Chapter 34: Ještě se do Ameriky nevracím 2/2

1.1K 144 4
                                    

"Penelope? Kam jdeš?" Doniyna se zeptala, když jsme se snažila uvolněně a dikrétně od nich odejít.

Plán selhal...

"Já um-"

"Zayne zlatíčko." Řekla Trisha. "Podívej koho jsme potkali ve výtahu. To je ale náhoda, že? Je to sestra Perrie. Vsadím se, že ses s ní nikdy nepotkal." 

______ 

Stojí tady, tyčící se nad námi všemy. V černých džínách a obyčejném černém tričku ( vhodném musím říct) vypadá dobře. Ale možná to je jen obrys jeho svalů. Nebo to je možná způsob, jakým se jeho lákavé oči po mě dívají, takže mám divný pocit v břiše jako předtím. 

Na tváři má tázavý výraz, a stejně můžu vidět proč. Jaké jsou šance že bych uvízla ve stejném výtahu a ve stejném hotelu jako jeho rodina. 

Svět se prostě rozhodl, že nás oba bude nenávidět a bude nás chcít hodit do opravdu nepříjemné situace. 

"Potkali jsme se." Přikývl Zayn. "Viděl jsem ji před pár dny. Myslel jsem, že se dneska vracíš do Ameriky..." 

"Můj režisér onemocněl  a pár dní tam být ještě nepotřebuju, takže jsem se rozhodla že půjdu do hotelu. Nechtěla jsem tak brzo letět do Ameriky." Vysvětlila jsem. Jsem na sebe pyšná že jsem si udržela tak stabilní a klidný hlas, hlavně při mluvení se Zaynem v tváří tvář. 

"No, to je skvělé." Zayn se usmál, ale jeho slova byla s kapkou sarkasmu, jestli to jeho máma a sestry veděli nebo ne. Cítila jsem to. Řekl to tím způsobem, který znám jen já. 

"Mohla bys jít s námi na večeři." Navrhla Doniya. "Rezervovali jsme místo pro šest, ale táta nemůže. Má nějakou práci, takže je tady volné místo, pokud by ses k nám chtěla přidat." 

"Vsadím se, že Pen je zaneprázdněná jinými věcmi, že?" Zeptal se Zayn. Cítím, jak zoufalý je abych nešla. Že mě ani neuráží, jak nechce abych šla. Je to trapné pro nás pro všechny, spíš pro nás oba. "Chci říct, máš něco... se svojí sestrou..."

A to úplně všechno zničilo.

"Její sestra je na tour." Řekla Safaa. "Takže můžeš jít že?"

"Nebuď tak hrubý Zayne." Dodala Waliyha. "Pen, nemáš na dnešní večer žádné plány, že?"

"Já ehm... mám nějakou věc s-"

"Ach, přestaň se vymlouvat." Šťouchla do mě ramenem Doniya. "Vsadím se, že můj bratr je tak zasněný a ty se bojíš aby ses do něj nezamilovala, jak to udělala tvoje sestra, že?" 

"Ne tak docela řediteli. Omlouvám se. Nemyslím si, že je zasněný jako miliony dívek- víš co, ty které chtějí mít jeho děti a další strašidelné věci... Byla jsi v poslední době na Tumblr? Mám na mysli ty příběhy které ty holky psaly, jsou trochu strašidelné..." 

"Tak v čem je potom problém?" Zeptala se Doniya. "Přidej se k nám. A měla ses přidat na Tumblr předtím než se One Direction stali slavní. Je to strašidelný a potom vidíš všechny ty divné věci co píší o Zaynovi. Jako fuj."

"Přestaňte otravovat holky." Zasmála se Trisha. "Je to na ní. Nabídka stále platí."

"Vypadá to, že jdu s vámi na večeři." Usmála jsme se.

Zevnitř jsem byla v pohodě, usmívala se kvůli Zaynové rodině. V zájmu lsti jsem zatahala za všechno. Ale uvnitř jsem úplně jiná. Křičela jsem, plakala, naříkala jak nejvíc to šlo. Topila jsem se v tom 'co kdyby' a zoufale se snažím dostat do rukou mé pocity.

Uvnitř, umírám ze zmatku.

_______________

 Další část!! 
Doufám že se líbí tohle se mi překládalo docela blbě:/ mohla bych vás o něco poprosit? .... mohli byste víc komentovat? prosím :3 já vím že jsem dlouho nepřidávala a trvá mi to a někdy ty části jsou na nic ale moc vás prosím :)) 

jinak přeji vám všem Vesele Vánoce a Šťastný Nový Rok ať se vám splní všechny vaše tajný přání a takový :D :)) I love u all :* 

část pro Smiler_2810 :)) 

I'm Not Her (CZ Translation)Where stories live. Discover now