Chapter 20: Nepůjdu na ten koncert

3K 220 12
                                    

Ztratil si ji.

Ztratil jsi ji navždy.

Nemáš ponětí, kde je.   

Ztratil jsem ji. Dívku, kterou miluji...  

________ 

O šest měsíců později...   

"Bože , jsem tak nervózní." Zašklebila jsem se od ucha k uchu, když jsem se držela pevně ruky mé  kolegyně, vlastně jsme se bála abych ji nezastavila její krevní oběh. Dneska byla premiéra úplně mé první televezní show a byla jsem za slova nadšená. 

Perrie dala opravdu dobrá slova, protože téměř po měsíci a půl jsem dostala práci. Možná, jsem opravdu nebyla první volba, ale dostala jsem hlavní roli v nové televizní show, která byla opravdu beznadějná pro dívku v hlavní roli. První tři dívky vypadly hned po té, co dostaly lepší nabídky, ale já jsem byla nová. Nedostala bych žádné nové nabídky. Společnost vzala velké riziko, ale z toho jak to šlo v posledních měsících, byli rádi, že vzali šanci. 

"Byla jsi dobrá, Pen." Kylie, moje kolegyně a také herečka, která je moje nevlastní sestra, mi řekla. Její úsměv byl tak velký jako ten můj, protože taky byla nadšená. 

Televizní show není ve skutečnosti špatná. Děj byl o dívce, která byla ztracená a zlomená. V mladém věku, v sedmi letech, byla odtržena od své matky, protože byla alkoholička. Nicméně, milovala ji. Po jedenácti letech přeskakování z dětského domava do dětského domova, začala hledat svoji mámu. To přináší komplikace, které zahrnují jejího otce, bratra, nikdy nevěděla že ho měla a kluka. Režisér to po trochách rozvíjí, ale první epizoda začíná dnes.  

"Co když to bude nahovno?" Najednou jsem se zeptala. "Lidé to budou nenávidět. Jsem tak špatná!" 

"Když lidé zjistí, že jsi vlastně Britka, zamilují si tě... hlavně kvůli přízvuku. Hodně lidem se to líbí!" Řekla Kylie. 

Nejsme ve studiu, ale jsme v Kylie bytě... nebo apartmánu, jak tomu tady v Americe říkají. Seděly jsme před její teleziví s drinky, zamořené s trochou alkoholu, vedle nás. Ještě mi nebylo dvacet jedna, ale Kylie má staršího bratra, který nám ty nápoje přinesl. 

"Tři minuty." Řekla Kylie. "Sheesh, Nikdy jsem nebyla tak nervózní..." 

"První show. První show. Jsem. Tak. Nervózní." Řekla jsem, zastavujíc se na každém slovu co jsem vyslovila. Perrie byla zpátky v Anglii a řekla mi ať ji pošlu link na první epizodu, po tom co byla na internetu. Byla taky kvůli mě nadšená. 

Bohužel, téměř před půl rokem jsem slyšela o Zaynovi a nebyla jsme v náladě myslet na něj. Právě teď jsem byla šťastná a nebyl tady žádný kluk, který by mě srazil dolů... no kromě režiséra, dokud mě nepřiřadil do show. Tomas byl opravdu pěkný i když mi řekl, že je rád, že jsem byla vybrána jako hlavní herečka. 

"JE ČAS!" Vyjekla Kylie a málem vyhodila popcorn do vzduchu. 

Byla jsme ráda, že mám konečně přátelé. Všechni moji kolegové byli přátelé, ale Kylie byla můj nejbližší. Chovaly jsme se jako nejlepší přátelé a téměř všechno jsme dělaly spolu. Teď vím, jaký to je mít přítelé, kromě mé sestry a absolutně to miluji.

Kylie se kousla do rtu a namotávala pramen jejich kaštanových vlasů kolem prstu. Třásla se jí noha a oči se jí rozšířily, když začal úvod show.

I'm Not Her (CZ Translation)Kde žijí příběhy. Začni objevovat