Chapter 22: Neodpustím ji

3.1K 246 16
                                    

Z A Y N 

Nenávidím ji. 

Ale pořád ji miluji. 

__________ 

"Dala bych si vanilkové frapé, prosím." Řekla jsem pokladní na přepážce ve Starbucks. Přikývla a podívala se na mě. Rozšířily se jí oči a zakryla si rukou ústa. 

"Nejsi Britská herečka v nové TV show? Před pár dny jsem to viděla... Penelope Edwards mám pravdu?" 

Byla jsem překvapená, že si mě dokonce všimla. Nemyslela jsem si, že show přinese hodně diváků a ani jsem se neobtěžovala s producentem, abych viděla jak to šlo. 

"Ehm... jo." 

"M-můžu dostat autogram? Na tento ubrousek?" Strčila ubrousek a tužku mým směrem a vypadala jako by měla omdlít. Je to, jak se lidé chovají kolem lidí z televize? Vím, Zayn je slavný a všechno, ale on je teď v největším boybandu na světě. Jen nastupuji na svoji kariéru a nemysela jsem si, že bych mohla být právě teď slavná. Ve skutečnosti je to šokující. 

"Já- jistě." Váhavě jsem od ní vzala ubrousek a tužku a podepsala jsem se svým jménem. Příliš mnohokrát mi poděkovala. 

Opustila jsem Starbucks s mým kafem. Sama jsem chodila po ulicích. Je to můj den volna, no stejně jako v neděli. Kylie šla se svou rodinou do kostela a neměla čas ho trávit semnou. Byly jsme spolu šest dní v týdnu, takže tomu rozumím.  

Vím, jak je důležitý čas trávený s rodinou a ona má štěstí, že její rodina je, tam kde pracuje. Mám sestru, která je na turné alespoň jednou za rok a rodiče v South Shields. Jsem úplně v jiné zemi. 

Narozdíl od Aglie, tady venku svítí slunce. Obloha je jasná a modřejší než kdy předtím. Uvědomila jsem si, že jsem víc Cali holka než Angličanka. Vychutnávám si sluce a teplo. Pláže jsou krásné i včetně fit opálených kluků. Myslím tím. Jejich břišní svaly... 

Když jsem se napila mého frapé, zazvonil mi mobil. Byla to jedna z písniček Little Mix alba, How Ya Doin'?

"Haló?" Řekla jsem, ani jsem se nenamáhala zjistit, kdo to vlastně je.

"Ahoj Penelope." Ozval se známý hlas.

"Liam?" Zeptala jsem se. Zastavila jsem se uprostřed chodníku, svírala jsem kelímek, až jsem se bála, že se plast zlomí a že se to rozlije po mém topu. 

"Jo." Řekl. "Jen jsem se chtěl zeptat, jestli máš dnešek volnej. Na chvíli jsme ještě v LA a rád bych pro nás šest něco uspořádal, než vyrazíme do dalšího města. Tohle je naše malá přestávka." 

"Šest." Řekla jsem. Zayn. 

"Pokud si děláš starosti o Zayna-" 

"Liame, on mě nenávidí." 

"To není pravda, že tě nenávidí. Jen je opravdu hloupý a popírá to. Vůbec s ním nemusíš mluvit. jen jsme si chtěli s tebou vyrazit, když jsme ještě ve městě. Udělej to pro nás čtyři, ne pro Zayn, jo?" Liam vysvětlil. "Věř mi, bude sranda." 

"Já ne-" 

"No tak. Dneska v noci jsme ještě v Los Angeles a zítra ráno už nebudeme. Odešla jsi druhý den před každým z nás, můžeme mít šanci to s tebou dohnat!"

"Dobře, budu tam, v pořádku? Jen mi napiš detaily a budu tam." 

"Skvělé! Uvidíme se později Pen." 

I'm Not Her (CZ Translation)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant