "Malik" zegt hij en schud me de hand. Safae! antwoord ik bot terug.

"May I ask what a beauty does here alone" Ik kijk hem aan en zeg niks. Hij komt naast me op de ligstoel zitten en ik kijk hem aan met één vieze blik. Wie is dat? vroeg Amine die opeens naast me stond. "hey i am Malik" zei hij en stelde zich voor aan Amine. "Luistering bro i dont fucking cake who you are but do no talking to her" zei Amine in zijn gebroken engels.

"She seemed like a pretty interesting lady" Zei Malik.  "Of course she are but do not make a move bro" Ik huil om Amine zijn engels.

"And otherwise what will happen then" vroeg Malik nieuwsgierig. "Bro than i gif you a headstoot and i doe het echt bro you dont ken me" HAHAHAHAHAHAHAHAHA ik plas om Amine zijn engels.

"Lach niet mn bloed kookt en dan komt niet door die 45 graden hier maar door die gast" Ik kijk hem aan in zijn mooie groene ogen waar je in kan verdrinken. "Amine ik wacht op je ik mis jou" zegt Selma. Hij kijkt me aan en zegt niks.

Perspectief Amine:

"Amine ik wacht op je ik mis jou" zegt Selma. Ik kijk Safae aan en zie dat ze teleurgesteld is.
Ik loop terug het water in en zie haar scrollen op der telefoon. Even later komt Khalid bij haar zitten en bespreken ze iets. Hij opent zijn armen om haar een knuffel te geven. Diep van binnen voelden ik jaloezie.

Een paar uurtje later zijn we eindelijk klaar met het zwemmen en we lopen weer richting de auto. We zitten allemaal op onze plek maar Khalid zou graag de andere kant willen zetten. Ik vind dat helemaal niet erg want Safae zit nogsteeds naast mij. Ze knikt en staat op schuift op zonder uit te stappen. Ze verloor haar evenwicht en belandde op mn schoot.

Ze zegt niks en zit weer op de goeie plek. Ik krijg een melding en bekijk het meteen en krijg een lach op mijn gezicht.

Safae: Sorry voor net ik verloor mijn evenwicht was niet de bedoeling.
Amine: Tis al goed zo erg vond ik het ook niet.
Safae: Zou Selma leuk vinden he?
Amine: Er is niks tussen mij en Selma we hebben het gezellig en thats it.
Safae: Nou zou ik niet zeggen Afgelopen 2 dagen heb je me niet eens jou aandacht gegeven. 

We belanden in een klein gesprekje. Conclusie ze wilt mijn aandacht. Nu weer ik waarom ze zo koud tegen mij deed.

babes nieuw deeltje vergeet niet te stemmen en reageer ook meteen even voor een nieuw deeltje. Goodnight Y'
all🤪

HardLife. Where stories live. Discover now