Chapter 2: Nejsem jeho přítelkyně, Ona je

4.3K 246 11
                                    

"Chci, aby si za mě zaskočila, zatímco já budu pryč." Vyhrkla. 

Co?!  

_____

"Nemůžu to udělat." Okamžitě jsem protestovala. Co si Perrie vůbec myslí? Skutečně si myslela, že bych s tím souhlasila? Byl to šílený nápad a pro mě nemožné to splnit, tak proč mi něco takového vůbec navrhovala? 

"To je absurdní! Nikdy by jsem nebyla schopná to splnit!" Ona chce, aby za ni zaskočila? A v první řadě, proč? Proč prostě nemůže říct, že jde na dovolenou, když skutečně jde? Je snad s pravdou něco špatného? Pravda byla vždy tou nejlepší volbou, že? 

"Penelope, ty jsi moje identické dvojče!" Řekla Perrie. Dokonce, i když jsme vypadaly stejně, naše osobnosti se odlišovaly a kdokoliv, kdo by nás chvíli pozoroval, poznal by, která holka je která... jestli by vůbec věděli, že nějaká existuje. 

"Ano, ale jsme úplné opaky! Neumím se chovat jako ty! Plus, proč nemůžeš říct, že jdeš na dovolenou?" Zeptala jsem se. 

"Protože." Vzdychla si. "Když bych to udělala, zjistili by kam jdu a všechno co chci je, aby nikdo nevěděl kde jsem. Nechci aby si mě lidi fotili a potom bum, je to na celém internetu. Když se budu bavit s klukem, budou si myslet, že podvádím! Já mám Zayna ráda, skutečně mám. Je to jen kvůli tomu, že ta pozornost je šílená a je těžké to zvládnout. Neočekávala jsem, že budu až tak slavná! Chci být na chvíli od kamer pryč. Pryč od veřejnosti!" 

A ona si myslí, že já chci být kamerami kontrolovaná! Bože ne. Nehrozí, aby se něco takového stalo. Vždyť Perrie vypadala zoufale. Jen něco podotknu - Perrie nikdy nebyla zoufalá. Jako vždy. Byla odhodlaná si se svými vlasy udělat cokoliv, zatímco byli úplně dokonalé. Měla v nich takový lesk, který jsem já neměla. Možná to bylo nefunkčním mozkem... Samozdřejmě, měli jsme stejné vlasy, ale ty její vypadaly líp. 

Stejně jako to, že ona má vždy všechno nejlepší.  

"Perrie, nemůžu to udělat. V první řadě, neumím zpívat, což je velký problém, když ty jsi zpěvačka. Neznám lidi, které znáš ty. Já..." Perrie úplně vzala všechen muzikální talent z rodiny, protože můj zpěv je podobný umírající kočce, slonovi, myši a mrožovi. Zpěv byl ponechaný na Perrie a jen na Perrie. 

Perrie mě přerušila. "Já už jsme řekla manažerovi, že můj zpěv není vhodný na zpívání. Prostě, že si na chvíli dám pauzu. Taky jsem řekla, že jsem byla na operaci a i tak máme přestávku, takže se nemusíš obávat. Vrátím se zpátky v čase, kdy budeme nahrávat nové album. Poznáš koho budeš muset poznat. V Londýně se bavím jen s klukama z One Direction a s holkama z Little Mix, ale pochybuju, že tam budou. Všichni jdou domů a budou trávit čas se svými rodinami a ..." 

"Perrie..."  

"Pen, prosím..." Prosila. V očích se ji začala blískat voda, měla je skleněné a velké. Měla ve zvyku používat tenhle trik na tátu a mámu po celou dobu. 

"Co řekneš mámě?" Zeptala jsme se. Nechtěla jsem mámu a tátu nechat osamotě. Jejich jedna dcera už odešla pryč z domu, tak co by dělali beze mně? 

DObře, vlastně jsem si jistá, že mě chcou z domu vyhodit co nejdřív jak to jen půjde. Ani bych nebyla překvapená. Vždyť už jsem sama ze sebe nemocná. 

"Že jdeš semnou do Londýna." Perrie pokrčila rameny. "A dobrá věc na tom je, že jsou uplně blbý v tom, jak dělat videohovory, takže jsme v tom čistě. Vím co dělám, Penelope. Naučila jsem se, jak být zlomyslná." 

I'm Not Her (CZ Translation)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora