Chapter 14: Nejsem do tebe zamilovaná

3.1K 210 10
                                    

"No, je to dobré tě mít doma, pumpkin(v překladu to je dýně:D a tak jsem to nechala tak)". Dala jsem mu pusu na tvář, než jsem šla do svého pokoje. Podívala jsem se na svůj mobil a dala ho to tichého režimu, nechci aby mě žádné zprávy probudily od mé první noci doma. Nevím, jak Perrie může snést, že je od mámy a táty pryč tak dlouho. Sotva můj pobyt začal. 

Položila jsem si hlavu na polštář a usla. Bezesným spánkem. 

___________ 

Není to zkontrolované, tak se omlouvám:D :) 

Z A Y N  

"Nevzpomínám si, kdy naposledy jedl.." Řekl ustaraně Liam. Jo, je ochrannářský, ale on mě jen otravuje. Jednou měl zlomené srdce. Proč nemůže pochopit, že vše co kdy dělat, je být sám a sklíčený. 

"Posledný týden byl s posteli. Myslím, že jen vstal, kdy šel na záchod." Louis zamumlal. "Blázen. Představit si jak smrdí." Věřtěm Louis se snaží ze špatné situace udělat o něco lepší.  

Je to vtipný, že čtyři z nich v mé ložnici si myslí, že spím, protože já nespím. Jsem vzhůru, ale vše na co dokážu myslet je Perrie. Jak její blonďaté vlasy formují její bledou tvář. Její úsměv zapalující místnost. Jak mi její úsměv dělal lepší den a vždy mě rozesmál. Jak mi její dotek způsoboval chvění celého těla. 

Proč odešla? Co jsem udělal špatně? Miluju ji, sakra. Nemohla to vidět? Nebo byla pravda, že mě nemilovala, tak mě opustila. Jak může vypadat někdo tak skutečně falešně, něco co jsem si myslel, že je pravda.  

Možná jednala z části, protože to bylo ve smlouvě. Nejspíš cítila potřebu se chovat jako, aby mě měla ráda... nebo dokonce milovala. Byl jse blázen, že jsme věřil jejímu malému plánu, ale to mu způsobilo, že ji chci ještě víc. Chci ji najít, ale neodpovídá mi na hovory a ani zprávy. Jsem zoufalý slyšet její hlas, cítit její dotek, vidět její úsměv. Chci ji.

"Vstaň ty líný zadku." Řekl Niall a zatřásl semnou. Zasténal jsem, popadl polštář a dal si ho přes hlavu. Škoda, že ví, že opravdu nespím. Chci být sám.

"Vím, že to bolí, ale dopadne to dobře!" Harry se snažil. Nikdy nebyl ve vážném vztahu, tak proč ho mám brát vážně? To je to. Nebudu. 

"Pokud nikdo z vás tady v tomhle pokoji není Perrie, pak odmítám vstát." Zamumlal jsem. To bylo poprvé, co jsem promluvil. Moje pusa je suchá a můj hlas je chraplavý. Jak hnusně musím vypadat. Moje vlasy jsou pravděpodobně rozcuchané a můj dech musí cítit jako nějaký ošklivý toxický plyn. 

"Fajn." Řekl Liam pevně. "Mi tě donutíme, aby jsi tu svoji línou prdel dostal z postele." Počkat, co? Potom jsem ucítil ruce kolem mého kotníku a vytáhl mě z postele. Jsem příliš líný a příliš unavený bojovat, tak jsem s žuchnutím dopadl na zem. Jsem jsem tam ležel, protože to bylo pohodlnější, než bych vlastně vstal a šel. 

"Není to zdravé, Zayne." Řekl Louis. "Bude den, kdy se staneš tlustým a budeš vtipnej. Přinejmenším, co můžeš udělat je vstát a najít ji, ty malý kokote." Řekl Louis a zlehka kopl do boku mého těla, které vypadá mrtvé.

Ale nerad si přiznám, že Loui má pravdu. Co dobrého jsem udělal? Celý den jsem ležel a litoval se, že ji nemůžu vidět. Koho zajímá, pokud mě nemilovala? Chci odpovědi, než budu schopen jít dál. Jen tohle chci. Nemůžu jít dál bez toho, aby mi řekla, co jsme udělal špatně. Co se semnou děje. Navíc, že budu tlustý, není něco na co se těším.

I'm Not Her (CZ Translation)Kde žijí příběhy. Začni objevovat